G4Media.ro

Cluj: Fiasco la marele festival de manele anunțat într-o comună clujeană. Unii…

sursa foto: captura Facebook

Cluj: Fiasco la marele festival de manele anunțat într-o comună clujeană. Unii artiști ar fi refuzat să cânte, fiindcă nu a venit aproape nimeni în prima zi din festival / Nicolae Guță dă asigurări că el participă în mod sigur

Festivalul „One Festival” se desfășoară în perioada 1-2 iulie, în comuna clujeană Cămărașu și a fost prezentat de organizatori drept primul festival de manele din România.

La eveniment și-au confirmat participarea Nicolae Guță, Jador, Aza sau celebrul Rabă, au mai precizat organizatorii.

În prima zi a cam lipsit publicul aproape în totalitate, relatează presa locală și se vede și din filmulețele apărute pe unele conturi de socializare.

Presa locală a speculat că Nicolae Guță trebuia să urce pe scenă, dar a refuzat fiindcă nu s-a strâns nimeni pe pajiștea unde se organizează concertele de manele.

În replică, Guță a ieșit cu o postare (vezi link mai jos) în care dezminte că a lipsit sau că intenționează să lipsească de la festival. Guță a precizat că „are deja ceva la bord” și că e pus pe distracție.

„Țin să anunț că astăzi voi fi prezent la Cămărașu, să nu vă faceți probleme… Probabil că sunt unii nebinevoitori, anunțuri fale pe Facebook, pe rețelele astea de socializare, dar eu azi sunt la Cămărașu cu toată formația, și bineîțeles și cu Nicoleta (fiica lui – n.red.). Deci eu nu trebuia să cânt nici aseară, nici mâine, fix azi e ziua în care trebuie să cânt și voi fi prezent. Vă aștept să veniți în număr cât mai mare, să facem show, am nevoie de voi ca de aer…” a comentat Guță pe contul său de facebook.

https://web.facebook.com/moldovan.maria.528/videos/405265281647914

https://web.facebook.com/onefestivalcamarasu/videos/613469739863738

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter