G4Media.ro

Clubul francez PSG i-a stabilit prețul de transfer lui Kylian Mbappe: 250…

sursa foto: Captură Twitter

Clubul francez PSG i-a stabilit prețul de transfer lui Kylian Mbappe: 250 de milioane de euro

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain (PSG) a anunțat că orice club care vrea să îl transfere pe starul Kylian Mbappe trebuie să plătească 250 de milioane de euro, transmite Gsp.ro.

Clubul deținut de una dintre cele mai bogate familii din Qatar i-a stabilit prețul de transfer lui Mbappe pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare, când acestuia îi expiră contractul.

Real Madrid este echipa europeană care îl vrea pe starul fotbalului francez și, în teorie, are și mijloacele financiare necesare pentru a-l transfera.

De altfel, Real Madrid pregătise deja o sumă de 130 de milioane de euro pentru vara anului viitor, ca bonus pentru jucător dacă venea liber de contract.

Situația s-a schimbat însă în momentul în care familia qatareză ce deține PSG a anunțat că dacă nu va reuși să în transfere pe Mbappe, acesta ar urma să fie exclus din lot.

O ofertă similară de 250 de milioane de euro făcută de clubul saudit AL-Hilal a fost refuzată de jucător.

Mbappe, la rândul său, ar fi vrut să aștepte până la sfârșitul acordului, în vara anului viitor, pentru a putea lua 150 de milioane de euro de la PSG, adică 70 de milioane salariu și 80 de milioane bonus de fidelitate pentru acest sezon, potrivit Gazeta Sporturilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Face gazela asta cât doua F-35 sau cinci tancuri bune?