G4Media.ro

Clotilde Armand: ”Nu cred că trebuie să intrăm în jocul Tele-Justiției promovat…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Clotilde Armand: ”Nu cred că trebuie să intrăm în jocul Tele-Justiției promovat de PNL și PSD din bani publici/ Pentru că acum are o nouă țintă, presa nu va mai vorbi, în zilele următoare, despre subiectele sensibile pentru USL”

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, în contextul dosarului achiziției de vaccinuri anti-COVID, că ”nu trebuie să intrăm în jocul Tele-Justiției promovat de PNL și PSD din bani publici”:

 • ”Pentru că acum are o nouă țintă, presa nu va mai vorbi, în zilele următoare, despre subiectele sensibile pentru USL”, a transmis Armand.

Armand l-a lăudat pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: ”

 • ”Când adversarii politici nu prea au cu ce să te atace, când aceștia nu au ce să-ți reproșeze profesional, când ești iubit de oameni fiindcă nu ești fals și nu te ascunzi în platourile de televiziune cumpărate cu bani de la buget de diverse partide sunt puse în activitatea diverse mecanisme de kompromt și campanii de linșaj împotriva ta. Eu am trăit asta. Și Vlad Voiculescu a trăit acest lucru la fel de bine. Nu vreau să comentez deciziile Justiție în cazul lui Vlad, nu cred că trebuie să intrăm în jocul Tele-Justiției promovat de PNL și PSD din bani publici. Însă vă mărturisesc ceva în care cred: Vlad este un om eminamente bun. Vlad este un om cinstit. Și se va proba asta. Vlad este unul dintre cei mai buni politicieni ai României și și-a dedicat întreaga energie pentru a face bine românilor. PS: Pentru că acum are o nouă țintă, presa nu va mai vorbi, în zilele următoare, despre subiectele sensibile pentru USL: ratarea aderării la spațiul Schengen sau despre cum domnul Marcel Ciolacu mărește taxele și impozitele pentru a acoperi găurile din buget”, a transmis Clotilde Armand.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

 1. E simplu.
  Comparati emisiunile haznalelor de partid cand stapanii lor erau cautati de DNA cu emisiunile de acum.
  Comparati averile USL-Istilor si cum si le justifica si averilor USR-istilor si cum si le justifica.
  Comparati oamenii si nivelul de educatie.

 2. E și mai simplu. Comparați atacurile PSDPNL la adresa USR cu atacurile acelorași la adresa AUR și veți vedea de cine le frică mai rău.
  Nu e ciudat că nu ataci partidul care e imediat după tine în sondaje și te iei de URMĂTORUL? De ce oare, Nicu și Marcel?