G4Media.ro

Clotilde Armand anunță că a demarat verificări în primărie pentru a afla…

Clotilde Armand anunță că a demarat verificări în primărie pentru a afla dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru a-i suspenda din funcție

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi, într-o postare pe Facebook, că a demarat verificări în cadrul instituției pentru a afla dacă mai există angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția, precizând că aceștia vor fi suspendați până la soluționarea definitivă a dosarului.

Postarea integrală a Clotildei Armand: 

Am dispus Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele și subordonatele instituției o adresă prin să ne comunice dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, infracțiuni prevăzute de Codul Administrativ.

Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani – fapte incompatibile cu funcția deținută. Astăzi l-am suspendat din funcție până la soluționarea definitivă a dosarului și așa voi face cu toți angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția publică.

PS: Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată de DNA într-un dosar de corupție, suspendați de mine din funcție, în urmă cu 2 zile, și-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aștept să le văd adeverințele și cine este medicul care le-a semnat.

În urmă cu două zile, Armand a anunțat, tot într-o postare pe Facebook, suspendarea din funcție a doi directori de la Administrația Domeniului Public, care au fost trimiși în judecată în urmă cu trei ani pentru luare de mită și mărturie mincinoasă.

Citește integral: Clotilde Armand anunță suspendarea a doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată, încă din 2018, pentru infracțiuni de corupție

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Clotilde , Președinte!

 2. asta in afara de scandaluri si mers la talk-showuri mai face ceva in primarie?

  • suspenda infractorii. not bad. aia oricum au agenda proprie si saboteaza orice vrei sa faci.

  • hans, serios acum, te cinstesc cu o bere? Stiu ca ti-e greu, putin alcool poate te va revigora.

  • Stii cat am stat la rand pentru un loc de parcare ? 10 ani. Si in ultimul moment, cand deja s- au tras marcaje, si atunci au vrut sa m – a faulteze. Eu le scriu : Domnu director ADP 1, s-a eliberat locul cutare. S-a dat ! Mai trece un an – s-a eliberat locul cutare… Stati la rand ! Si al catele sunt ? Al treilea ! 4 ani tot al treilea. Asa ca ii doresc doamnei Primar mult succes!

  • Eu cu hans ne jucam sabiile in timpul liber

  • Succes in actiunea de eliminare lichele.

 3. Bravo,Clotilde!! Felicitări! Reinvata i pe romani ce inseamna normalitatea,cinstea ,munca si cam tot ce trebuia sa invete in scoala.Din pacate,nici scoala si nici invatamintele nu place romanilor ,intr o proporție covârșitoare, care ne a adus la nivelul la care este aceasta tara azi.Esti unul dintre putinii reprezentanti ai USR care ar mai fi revotat azi,din pacate.Cum prostia si hotia la noi tind spre infinit,sper sa ai si tu putere pe masura lor.Succes!

 4. Da- ti penalii si incompetenți afara din primarii,exemplu lui clotilde, sa ia toții primarii din Romania,Clotilde președinte,

 5. Romani nu stiu ce inseamna normalitatea,cinstea ,munca si cam tot ce trebuia sa invete in scoala.Din pacate,nici scoala si nici invatamintele nu place romanilor ,intr o proporție covârșitoare, care ne a adus la nivelul la care este aceasta tara azi.Esti unul dintre putinii reprezentanti ai USR care ar mai fi revotat azi,din pacate.Cum prostia si hotia la noi tind spre infinit,sper sa ai si tu putere pe masura lor.

 6. Dar madame franțuzoaica a uitat ce probleme are cu legea?filmul cu Dan Barna dat la tv?

 7. Succes, dna Armand!

 8. Nu ințeleg de ce nu se fac astfel de controale la toate sectoarele si in toate primăriile din țarā??? Ce e rău in asta, sau care ar fi motivul să nu se facă?? De ce vorbim doar de un sector din Bucuresti, intr’o țară putred de coruptă?

 9. Hoțul strigă hoții

 10. Dragi postaci psd iști,doamna pe care o acuzati de hotie va arata dovezi pentru cea ce spune.Voi ce dovezi aveți cand o acuzați?Convigeti ne si pe noi sa votam ca voi.@ camelia@ cristian

  • Aici Domnul Dragnea are dreptate apropo de dovezi. Tot în această Romanie daca furi cu acte în regulă ești negustor cinstit. Știi ce este mai periculos. Că idioții din PSD că erau mulți nu prea știu să fure cu acte în regulă și sunt prinși daca vor cei din justiție. Aici este alta discuție. Dar cei de acum ( vezi doamne ăștia cu studii în străinătate ) fura cu tine de mana și cu acte și nu îți dai seama. Mă întreb care sunt mai periculoși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.