G4Media.ro

Coadă la cel mai mare centru de vaccinare din orașul Giurgiu. Oamenii…

Coadă la cel mai mare centru de vaccinare din orașul Giurgiu. Oamenii s-au certat de teamă că nu mai apucă doze de vaccin

Vineri dimineață s-a format coadă la cel mai mare centru de vaccinare din orașul Giurgiu, organizat la Ateneul Nicolae Bălănescu, aproape 50 de persoane așteptând să se imunizeze, transmite corespondentul G4Media.ro.

La un moment dat, între cei prezenți au apărut disensiuni, pe motiv că dozele de vaccin nu ar fi suficiente pentru toată lumea. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, care au calmat rapid spiritele.

Și șeful centrului le-a explicat giurgiuvenilor că este suficient ser pentru toți doritorii.

Joi, centrul „Nicolae Bălănescu” a înregistrat recordul imunizărilor în pandemie, cu 280 de doze Pfizer și alte 104 doze Johnson, a explicat pentru G4Media.ro medicul coordonator George Deciu.

La nivelul orașului de la Dunăre, în luna octombrie, rata de vaccinare era de 25 la sută. (Foto: G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. Ce mah, va grabiti cu vaccinarea ca nu mai sunt locuri in Rai? 🙂

 2. Vaccinul, noua Tigaie. :))

 3. Sa se invete minte!! Pe viitor sa lase o plasa, o sticla de lapte , ceva, sa fie mai in fata!!

 4. Ce glumă bună🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥

 5. Dupa ce terminati cu toti incepeti cu copiii intre5-11 ani cu inteparea,ca-n Canada,Australia…Aici o sa va rupeti capul cu tot cu cerificatul vostru,controlul social si obedienta!

  • Calache, numele tău spune tot. Păcat ca nu există și un vaccin împotriva prostiei, ca tu ar trebui primul sa îl faci.

 6. Spectrul morții bate la ușile conspiraționiștilor! Băăăăiii, fiți curajoși până la capăt! Nu lăsați oculta să câștige! Stați nevaccinați!

  • Pai da, toti erau viteji in primele 3 valuri, dar acum au vazut ca e groasa si au vazut ca alte tari au cam rezolvat problema, noi si bulgarii suntem codasi.
   Romanul face ce trebuie doar cand ii e frica sau cand stai cu biciul pe el. Atat.

 7. Disperații ce au facut pana acum, au fost la pescuit?!

 8. Mda, încă o dată se confirmă că antivaxerii sunt doar o minoritate abjectă dar foarte zgomotoasă!
  Majoritatea populaţiei (şi nu nu are rost să facem comentarii asupra nivelului cultural şi educaţional…) este indiferentă!
  Aşa a fost cam în toată Europa dar liderii acelor ţări nu au decretat porceşte că au învins pandemia ci au luat măsuri concrete pentru vaccinare iar cetăţenii, în imensa majoritate (au şi ăia, în vest, retarzii lor) s-au vaccinat!
  La fel şi în Giurgiu (un judeţ cam la coada listei în Valahia), cum aţi fi vrut să se vaccineze dacă în vară erau câteva zeci de cazuri, nu se dădea vreun mic (ca Mihaiu la Sectorul 2), nu prea murea lumea (gena geto – dacică) şi, mai ales, învinsesem pandemia!
  Spălarea pe creier a boborului ăsta a fost atât de mare, încât prin vară unii vaccinaţi începuseră a se da de ceasul morţii că s-au grăbit cu vaccinarea, că trece pandemia, că poate or să rămână sterili şi, mai ales, că puteau rezolva problema ,,la chiuvetă”

 9. Antivaxxerii pluii mele. Pai ce-ati facut ma? E panica mare? Gata vitejia? V-ati dat seama ca e mai usor de respirat prin masca decat prin scandurile de la coschiug?

 10. si cate doze de vaccin au expirat sau au fost donate/vandute cand contopistii astia urlau in gura mare ca ei nu se vaccineaza 🙂

 11. Bietul popă Ambrânză de la episcopie e cu dosar penal pentru ca a vrut să facă și el un bănișor în plus din moartea mirenilor. E normal? În ce fel de țară trăim dacă nu putem profita de moartea semenilor?

 12. să se dea câte o singură doză, să ajungă la toată lumea!!! 🙂

 13. Am trait-o si pe asta. 🙂