G4Media.ro

Clotilde Armand: Am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO/ Cinema Patria din…

Clotilde Armand: Am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO/ Cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că marţi au fost începute procedurile pentru consolidarea imobilului ARO unde este Cinema Patria din bulevardul Magheru al Capitalei, clădire încadrată în clasa I de risc seismic.

„Am o veste mare pentru Bucureşti. Astăzi am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO / cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic. Este vorba despre o colaborare între Primăria Sectorului 1 care administrează Cinema Patria şi Primăria Capitalei prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic – condusă de Edmond Niculuşcă (căruia îi mulţumesc încă o dată pentru activitatea lui în folosul comunităţii). Continuăm să ne respectăm angajamentele asumate”, a scris Clotilde Armand marţi pe Facebook.

sursa: News.ro, sursa foto: wikimedia.org

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Uau, ce tare!
  Numai anunturi dintr-astea pompoase o să auzim în următorii 4 ani.
  “Veste mare pentru București.”?
  Credeam că se face curat😀

  • e greu, stiu, vechea administratie ne obisnuise ca pe vremea asta sa ne povesteasca doar despre lumini de Craciun si ceva asistente sociale random.

  • Nici iepuroi în căruțe trase de reni n-o să mai fie? Nu pot să cred!!!

 2. Asta chiar este o veste buna, blocul Aro este o bijuterie Art Deco care a fost lasata de izbeliste. Merita sa fie consolidat si reabilitat

 3. Tot e bine că ” a căzut și și-a rupt zda” mafia PRO-USL-PSD și n-o să mai „colonizeze” nimic spre dispersarea trolilor infecți, niște sălbăticiuni care devin din ce în ce mai agresive, motiv pentru care și-o vor lua în bot până vor începe să plângă de ciuda.

 4. Și „procedurile de demarare a lucrărilor” vor dura vreo 5 ani, eventual până vine cutremurul și îi curmă acelei clădiri suferința….

 5. clatita cand ridica gunoaiele din sectorul 1?

 6. Foarte bine.
  Pe partea aia a bulevardului, de la Inter pina la Patria parca e orasul fantoma.
  Cred ca unele din cladirile astea (nu Patria) ar trebui demolate, s-ar mai putea naste o strada sau doua perpendiculare pe bulevard si ar pute fi facute niste cladiri moderne acolo, cu siguranta ca niste arhitecti buni ar putea sa incadreze bine niste cladiri noi in specificul zonei (cladirile vechi s-au vrut si au fost foarte moderne in anii ’30 ai secolului trecut).

 7. tocmai pomenisem despre promovarea tupeizda a NON-valorilor din uniunea scursurilor
  nominalizand frantzuzida la s1 care chiar este paralela cu orice
  si hop, trompeta scursurilor a pluzat (sac!) cu pieptanatura babei clotilde despre cladirea Aro
  cand realele probleme ale s1 chiar ard

 8. Ești un troll mărunt și împuțit.

 9. Administratia municipala pt consolidarea cladirilor cu risc seismic nu a fost creata de corupta fosta conducere a Primariei Generale.
  Ar fi trebuit desfiintata intr-o secunda!