G4Media.ro

Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj se închide. 62 de clase vor…

Sursa foto: Actual de Cluj

Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj se închide. 62 de clase vor face cursuri online

Colegiul Național „George Coșbuc” este prima unitate de învățământ din Cluj-Napoca ce trece pe scenariul roșu. Aici au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu Sars-Cov-2 în rândul elevilor, mai precis 5 elevi în trei clase diferite. Conducerea liceului a anunțat deja părinții că de miercuri se vor face cursuri exclusiv online. Este vorba despre 62 de clase de gimnaziu și de liceu, scrie ActualdeCluj.ro.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat în această seară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj. Ca urmare a apariției în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcționare în cazul Colegiului Național „George Coșbuc”, din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020”, transmit autoritățile.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, sunt cazuri de infectare cu Covid și la grădinița cu program prelungit Micul Prinț, care tot de joi (30 septembrie) va trece la scenariul 2, adică la sistem prin rotație.

De asemenea, Școala Gimnazială „Lia Manoliu” Cornești, Com. Cornești, județul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020.

Citește integral pe ActualdeCluj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter