G4Media.ro

Cluj: Virală pe facebook, imaginea unei mașini căreia proprietarul i-a uitat trapa…

Cluj: Virală pe facebook, imaginea unei mașini căreia proprietarul i-a uitat trapa deschisă. Pe timp de ploaie, niște muncitori au avut grijă să nu se inunde / „Faith in humanity restored” – a transmis proprietarul mașinii

Un tânăr din Cluj Napoca a relatat pe contul său de facebook cum recent și-a lăsat mașina pe o stradă ultracentrală din municipiu, uitând trapa deschisă. A venit ploaia și mașina era în pericol să fie inundată. Când a revenit la mașină, proprietarul a descoperit că plafonul mașinii era acoperit cu o prelată improvizată.

Tânărul a fotografiat mașina și a ținut să le mulțumească celor care au avut grijă de mașină – niște muncitori care se aflau pe un șantier din apropiere.

„Mulțumesc aici în absența întâlnirii fizice domnilor muncitori – foto în stânga – care mi-au salvat mașina de la înec, eu tâmpitul lăsându-mi trapa deschisă. Faith in humanity restored!” a scris proprietarul mașinii, postarea sa viralizându-se rapid.

sursa foto: facebook/david sugar

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Mare scofală mai e si asta….pffffffff…..

  2. Asa-i cand ai bani de trapa da nu ai si de alarma/comfort close. Aia nu se vede dar trapa da…

    • Ce înseamnă să fii prost? La Mazda nu cumperi dotarea ci doar linia de echipare! Na… Așa e cu proștii, știu despre orice subiect!

  3. Nu-i greu sa fim buni .
    Oameni faini .

  4. Mai sunt inca oameni de treaba…ma bucur!👍

  5. Felicitari OAMENI BUNI ! Vă mulțumim că existați!

  6. Citind comentariile postate de alți concetățeni, realizezi cât de important e gestul acelor muncitori. Dacă am avea mai mulți oameni ca aceștia, viata ne-ar fi cu mult mai frumoasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.