G4Media.ro

Clotilde Armand anunţă că nu va emite avizul pentru demolarea unei vile…

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand anunţă că nu va emite avizul pentru demolarea unei vile de pe Şoseaua Kiseleff, unde proprietarii vor să construiască un ansamblu de blocuri pe spaţiul verde

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, miercuri, că nu va emite avizul pentru demolarea unui imobil de pe Şoşeaua Kiseleff nr. 21, unde proprietari vor să demoleze vila pentru a construi un ansamblu de blocuri pe spațiul verde.

Edilul a mai precizat că imobilul a fost mulți ani reședința ambasadorului SUA în România.

„Zona protejată din Şoseaua Kiseleff intră în vizorul dezvoltatorilor imobiliari. Imobilul situat în Şoseaua Kiseleff nr. 21 a fost pentru mai mulţi ani reşedinţa ambasadorului SUA în România. Acest imobil are o grădină generoasă. Actualii proprietari intenţionează să demoleze vila şi să construiască pe spaţiul verde al grădinii un ansamblu de locuinţe colective. Pe scurt: câteva blocuri. Acest proiect ar mutila iremediabil aspectul urbanistic al zonei, aşa cu s-a întâmplat în cazul vilei Filipescu-Brâncoveanu din Bulevardul Aviatorilor (în curtea sediului central PNL) – unde cu binecuvântarea fostei primăriţe şi a majorităţi PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au început să răsară rapid 3 blocuri într-o zonă istorică protejată, într-o zonă unde este interzis să construieşti”, a scris Clotilde Armand, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 le-a transmis dezvoltatorilor că nu vor mai fi emise avize în funcție de cât de mult „sponsorizează”.

„Am primit la primărie pentru avizare dosarul pentru elaborarea de desfiinţare a construcţiei din Şoseaua P.D. Kiseleff nr. 21.  O spun răspicat: Primarul Sectorului 1 nu-şi dă acordul, eu nu avizez aşa ceva. Dacă până să ajung eu primar s-au dat avize în funcţie de cât de mult «sponsoriza» un dezvoltator sau altul, ar fi bine să ştie toţi dezvoltatorii că nu mai merge aşa iar lucrurile trebuie să se schimbe în profunzime”, a adăugat Clotilde Armand.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Nu numai mafia gunoaielor o vrea plecata pe frantuzoaica, ci si mafia imobiliara, care cotiza masiv la ciumatii rosii „Diamant” Tudorache sau Firea. Acusi se implineste anul de cand nu mai au cui sa dea mafiotii parandaratul pentru tot felul de magarii.

 2. Clotilde big cohones !

 3. Bravo clotilde!

  • Bravo, Clotilde!

  • Foarte bine ,sa nu le mai dea autorizații pentru construcția de blocuri,au mutilat sectorul cu aberațiile lor de blocuri,niște kitsch-uri grețoase,in Bucureștii Noi au distrus cartierul samsarii imobiliari care își zic dezvoltării,blocuri intre case fără nicio armonie,fără niciun rost ,doar pt îmbogățirea mafiei imobiliare și politice,bravo primăriței.

 4. La puscarie,Clocitatilde!

 5. bai, ce pl*m ne facem cu astia de la USR! Sa ii dam domnule odata jos ca nu mai putem sa facem nici o manarie! Nu se poate asa ceva! E tara noastra! Noi vrem sa o distrugem! Doar e a noastra! Ce vin astia straini sa ne spuna noua ce sa facem!?! Jos USR! Jos Drula! Jos toata lumea!

  • @Vali Noroc ca esti tu vigilent. Ce ne am face fără tine? Neuronul a murit de plictiseala?

  • Ești bine, Ionel?

 6. Toți care comentează negativ această știre sunteți niște avortoni lepădați la care li sa închis robinetul de bani ! Sunteți sudiști și PSD-isti ? Lepădăturilor! BRAVO CLOTIDE! Nu te lasă condusă și mânjită de rahati avortați !

 7. Felicitari. Mai aud si lucruri bune din Sectorul 1. Sper la mai multe.

 8. In sfârșit face și ceva util cetățenilor sectorului1!

 9. PNL =PSD=UDMR =USR, Nu AUR, astia nu au participat niciodată la impartit ciolanul guvernării.

 10. La pușcărie Clotilde, cu toată mafia din filmările, de la fraudarea alegerilor. Ceea ce se vede pe filmările date publicității, nu poate fi o făcătură PSD ista, sau a altora partide.

 11. N-am reusit nici pana acum sa vad spitalul lui Tudorache.Poate pleaca Clotilde si se vor construi case noi pe spațiul verde ,veti plati gunoiul la un pret corespunzător.

 12. Serios!?
  Pe strada Hagi Ghiță, Nr 102, Clotilde a aprobat demolarea unei vile in favoarea firmei Lactalis cu patroni Belgia Franța de cum se a instaurat primar, pe locul respectiv urmând să se facă parcare privata.