G4Media.ro

Cluj: Actorul care se afla în greva foamei de 24 de zile…

sursa foto: facebook

Cluj: Actorul care se afla în greva foamei de 24 de zile a renunțat la demersul său

Fost manager al Teatrului de Păpuși Puck din Cluj Napoca, actorul Emanuel Petran a început să protesteze în urmă cu 24 de zile, nemulțumit de modul în care instanța i-a soluționat cauza, după ce și-a pierdut postul de director.  Ziarul Făclia anunță că Petran a întrerupt greva foamei, convins că liderii de la conducerea țării nu-i vor face dreptate. El ar fi declarat că  trebuie urgent schimbate legile care „lasă ca judecătorul să fie inamovibil într-un sistem corupt”.

Trebuie precizat că Teatrul de Păpuși Puck se află sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, iar Petran acuză că la evaluarea finală a activității din mandatul 2016-2021 de director, a fost notat în așa fel încât să obțină sub nota 9, pentru a nu i se mai prelungi mandatul.

„Niște politicieni corupți, din UDMR și PNL, dovediți la nivel național ca hoți, lasă 24 de zile un om, care își cere Dreptatea si Adevărul în fața întregii țări, să moară de foame. Celelalte partide de la guvernare nu intervin, fiind clară legătura de interese dintre ele. Singurul partid care ia atitudine și pe care îl interesează soarta unui om este AUR. (….) Acești politicieni, nu ar fi putut frauda sau fura, dacă nu ar avea sprijinul justiției. Dacă ea și-ar face treaba, niciun politician nu ar avea curajul să încalce legea. Lucru de asemenea dovedit de către mine la nivel național. Concluzie: Trebuie urgent schimbate legile care lasă ca judecătorul să fie inamovibil intr-un sistem corupt. Este ca și cum ai creea mici dumnezei, care pot face orice și nu răspund în fața nimănui, decât în fața stapânilor. Cine sunt stăpânii lor?”, ar transmis Petran la finalul celor 24 de zile de greva foamei, conform ziarului Faclia.

Sursa foto; Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. cand kodruta o baga pe olguta pe motiv ca a renovat fatada, trebuie sa respectam justitita independenta

    cand si-o mai fura si useristii, nu e bine, e sistem corupt etc

  2. … ioi… haur, singuru’ partid! Pai daca mergi cu haurolacii iti meriti soarta! Nu stiu daca ai avut dreptate sau nu, dar haurolacu’ iti anuleaza definitiv cauza… chiar daca a fost pe bune!