G4Media.ro

Compania Eurowings renunţă la zborurile din Iaşi către Dusseldorf şi Stuttgart, după…

Sursa foto: Aeroportul Iași

Compania Eurowings renunţă la zborurile din Iaşi către Dusseldorf şi Stuttgart, după doar o lună și jumătate de la introducerea lor, din cauza numărului mic de pasageri / Reacția directorului aeroportului

Compania aeriană Eurowings nu va mai opera pe aeroportul din Iaşi începând din 10 iunie, la numai o lună şi jumătate de la introducerea primelor sale zboruri către Dusseldorf şi Sttutgart, transmite News.ro.
 

Pe site-ul companiei aeriene Eurowings, se mai vând bilete doar pentru zborurile programate până pe 10 iunie.
 

Directorul Aeroportului Iaşi Romeo Vatră a precizat duminică pe pagina sa de Facebook că retragerea Eurowings de la Iaşi ar fi cauzată de gradul de încărcare redus pe cele două rute.
 

”Decizia de a deschide şi închide zboruri aparţine companiei aeriene, în funcţie de planurile de dezvoltare operaţională şi de rentabilitatea rutelor. Eurowings nu va mai efectua zboruri din Iaşi spre Stuttgart şi Dusseldorf din cauza cererii foarte reduse pe aceste rute. Nu ascund faptul că suntem dezamăgiţi de decizie, dar înţelegem raţiunea ei pur economică”, a explicar directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.
 

Potrivit acestuia, din septembrie, alte două companii au anunţat deschiderea de noi curse pe aeroportul Iaşi, respectiv Animawings către Bucureşti cu nouă zboruri pe săptămână şi Fly Lili către Munchen, patru zboruri pe săptămână.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...