G4Media.ro

Clinica Phoenix a deschis un nou centru în București. Printre dotări: Cel…

Sursa foto: Pixabay

Clinica Phoenix a deschis un nou centru în București. Printre dotări: Cel mai silențios aparat de rezonanță magnetică nucleară 3 Tesla (RMN), aparatul cu tubul cel mai larg de pe piață, ideal pentru claustrofobi (Parteneriat)

Clinica Phoenix a deschis un nou centru în București, cu tehnologie medicală de ultimă generație în diagnosticul radiologic. Centrul este situat în Sectorul 1, bulevardul Mărăști nr 63, corp E, demisol, în incinta spitalului CF 2.

Printre dotările centrului se găsește un aparat de rezonanță magnetică nucleară 3 Tesla, de ultima generație si cea mai noua tehnologie. În plus, aparatul este dotat cu tubul cel mai larg de pe piață, ideal pentru claustrofobi.

Sursa Foto: Arhiva Personală

Clinica Phoenix oferă servicii medicale și de diagnostic imagistic începând din anul 2007, fiind unul dintre primele centre de imagistică modernă private din România. Sub conducerea doctorului Nicolae Bolog și a doamnei doctor Irinel Oancea (foto), o întreagă echipă de medici și tehnicieni, având o bogată experiență în diagnosticul imagistic (rezonanță magnetică și computer tomografie), este pregătită să ofere pacienților servicii de diagnostic de înaltă performanță.

Înțelegând evoluția medicinii moderne, a tehnologiei actuale, precum și beneficiile initiațivei private, grupul a înființat primul său centru de imagistică modernă în anul 2007, fiind printre primele centre private din țară. În paralel cu activitatea curentă, medicii au efectuat stagii de pregătire de specialitate în centre medicale de prestigiu din Elveția, SUA, Marea Britanie, Germania și Israel. Alături de echipa Clinicii Phoenix, specialiști de renume din aceste țări au colaborat și au susținut reuniuni științifice profesionale, de care au beneficiat și medicii români. In același timp, Clinica Phoenix a fost și o deschizătoare de drumuri și un pionier în imagistica, introducând mai multe tipuri de examinări în premiera în România.

Pentru a facilita adresabilitatea pacienților la serviciile de diagnostic imagistic, Clinica Phoenix și-a extins activitatea prin deschiderea centrelor teritoriale din Alba, Mediaș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și Deva, centre preluate de unii din liderii pe piața serviciilor de diagnostic imagistic. In acest an Clinica Phoenix și-a extins activitatea în Bucuresti, Arad și Sfântu-Gheorghe.

În urmă cu 15 ani, multele ore dedicate studiului și cercetării descriau o zi din viața medicului dedicat universului de imagini ce urmau să definească un diagnostic medical. Mii de cazuri au fost astfel diagnosticate, cu toată priceperea și empatia celor care caută răspunsurile corecte. Nevoia de a “amplifica” cunoașterea medicului, pentru ca acesta să “vadă” mai mult, a dus la  dezvoltarea accelerată a unor metode de diagnostic care cu doar câțiva ani în urmă păreau de neconceput.

Acum Vedem Dincolo de Imagini! Iar în spatele imaginilor digitale exacte, obtinuțe de aparatele sofisticate de înaltă performanță, se află întotdeauna Pacientul, Omul, Persoana! Pentru fiecare om în parte ne unim eforturile, experiența și cunoștințele pentru a valida sau invalida un diagnostic, dar mai ales pentru a găsi soluțiile optime care să-i ofere rezolvarea problemelor de sănătate.

“Am considerat că este absolut necesar să investim în formarea personalului pentru a atinge excelența, iar promptitudinea și calitatea serviciilor noastre să se ridice la nivelul oricărui centru de diagnostic de valoare europeană.” – Doctor Nicolae Bolog

Până în prezent, mai mult de 1000.000 de pacienți au beneficiat de serviciile diagnostic ale clinicilor Phoenix și alți 900 au fost tratați prin metode minim invazive în patologia durerilor coloanei vertebrale și a articulațiilor, fiecare caz în parte fiind analizat și tratat cu cea mai mare atenție.

Într-un domeniu în care experiența este sinonimă cu numărul anilor de practică profesională, medicii Clinicii au reușit, prin studiu și cercetare academică, să devină unii dintre cei mai apreciați medici radiologi din România, cu vizibilitate și recunoaștere internațională.

Nucleul de bază al echipei sunt medicii Nicolae Bolog si Irinel Oancea alături de o echipă de medici radiologi formați în cadrul Clinicii.

Unul dintre criteriile de evaluare a activității și pregătirii profesionale a medicilor clinicii este calitatea cercetării științifice, concretizată în articolele publicate în European Radiology, Abdominal Imaging, Skeletal Radiology, medicii fiind, de asemenea, autori și coautori a două tratate europene de radiologie apărute la editura Springer-Verlag și a peste 10 tratate medicale publicate în România.

Pe lângă activitatea medicală curentă, medicii clinicii Phoenix sunt implicați în desfășurarea de studii clinice internaționale pe diferite specialități: neurologie, reumatologie, hepatologie, nefrologie. Cunoașterea și experiența acumulată și împărtășită cu colegii din clinici medicale mondiale este oferită în sprijinul binelui și sănătății pacienților.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează