G4Media.ro

Ciucă, despre Congresul PPE de săptămâna viitoare: ”Bucureștiul devine centrul politic al…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, despre Congresul PPE de săptămâna viitoare: ”Bucureștiul devine centrul politic al Europei

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că, săptămâna viitoare, Bucureştiul va deveni ”centrul politic al Europei”. ”La invitaţia PNL, cei mai importanţi şefi de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vin în România pentru a decide viitorul Europei”, arată el, referindu-se la Congresul PPE, transmite News.ro.

”Bucureştiul devine centrul politic al Europei”, a scris, sâmbătă, într-o postare pe reţeaua X, Nicolae Ciucă.

El se referă astfel Congresul Partidului Popular European, care va avea loc în Capitală, săptămâna viitoare.

”La invitaţia PNL, cei mai importanţi şefi de stat şi de guvern din Uniunea Europeană vin în România pentru a decide viitorul Europei”, a adăugat el.

Congresul Partidului Popular European are loc, la Bucureşti, în perioada 6-7 martie, la Romexpo, fiind găzduit de Partidul Naţional Liberal.    

Potrivit anunţului organizatorilor, programul Congresului PPE va cuprinde pregătirile şi strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, manifestul Partidului Popular European, dar şi alegerea principalului candidat al partidului.

”Venirea PPE la Bucureşti reprezintă un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România şi statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina”, au transmis organizatorii.

Congresul PPE va reuni peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care se vor număra preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. București este capitala unui stat neînsemnat căruia i se refuză în mod absurd, fără niciun argument rațional, apartenența la Schengen.

  • Să-i vezi ce fețe o să facă, Ciucă, Rareș, Robotu’ etc, când o să micționeze (din nou) Nehammer pe noi cu vreo declarație de genul: “Spațiul Schengen este nefuncțional, deci…”

 2. Se pare ca in aceasta perioada vin din nou fermierii dar nu asa pasnici cum au fost data trecuta.

  • Se schimba doar profesia „protestatarilor” pro sovietici. Acum zeci de ani erau minerii,acum sunt fermierii.Macar minerii nu traiau din bani europeni ,dar fermierii….toaca bani europeni dar le plac sovieticii…paradox.

  • Ps daca se alege praful de democratia din Romania,singura bucurie o sa fie cand „fermierii” antieuropeni vor preda pamanturile intr-o noua nationalizar sovietica si vor munci pe 200 de euro pentru Kremlin.

 3. Ciolacu isi face campanie in Spania si in Italia unde sunt multi romaani iar Ciuca se da si el om de stat cu prestanta internationala, dar ii cheama la Bucuresti. Ce limba straina vorbesc? Are dreptate Orban al nostru.

 4. Daaa, Bucureștiul e 2 zile miezul Europei, restul anului rămâne tot o hazna.

 5. Pe noi dar mai ales pe dvs, nu va ajuta cu nimic ! Daca mai si bolborositi ceva , dinpotriva, va dauneaza…….