G4Media.ro

CNAIR trimite specialiști pentru investigații geotehnice în cazul proiectului Autostrăzii Braşov –…

SURSA foto : CNAIR

CNAIR trimite specialiști pentru investigații geotehnice în cazul proiectului Autostrăzii Braşov – Bacău, după ce Asocierea Search Corporation – Primacons Group a solicitat rezilierea contractului pentru Studiu de Fezabilitate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ia primele măsuri în teren după ce Asocierea Search Corporation – Primacons Group a solicitat rezilierea contractului de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău, relatează Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, începând cu această săptămână, CNAIR a mobilizat pe traseu o echipă de specialişti care, împreună cu reprezentanţi ai ocoalelor silvice, verifică „la pas”, în teren elementele necesare pentru realizarea investigaţiilor geotehnice.

„Urmează să fie stabilite zonele de acces pentru realizarea forajelor şi identificate resursele necesare pentru realizarea forajelor. Echipele vor inventaria în teren şi condiţionalităţile de relief sau de orice altă natură”, notează CNAIR.

Potrivit sursei citate, toate aceste elemente trebuie să fie cunoscute şi cuantificate pentru estimarea unei valori juste, înaintea lansării unei noi proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea unui nou contract.

„Pentru urgentarea finalizării studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic, în documentaţia pentru noua procedură de licitaţie se vor regăsi inclusiv informaţiile deja cunoscute printre care şi varianta de traseu finală, identificată deja înainte de rezilierea contractului cu Asocierea Search Corporation – Primacons Group”, se mai arată în postare.

SURSA foto : CNAIR

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Da de ce nu a făcut CNAIR de la început asta?? De ce trebuie dat la toți terchea-berchea?

  2. Așa te poți face ca derulezi proiecte, nu-i așa CNAIR? Ca transpirați toți pe-acolo de câta treaba faceți, când știți și voi și contractanții ca n-o sa duceți nimic la capăt.