G4Media.ro

CNAIR vrea să modernizeze Transfăgărășanul / Compania de drumuri a lansat consultarea…

Sursa foto: Captură video

CNAIR vrea să modernizeze Transfăgărășanul / Compania de drumuri a lansat consultarea publică pentru acest proiect / Zone de “viewpoint” și panouri de informare digitale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat un anunț pentru consultarea de piață a proiectului de reabilitare a Transfăgărășanului. Pe site-ul www.cnadnr.ro a fost publicat anunțul, iar acum autoritățile așteaptă să afle părerea românilor, dar și a companiilor interesate, despre acest proiect, anunță Brașov.net.

Documentul va rămâne în consultare pentru o perioadă de 20 de zile de la publicarea anunțului de consultare a pieței în SICAP, urmând ca procesul de consultare a pieței să se finalizeze în termen de 30 de zile de la publicarea acestuia, timp în care cei interesați pot emite puncte de vedere, observații, precizări etc.

Propunerile și documentele pot fi transmise de către operatorii economici interesați pentru participarea la consultarea de piață la adresa de e-mail: consultare.piata@andnet.ro. Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Operațional de Transport.

Prin acest demers, CNAIR urmărește găsirea unor soluții viabile și constructive privind viitoarele elemente de pe DN 7C precum:

Polate, consolidări, lucrări de scurgere a apelor, lucrări de siguranță rutieră;

Identificarea zonelor pentru parcări (spații pentru comercianți în parcări, modalități de taxare a acestor spații de servicii publice);

Zone de “viewpoint”;

Identificare zone pentru banda de vehicule grele;

Panouri de informare digitale “la poale”: număr locuri de parcare libere, temperatură/vânt/polei, etc.

Recent conducerea CNAIR a însărcinat structurile cu atribuții în domeniu cu privire la inițierea demersurilor pentru realizarea studiilor necesare, urmând ca după finalizarea acestora să fie demarate procedurile de atribuire a contractelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DN 7C – Transfăgărășan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...