G4Media.ro

Circa 60% din pacienții cu COVID internați în spitalele britanice sunt nevaccinați…

Circa 60% din pacienții cu COVID internați în spitalele britanice sunt nevaccinați / Consilierul științific al Guvernului britanic a revenit asupra datelor anunțate inițial

Circa 60% din pacienții cu COVID internați în spitalele britanice sunt de fapt nevaccinați și nu vaccinați cu ambele doze. Consilierul științific principal al autorităţilor din Marea Britanie, Patrick Vallance, a revenit asupra datelor anunțate inițial.

Vallance a declarat luni că aproximativ 60% dintre cei spitalizați sunt vaccinați cu ambele doze. Ulterior, acesta a rectificat informația. De fapt, 60% dintre pacienții cu COVID internați sunt nevaccinați.

Majoritatea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost ridicate în Anglia începând de luni, zi redenumită „Ziua libertăţii”, în pofida unei creşteri a numărului de contaminări, care îi îngrijorează pe unii oameni de ştiinţă şi responsabili politici.

Începând de luni în Anglia s-au redeschis sălile de spectacol şi stadioanele la capacitate maximă, cluburile pot primi din nou publicul, servirea la bar este din nou autorizată în pub-uri şi nu mai există o limită privind numărul de persoane pot participa la adunări publice. Purtarea măştii nu mai este obligatorie, dar recomandată în mijloacele de transport şi magazine, iar telemunca nu mai este o cerinţă.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. Asta înseamă că 40% din internatii cu Covid sunt vaccinați, bun vaccinul, când facem a 3 a doză că o am pe a 2 a și mă cam sperii.

  • Acu’ 2-3zile era invers. Ăștia modifică datele după cum le dă lor bine…

  • Lasa, Barbule, nu mai incerca tu sa arunci cu praf, corectura a fost facuta imediat, in aceeasi zi, dar, na,pentru g4media niciodata nu e prea tarziu 😀

 2. Si 40% sunt vaccinate. Tot nu e bine. Nu e vorba de numarul de persoane infectate, e vorba de persoane care jung la spital. Cum e aia ca daca te vaccinezi si te infectezi scapi de spital? Ah, se pare ca nu e asa.

 3. asa e cand nu esti atent la matematica de clasa a 6-a.
  60.000.000 populatie.
  70% din populatie e vaccinata – 42mil . 30% e nevaccinata – 18 mil
  din cei ajunsi la spital, sa zicem 1% din populatie (600.000), 40% sunt vaccinati (240.000) si 60% nevaccinati (360.000).
  240.000 din cei 42 mil vaccinati ajung la spital (0.5%)
  360.000 din cei 18 mil nevaccinati ajung la spital (2%)
  in concluzie, pentru fiecare 1 om vaccinat care ajunge la spital, ajung 4 nevaccinati, ceea ce inseamna o eficienta a vaccinului de 80%. cam cum s-a si sugerat initial.

  • Excelent comentariu, voiam să scriu și eu ceva similar. Evident pentru cei cărora nu le plouă în gură.

  • E degeaba, ca oricum nu pricep matematica, stiu ei ca exista o forta secreta care vrea sa ii faca infertili si sa decimeze lumea. Iti dai seama? Raman doar ei pe pamant :-))

  • Pai propaganda zicea ca n-ajungi la spital dacă te „inoculezi”. În plus, la „duși” care e raportul?

  • Datele sunt incomplete si incorecte. In știință nu funcționează cu rotunjiri si estimări atât de grosolane. Chiar dacă datele necesare nu se găsesc, comod, toate într-un singur loc, cu puțin efort si cercetate ne apropiem mai mult de adevăr:

   • Populatie UK: 68,259,434
   • Vaccinați cu prima doza: 46,349,709
   • Vaccinați cu a doua doza: 36,243,287
   • Cazuri SARS-COV-2 spitalizate total: ~ 500k
   • Din Ianuarie 15 (de când au început eforturile de vaccinare in masa): ~ 200k

   •Pacienți in spital in prezent: 4,567

   • 40% din pacientii actuali sunt vaccinați cu ambele doze, adica 1141

   • 1141 din cei ~ 36 mil vaccinati cu ambele doze care ajung in spital = 0,003169%,

   • 3426 din cei ~ 32 mil nevaccinati si vaccinați cu prima doza care ajung in spital = 0,0107 %
   => Coeficient • 3,37

   Pentru fiecare 3 oameni vaccinati cu ambele doze care ajung la spital, ajung 10 nevaccinați si cu prima doza, ceea ce inseamna o eficienta a vaccinului AstraZeneca de ~66 %; chiar mai mică (~60%) dacă ne gândim ca printre cei “nevaccinați” i-am inclus si pe cei ~ 15% (10 mil din 68 mil) cu prima doza.

