G4Media.ro

Comisia Europeană propune suspendarea totală a Acordului de facilitare a eliberării vizelor…

Sursa Foto: www.schengenvisainfo.com - ilustrație generică

Comisia Europeană propune suspendarea totală a Acordului de facilitare a eliberării vizelor cu Rusia

Comisia Europeană (CE) a propus, marți, suspendarea totală a Acordului de facilitare a eliberării vizelor încheiat între UE și Rusia, a anunțat CE printr-un comunicat.

„O țară precum Rusia, care duce un război de agresiune, nu ar trebui să se califice pentru facilitarea eliberării vizelor atât timp cât continuă să își desfășoare politica externă distructivă și agresiunea militară împotriva Ucrainei, demonstrând un dispreț total față de ordinea internațională bazată pe norme”, se arată în comunicatul CE.

De asemenea, Executivul european prezintă marți o propunere privind nerecunoașterea pașapoartelor rusești eliberate în zonele ocupate din Ucraina.

Aceste propuneri vin în urma acordului politic la care au ajuns miniștrii afacerilor externe în cadrul reuniunii informale din 31 august cu privire la o cale comună și coordonată de urmat în ceea ce privește eliberarea vizelor pentru cetățenii ruși, mai precizează Comisia Europeană.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. decuplati totul .

  2. Putin a cedat psihic la auzul acestei stiri. A plecat brusc de la o sedinta pe tema vizelor cetatenilor rusi. The wind of change, tot mai aproape

  3. O sa doara tare pe multi. Sunt cateva sute de mii de rusi cu foarte multi bani care iubesc confortul european. O sa se intoarca sa bea vodka in Moscova lor.

  4. In CE situatie economica se afla rusia acum, sunt sanse mari CA cei ce isi permit sa vina in europa sa fie ori corupti, ori sustinatori directi ai regimului si pt asta beneficial financiar

  5. #Monica….ia ti celula de partida haurara,și tunde o de aici! Ia l pe yoy,Eugen,asm,…etc! Sau câte dracu nickname-uri mai ai,și fugi!

  6. Foarte bine sa intareasca si granitele externe eu sa opreasca invazia Eurooei in caz contrar in 20 de ani devenim minoritari si ni se vor impune tot felu de prostii.