G4Media.ro

Comisia Europeană spune că este prematur să speculeze cu privire la cauza…

Sursa foto: European Council

Comisia Europeană spune că este prematur să speculeze cu privire la cauza scurgerilor din gazoductele rusești Nord Stream

Comisia Europeană a declarat marți că este prematur să speculeze cu privire la cauza scurgerilor din cele două gazoducte Nord Stream destinate să aducă gazele din Rusia în Europa, transmite Reuters.

„În acest stadiu, este foarte prematur să speculăm cu privire la cauzele… Statele membre analizează această problemă, vom rămâne în contact strâns cu ele, dar nu este chiar momentul să speculăm”, a declarat un purtător de cuvânt al Comisiei la o conferință de presă obișnuită a UE.

Comisia urmărește îndeaproape evoluțiile legate de scurgeri și, până în prezent, nu vede niciun impact asupra securității aprovizionării Europei, a precizat purtătorul de cuvânt. Deși niciuna dintre ele nu era în funcțiune, ambele conducte conțineau încă gaz sub presiune.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Mda, UE insasi este prematura in tot ceea ce face. Cum ar putea sa dea vina pe rusi ca au sabotat conductele? Nu se face tovarasi asa ceva!

    • @ilie – Nu, bai postacule, precum stie toata lumea, rusii cam ard gazul degeaba ca nu vor sa-l mai vanda la europeni si atunci, clar, daca tot ard gazul degeaba de ce sa nu-i de-a drumul direct din conducte, sa mai faca si putin rau la mediul inconjurator din Europa.

  2. Dacă ați fi avut ceea mai mica siguranță că au fost rușii nu ați fi spus nimic? Cine va mai crede…

  3. Daca nu erau in functiune…care ii baiul? Din seria curgeri oloi la pompare, scapat gazul din conducta oprita….

  4. Mai Kafka, dar tu esti prostut rau mai baiatule.

  5. Tristule, sa nu-mi zici ca tu esti Kafka, ca mor de ras.

  6. da ? mereu imi faci surprize.