   Deci, si când facem calcule pe date reale, obținem ceea ce se vehicula prin presa: vaccinul AstraZeneca are o eficienta de 60% împotriva variantei Delta (predominanta in UK).
   60%, nu 80%.
   Sănătate !

  • Diana RD,
   Multumesc pentru comentariu. Nu am vrut sa intru in atata detailiu, pentru a nu speria pe cei care nu inteleg numerele.
   Analiza ta este intr-adevar mai exacta si ai dreptate ca stiinta nu se face cu rotunjiri.
   Singura problema pe care o am e cu concluzia.
   Daca pentru 3 oameni vaccinati spitalizati exista 10 oameni nevaccinati spitalizati, eficienta vaccinului e de 10/13 = 77%.
   Intr-adevar, cum spui la final, studiile arata ca astrazeneca e doar 60% eficient impotriva tulpinii delta, iar pfizer undeva la 85%, de unde si „media” de 77%.
   Ce incercam totusi sa spun cu comentariul meu initial este ca vaccinurile functioneaza, chiar daca cu 60% sau 80%, contrar celorlalte comentarii care interpreteaza din statistici ca de fapt vaccinul nu face nimic, sau face mai mult rau.

  • Diana, daca voiai sa faci o analiza ok, n-ai facut-o. Ai 2 greseli. In primul rand eficienta se calculeaza pe numarul total de cazuri, nu pe spitalizati iar 40% din 4567 e undeva pe la 1800.

 4. Asa, hai baietii care salivati la feicniuz-ul de ieri, bagati si aici din top. Stiti voi poezia: propaganda, vaccinurile nu sunt vaccinuri, miocardita, periciordita si ceilalti termeni medicali pe care i-ati invatat la Feisbuc University.

  Actualmente 46 de milioane de britanici au primit cel putin o doza adica aproape de 90% din populatia adulta ( in UK doar cei peste 18 ani sunt eligibili pentru vaccinare).

  Prin urmare nevaccinatii reprezinta 10% din populatia adulta dar 60% din cazurile care necesita spitalizare.

  Avem vreun Spin Doctor pe aici sa ne explice argumentat ce e cu cifrele astea?
  Hai ca glumeam ma baieti, ce argumente. Bagati poezia sosocimii.

  • Oricum nu ne vaccinăm :)))))

  • Asa vezi nea Mirela, ai inceput bine poezia societatii Sosocimea.
   Si ma scuzi ca am zis doar de baieti, acceptam si femeile trans.

   Deci dragi baieti si fete de orice gen si identificare sexuala, cine poate continua poezia Mirelei?
   Hai, curaj!

  • Toxic esti, mai baiatule! Te-a inrait vacc inul! A scos tot cei mai rau din tine anul pande mic!
   Imi pare rau ca esti nefericit ! Te-ai vaccinat degeaba!

  • lol bine Radu cu strofa de poezie Dada, esti nou in lista haterilor dar ai talent, am incredere ca poti ajunge in top 3 al Societatii Sosocimea!

   Si nu uita sa iti mentii stilul ad hominem 100% nu cumva sa te prind cu vreun argument logic ca ar fi pacat de talentul tau.

 5. Se-nvurcă-n minciuni. Asta e tot. Vaccinul lor e apă chioară pentru boală și otravă pe termen lung pentru oameni. Medicamentele antigripale și altele care ajută sunt excluse sistematic din protocoale pentru că nu aduc profit iar ținta este de a omorâ bătrânii și de a reduce fertilitatea. Ăsta e „marele” lor „reset”. Sunt doar niște criminali ordinari, îmbrăcați în costume, iar lumea nu realizează încă că a fost trasă pe sfoară și nu-i vine a crede.Ăsta e războiul cultural.Mii de minciuni mici care justifică câteva minciuni mari, bine înșurubate în capetele celor conduși spre pierzare, și care sunt premizele puterii absolute și definitive ale globalismului care absolvă clasa conducătoare de orice răspundere și-i pune pe tavă lumea.

  • Crezi ca intereseaza pe cineva de tine?! iti faci iluzii, de ce sa cheltuie cineva banii sa te extermine pe tine, un nesemnificativ. Am redus niste maimutze si eu traiesc mai bine?
   Cum e logica asta?
   Intra la loc in gaura din care ai iesit!

