G4Media.ro

Comandantul suprem al Forțelor Armate ucrainene: Rusia a reluat atacurile cu rachete…

Sursa foto: Facebook - Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Comandantul suprem al Forțelor Armate ucrainene: Rusia a reluat atacurile cu rachete de croazieră. Ucraina are nevoie „crucială” de sisteme de rachete cu lansare multiplă

Comandantul suprem al Forțelor Armate ucrainene a declarat joi că țara sa are nevoie „crucială” de sisteme de rachete cu lansare multiplă (MLRS) pentru a se apăra împotriva rachetelor de croazieră rusești, relatează Reuters.

Generalul Valeriy Zaluzhnyi a afirmat, după ce l-a informat pe generalul american Mark Milley, președintele Statului Major Întrunit, cu privire la situația militară din Ucraina, că Rusia a reluat atacurile cu rachete de croazieră.

„Prin urmare, problema furnizării Ucrainei de sisteme de rachete cu lansare multiplă, cum ar fi M142 HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) și M270 MLRS, este crucială”, a spus el.

Publicitate electorală

Sursa foto: Facebook – Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. Si in ăștia 8 ani de când este Rusia calare de voi ce ati făcut?
  Credeați ca va vor ataca cu praștii?
  Imi este greața de atâta milogeala agresiva.

  • mie mi-ar fi mult mai greatza daca ne vom invecina cu rusia. daca ai fi in mijlocul razboiului si disperat cred ca ai apela la milogeala

  • Ne invecinam deja cu Rusia la Marea Neagra.
   Mai pune mana pe o harta si nu mai inghiti sloganele de la TV.

  • Wc-ule rusesc pai asa ne învecinat si cu sua prin marea neagră și atlantic. Citeste si tu care sunt vecinii româniei ca nu apare pe nicăieri, poate la geografia rusiei apare

  • @trol ua
   Băi, idi0t util, SUA a declarat că banii dați Ucrainei în acest război reprezintă o „investiție în propria sa securitate”.
   Așa că mai ușor cu cerșetoria, idi0t util al lui phutin.

  • Faptul că o să ajungem disperați in mijlocul războiului, dacă sau când vom ajunge, nu se datorează nouă și mai ales politicienilor pe care i-am votat. Nu este nimeni de vină că noi nu suntem pregătiți, că nu avem o industrie de apărare și că am aruncat miliarde pe fregate salvate de la fier vechi, avioane la mâna a 3-a, TAB-uri elvețiene de 3 lei și așa mai departe.
   Situația Ucrainei este una de plâns acum însă tonul pe care politicienii lor ne cer nouă celorlalți să intervenim, să îi ajutăm că și cum am avea vreo obligație, este ceea ce mă deranjează. Mă deranjează că pentru efortul depus de celelalte state, in loc de MULȚUMESC, politicienii ucraineni in frunte cu președintele ne transmit: NU E SUFICIENT. SA VA FIE RUȘINE! NU V-AȚI STRADUIT DESTUL.

 2. Ucrainei ii trebuie un presedinte intreg la minte, care chiar sa urmareasca interesele tarii si sa inteleaga unde se afla ucraina dpdv strategic, militar si economic
  Ei au ales un penibil progresist cu gura mare si zero minte!
  Ca toti progresistii.
  Acum…..suportati tată

  • disparitia lui putin ar linisti multe popoare

  • Un pr0stovan prorus ca tine, poate?

  • @Catalin – progresul ne caracterizează ca ființe umane… UMANE… Crima și cotropirea unui stat suveran ne întoarce în evul mediu. Locul celor ca tine, acolo este, în evul mediu. Sunt curios ce optica ai adopta in calitate de victimă a „armatei de eliberare a lui Putler” cu familia torturata, ucisă… Agresorul e agresor și nu are scuze. Dar na, tu ori ești foarte limitat mental fie simți miros de ruble de undeva.

  • Invadarea și cotropirea fac parte din progres, cel puțin așa susține partenerul nostru strategic când invadează un stat suveran, așa cum face Rusia acum. Nici SUA nu spun că invadează, la fel ca și Rusia, spun că eliberează, aduc democrația, luptă împotriva terorismului, etc. Sună cunoscut?

  • Crezi ca au ales cetatenii sau softul? Progresistii au incercat sa coopteze si Rusia in Marea Păcăleală, pardon, Noua Ordine Mondială, dar au fost ejectati. Atunci s-a decis ca Rusia sa fie izolata si slăbită ori cum se poate mai bine decat printr-un război.

 3. Invadarea și cotropirea fac parte din progres, cel puțin așa susține partenerul nostru strategic când invadează un stat suveran, așa cum face Rusia acum. Nici SUA nu spun că invadează, la fel ca și Rusia, spun că eliberează, aduc democrația, luptă împotriva terorismului, etc. Sună cunoscut?

 4. Milogeala agresiva, bine zis.

 5. VICTORIE UCRAINEI !
  SLAVA UCRAINA !