G4Media.ro

Cod galben de ploaie și burniță cu depunere de polei în Brașov,…

Sursa foto: Pixabay

Cod galben de ploaie și burniță cu depunere de polei în Brașov, Sibiu și Covasna / Drumarii avertizează că drumurile pot fi acoperite cu gheață în ciuda materialului antiderapant împrăștiat recent

Meteorologii au emis în această dimineață o avertizare meteorologică cu privire la depuneri de gheață în județele Brașov, Covasna și Sibiu, avertizează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov. Alerta este valabilă vineri dimineață, între orele 5.00 și 8.00.

”Ploaia înghețată este un fenomen extrem de periculos mai ales pe carosabil și este foarte greu de combătut prin intervenția utilajelor de deszăpezire pentru că materialul antiderapant este acoperit imediat de stratul de gheață”, anunță DRDP Brașov.

Drumarii anunță că au acționat cu aproximativ 100 de utilaje de deszăpezire în cursul nopții care au răspândit 250 de tone de materiale antiderapante pentru a diminua efectul ploii înghețate.

”Vă rugăm să reduceți viteza și să adaptați stilul de condus condițiilor de trafic pe toate sectoarele de drum afectate de ploaie în această dimineață”, transmite DRDP Brașov.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...