  • Dublu zero, nu-i interesează de tine, pe tine te-au tras pe fus deja, îi interesează segmentul lu tactu care are compensate ,pensie și a făcut ceva bani la viața lui, a văzut mai multe și e mai bazat și mai greu de dus cu preșu.Pe tine te face din vorbe că înghiți orice rahat de presă.Până la urmă dau liber la prafuri și suspendă legea și o să mori cu ceafa pe bordură.Eu am mai văzut d-astea și-mi fac de lucru pe aici ca să-i previn pe fraierii care se cred veșnici și posesori de șmekerie ca soluție instant la toate. La ce urmează nu prea.Și dacă te f grija, la China încotro te-mping ăștia, partidul dă cu ochiu la fiecare-n parte. Și în fața lor ești vinovat din născare până-ți spun ei că nu.Ca aici, albotei rasist, homofob, islamofob și suprematist colonist alb ce ești.Ia dă tu și la bieții negri pe care i-ai furat și oprimat, zice tanti-ta Ursulina, ‘ț-ar amprenta de carbon a dreaq.O să ai timp să te saturi de ele după ce-ți scumpesc berea la pet că are carbon în ea.

  • Ca de obicei prostanel ganganau bezmeticul, posteaza frenetic aceleasi mesaje fara noima. Nu-l luati in seama, e un mosulicain stadiu de senilizare si mult timp la dispozitie. Un sarantoc.

 6. Se-nvurcă-n minciuni. Asta e tot. Vaccinul lor e apă chioară pentru boală și otravă pe termen lung pentru oameni. Medicamentele antigripale și altele care ajută sunt excluse sistematic din protocoale pentru că nu aduc profit iar ținta este de a omorâ bătrânii și de a reduce fertilitatea. Ăsta e „marele” lor „reset”. Sunt doar niște criminali ordinari, îmbrăcați în costume, iar lumea nu realizează încă că a fost trasă pe sfoară și nu-i vine a crede.Ăsta e războiul cultural.Mii de minciuni mici care justifică câteva minciuni mari, bine înșurubate în capetele celor conduși spre pierzare, și care sunt premizele puterii absolute și definitive ale globalismului care absolvă clasa conducătoare de orice răspundere și-i pune pe tavă lumea…

 7. Hai nu zău? Acu’ 2-3zile era invers. Ăștia modifică datele după cum le dă lor bine…

 8. Se-ncurcă-n minciuni. Asta e tot. Vaccinul lor e apă chioară pentru boală și otravă pe termen lung pentru oameni. Medicamentele antigripale și altele care ajută sunt excluse sistematic din protocoale pentru că nu aduc profit pe când ținta este de a omorâ bătrânii și de a reduce fertilitatea. Ăsta e „marele” lor „reset”. Sunt doar niște criminali ordinari, îmbrăcați în costume, iar lumea nu realizează încă că a fost trasă pe sfoară pentru că nu-i vine a crede. Ăsta e războiul cultural .Mii de minciuni mici care justifică câteva minciuni mari, bine înșurubate în capetele celor conduși spre pierzare, și care sunt premizele puterii absolute și definitive ale globalismului care absolvă clasa conducătoare de orice răspundere și-i pune pe tavă lumea…

 9. Alăltăieri 25 decese.
  Azi 100.
  Relaxare plăcută dragi britanici și cât mai mai putine mutații.

 10. Oricum nu ne vaccinăm :)))))

 11. Deci vaccinul nu mai functioneaza in fata mutatiilor ca in faza testelor clinice. Majoritatea oamenilor di mediul urban au respectat restrictiile,cand li s-a permis s-au vaccinat deci ne-am facut datoria. Cei vulnerabili au avut pe masa oferta sa se vaccineze gratis pentru a evita forme grave de covid,cine a vrut sau a considerat ca are nevoie a facut-o. Presupun ca restul populatiei nu se incadreaza in grupa de risc asa ca sa nu mai auzim de restrictii. Cand nu exista vaccin le-am respectat pentru protejarea celor vulnerabili,acum nu mai avem vulnerabili ,nu mai e nevoie nici de restrictii.

  • Si copiii? Si cei care au boli care contraindica vaccinarea? Si cei care nu dezvolta suficienti anticorpi de la vaccin (de unde stii ca nu esti chiar tu unul din aia?)? Pe astia nu vrem sa-i mai protejam ca e vara si ne-am plictisit fara party-uri?

 12. E posibil ca in curand sa aflam ca si cu si fara vaccin e tot aia. Depinde de cine fabrica stirile. Si a trecut un an si jumatate pierdut degeaba. Stau sa ma gandesc cat de eficiente sunt mastile, daca vaccinul e atat de ”performant”. Hmm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.