G4Media.ro

Comisia juridică din Camera Deputaţilor, sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce…

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comisia juridică din Camera Deputaţilor, sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a agresat pe Florin Roman: 50% din salariu timp de 6 luni şi diminuarea timpului de vorbire la doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen. Astfel, parlamentarul va avea tăiat 50% din salariu timp de 6 luni şi diminuarea timpului de vorbire la doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni, transmite News.ro.

Solicitarea privind sancţionarea lui Dan Vîlceanu a fost făcută de deputatul Florin Roman în şedinţa Biroului Permanent. Comisia juridică, reunită marţi, a decis ca deputatul Dan Vîlceanu să primească sancţiunea maximă: tăierea a 50% din salariu timp de 6 luni şi diminuarea timpului de vorbire la 10 secunde, în plen, timp de 3 luni. 

Deputatul PNL Florin Roman aşteaptă să îi fie eliberat certificatul medico-legal, după ce a fost agresat în Parlament de către deputatul neafiliat Dan Vîlceanu. Liberalul a adăugat că nu va renunţa la plângerea penală împotriva fostului coleg de partid şi a adăugat că ”ce exemplu am da noi societăţii româneşti, cetăţenilor, dacă am pune batista pe ţambal în astfel de situaţii?”.     

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Timp de vorbire 10 secunde? Cât să-i spună lui Roman: „Te mănânc, bă, ra h a tule!”

  2. Dacă făceam la fel, zburam de la locul de muncă și mă alegeam și cu dosar penal. 6 luni cu 50%. Regulament făcut de infractori pentru infractori.

  3. Probabil a auzit că nu va mai prinde niciun loc eligibil în noua legislatură, deci l-a apucat panica.

  4. Cutremurator! l-au distrus..