G4Media.ro

CMBSU menține obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 50…

CMBSU menține obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor pentru persoanele care staționează

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis, în şedinţa de sâmbătă, să menţină obligativitatea purtării măştii de protecţie pe o rază de 50 metri în jurul unităţilor de învăţământ pentru cei care staţionează în acest perimetru.

„A rămas purtarea obligatorie a măştii pe o distanţă de 50 de metri de către persoanele care staţionează în jurul şcolilor. Suplimentar a fost specificată o normă din Ordinul comun al ministrului Educaţiei şi Sănătăţii care legiferează că, la peste 2 la mie, orele de educaţie fizică vor avea loc doar în spaţiu deschis, fără purtarea măştii”, a precizat subprefectul Capitalei Antonela Ghiţă, într-o declaraţie de presă.

Ea a menţionat că restul hotărârii CMBSU cuprinde prevederi din HG 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 10 septembrie.

La nivelul Municipiului București, rata de incidență COVID-19 cumulată la 14 zile este, sâmbătă, de 2,33 de infectări la mia de locuitori.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. La asa masuri apa de ploaie, asa rezultate… Certificat verde, 50m la scoli – apa de ploaie, la fel ca guvernantii nostri. Adevarul e ca ei isi tin copiii acasa, pentru ca e mai sigur. Ei isi fac doza 3 in secret, pentru ca ei sunt primii. Si ei au ATI liber la dispozitie, fiindca noi suntem cei parazitati de catre ei…

  2. N-ar trebui sa respectam nimi, sa nu ne supunem regulilor…precum guvernanții noștri în frunte cu motanul în călduri supranumit super piti/nan.

  3. Iau copilul de la Adrian Paunescu din Sectorul 6. Sunt mai multi cei fara masca, decat cei cu masca. Mai sunt si cei carora inca le e frica si tin masca pe gat, sa o poata trage repede pe fata in caz ca apare vreun politist. Niciodata n-a fost cazul. Asa ca numarul celor cu masca scade in fiecare zi.