G4Media.ro

Cîțu i-a mustrat pe tinerii liberali că nu au aplaudat titlul unei…

Cîțu i-a mustrat pe tinerii liberali că nu au aplaudat titlul unei cărți de Nassim Taleb: ”Mai avem de lucrat, poate nu la citit, ci la înțeles ce facem noi în politică”

Premierul Florin Cîțu i-a mustrat pe tinerii liberali, la gala premiilor TNL, pentru că nu au aplaudat titlul unei cărți de Nassim Taleb.

”Skin in the game: domnul Morar v-a ridicat mingea la fileu și când a zis titlul nu am auzit foarte multe aplauze, ceea ce arată că mai avem de lucrat. Poate nu la citit, ci la înțeles ce facem noi în politică”, a spus Cîțu de pe scena evenimentului organizat de tineretul liberal.

Premierul i-a felicitat însă pe liderii TNL pentru rezultatele de la alegerile din 2020: ”premiile primite arată ce ați făcut pentru PNL în ultimul an și jumătate și pentru asta trebuie să primiți mai mult și să fiți felicitați. Ați reușit să faceți TNL cea mai puternică organizație de tineret din România, ceea ce noi la seniori nu am reușit, dar vom reuși după 25 septembrie”.

Cîțu a intrat pe scenă pe melodia Warriors of the World (Manowar).

Ludovic Orban, președintele PNL, a ajuns la eveniment după plecarea lui Florin Cîțu și a primit premiul de excelență ”Ion I.C. Brătianu”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. ”Mai avem de lucrat, poate nu la citit, ci la înțeles ce facem noi în politică”

  :)))))))))

  • Exact. :)))). Wtf!?

  • Orice barbugiu iscusit din Ferentari dobândeşte intuitiv viziunea Nassim Taleb despre lume şi e, vasăzică, mai bine pregătit decât şahiştii pentru şocul viitorului imprevizibil al României.

 2. Intelesul incepe cu cititul d-le Câțu. Ce să înțeleagă dacă nu citesc?

 3. Nu stiu, dar parcă Dancila era mai coerenta …

  • S-ar putea să ai dreptate.
   Dacă Câțu va ajunge la biletele poate înțelege și el ce citește că din ce spune se înțelege prea clar că e prost.
   Cacofonia nu este întâmplătoare.

  • Din prea multa coerenta a ajuns la bnr , “Lucrează de la birou și este foarte disciplinată”.

 4. Oameni buni va puteti imagina un duo de aur: catu si becalii……economistul si razboinicul luminii…

  Unul nu citeste pt ca isi imagineaza si „celalant” nu citeste pt ca il ustura ochii :))))

 5. Mai bine le ziceai de black swan…

  • Este suficient să îl citim pe Octavian Paler că să înțelegem ce faceți voi toți în politică românească!

 6. Daca l-ar fi citit macar pe Eminescu, tineretul liberal ar fi stiut ce faceti voi in politica…
  „Toate numirile în funcţiuni nu se fac după merit, ci după cum ordonă deputaţii, care, la rândul lor, atârnă de comitetele de politicieni de profesie, formate în fiece centru de judeţ. Aceste comitete îşi împart toate în familie. Ele creează, din banii judeţelor, burse pentru copiii „patrioţilor” trimişi în străinătate să numere pietrele de pe bulevarde, ele decid a se face drumuri judeţene pe unde „patrioţii” au câte un petec de moşie, încât toată munca publică, fie sub forma de contribuţie, fie sub cea de prestaţiune, se scurge, direct ori indirect, în buzunarul unui „patriot”…”
  Asa ca domnule Catu, Taleb asta al dumitale nu poate explica mai bine decat Eminescu ce faceti voi in politica!

 7. Tinerii liberali citesc? Probabil citesc doar eticheta de pe sulurile de hartie in anumite incaperi.

 8. PNL e pe calea cea buna, batatorita de PNTCD.

 9. Cîţu e maladaptat la PNL, un partid de hoţi lipsiţi de conştiinţă. Toate gunoaiele ajung în partide.

 10. Skin in the game e intr-adevar o carte misto, dar prezinta un world-view destul de pragmatic si usor de intuit odata ce treci de o varsta sau prin niste experiente. Nassim e un fost trader, a scris cateva carti bune dupa ce a avut experienta de options trading pe Wallstreet. Un „tanar” liberal (sau de orice alta orientare politica) are mici sanse sa inteleaga niste concepte doar citind o carte, trebuie sa muste din paine inainte. E fix aceeasi problema care genereaza analfabetism functional in Romania – ca in loc sa incurajezi copiii sa aiba experiente la varstele care conteaza, le umpli capul cu informatii pe care n-au cum sa le inteleaga cu adevarat pentru ca n-au inca repere.

 11. un comentariu de zece. deşi intuitiv pare evident, ați subliniat în fraza cu copiii exact ceea ce trebuie facut. sa citeasca poveştile copilăriei, un Creangă şi nu o carte „motivațională”.dixit Andrei Pleşu. organizațiile de tineret, tnl, tsd, par laboratoare de parvenire şi de acolo ies numai personaje gen Dinu Păturică, cu mici excepții.
  îsi „premiază” şefii, au rabdare să asculte discursuri lungi, plictisitoare, banale.

 12. Domnul Ludovic Orban a primit premiul Brătianu !Săracu Brătianu cred că se răsucește în mormânt.Nu mai exista pic de respect!