G4Media.ro

Circa 25% dintre cadrele didactice care sunt acum în sistem vin de…

sursa foto: Facebook/ Mihnea Costoiu

Circa 25% dintre cadrele didactice care sunt acum în sistem vin de la o singură universitate, puternic blamată, spune Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București

Circa 25% dintre cadrele didactice care sunt acum în sistemul de învățământ provin de la o singură universitate, spune Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București. Fostul ministru a făcut această declarație la conferința online „Examenul de absolvire a pandemiei: Skill-urile de bază garantate de sistem, pe care tinerii trebuie să le aibă la intrarea în economia viitorului iminent”, organizată de cursdeguvernare.ro, conferință la care Edupedu.ro a fost partener media.

În contextul în care din partea organizatorilor a fost adresată o întrebare despre calitatea profesorilor care ar fi, în proporție de 40% absolvenți de învățământ la distanță, rectorul Mihnea Costoiu a intervenit și a precizat că nu învățământul la distanță este problema, ci calitatea acestuia.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Facebook.com/Mihnea Costoiu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Oare ce profesori universitari predau la acea universitate, unii veniți de pe Marte sau unii care predau și la universitățile de stat ?!?

 2. Sa ne traiasca Spiru, Ecologica si Titulescu!

 3. Sa-i spunem si pe nume acestei fabrici de diplome: SPIRU HARET!!!

  Si nu doar profesori, ci multi politisti subofiteri au devenit ofiteri dupa ce s-au „educat” la SH, si o multime de oameni, care sa fim sinceri, au platit cursurile strict pentru a avea acea hartie denumita pompos diploma

  • Termina cu abrevierea SH, ma duceam cu mintea la Second Hand.
   Nu ca un lucru SH este obligat prost, dar astia de la Spiru ar trebui de la absolvire sa fie scosi din uz.

 4. educatia este si o modalitate prin care o grămadă de prejudecăți îți sunt våråte pe gât…macar acum se face la distanță.

 5. Costoiu , daca vrei sa fii corect , arata proportia Univ. de Stat —- Univ. Particulare in : Adm. centrala , Adm. locala , Parlament ! Si vei avea raspunsul la multe intrebari … si cititorii g4Media !

 6. 25% provin de la mare distanta la Spiru Haret!
  Pai, politicineii cu Studii la Spiru Haret si Titulescu si Bioterra si Valahia Targoviste si vasile Goldis si Dimitrie Cantemir etc sunt in proportie de 99%!!!!!!
  Mai mult, peste jumate dintre Procurori si Judecatori sunt Absolventi de Drept la mare distanta in timp ce mUINCEAU zi de zi chiar!
  Cel mai tare CV de Judecator, 1996: O judecatoare de la Tg Mures care a lucrat pana azi ca Laborant in Laboratorul Spitalului judetean Mures iar de maine, ca Absolventa de Drept la mare distanta la Universitatea Dimitrie Cantemir, a intrat imediat ca Judecator la Judecatoriia Tg Mures, gasiti usor CV Judecator Vintila Adela!
  Ca ea sunt muuuulti!
  Tot Sistemul public Romanesc, din TOATE domeniile este bolnav, fara vreo sansa de vindecare in viitorul apropiat…
  Uitati-va la CVurile de la Parchetul General, unde sefa e dna Scutea: TOATE CVurile afisate(NU toti cei cu Functii de conducere au CVurile afisate pe Site!) sunt absolventi de Spiru Haret, Lucian Blaga – Sibiu, in frunte cu dna Scutea…
  Adevarate „eminente cenusii” in Drept, fix pe codelul politicienilor!!!

  MAJORITATEA Judecatorilor si Procurorilor sunt absolventi la celebrele „fabrici de diplome” PSDiste: Spiru Haret, Iosif Constantin Dragan, Nicolae Titulescu, Univ Valahia-Targoviste, Univ Vasile Goldis Arad, Univ Dimitrie Cantemir… si la fel ca politicienii, majoritatea Judecatorilor si procurorilor au obtinut aceste DIPLOME la celebrele fabrici de diiplome, in timp ce lucrau FULL TIME!!
  Adica, muncind de zor(uneori in Spitale, ca Asistenta medicala- Vintila Adela!!) au obtinut diplomele de la mare distanta, pe seara, fara sa fi pus piciorul in vreo Institutie de Invatamant la ZI si a 2-a zi tust, Judecatori la Tribunal!!
  Cauta CV la:
  – judecator Madalina Vladu-Crevon, Univ. Constantin Brancusi, Tg Jiu(!!) si Univ. Titu Maiorescu-Bucuretsi
  – judecator Ghita Adina, Univ. Nicolae Titulescu
  Recordul il detine Vintila Adela, fosta Laboranta zi de zi la Tg Mures intre 1981-1996 a urmat femeia in acesti ANI Facultati peste facultati, TOATE la MARE DISTANTA, si HOP din 1996 intra mare Judecatoare la Judecatoria Tg Mures, azi e mare Judecatoare cu Facultatea absolvita la mare distanta, NU a pus piciorul 1 ZI macar la Invatamant de zi!!!
  Judecatoare, fosta laboranta, fara nici macar 1 ZI la vreo Facultate de profil, cu Invatamant de zi!
  Nici 1 zi, din Laborator, direct la Judecatorie!
  Uitati-va la CV si spuneti ceva….sau:
  – judecator Carmen Teodora Smarandache, absolventa de Liceu sanitar ca si Vintila Adela(!!), a obtinut Diplome peste Diplome in Drept la „celebrele” Univ. Spiru Haret, Univ. Simion Barnutiu, Univ Nicolae Titulescu, Univ Iosif Constantin Dragna!
  A lucrat ca asistenta medicala pana in 1997, in timp ce absolvea TOATE Universitatile de mai sus, apoi FIX la Judecatoarie, din Spital la Judecatoria Sfantu Gheorghe!!!
  Cu atatea Universitati, a picat cu note de rusine Examene peste examene!!!
  Uitati-va la CV, fix pe modelul politrucilor care ne conduc!!
  – sau actuala Sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Corica Alina Corbu cu plagiat grosolan la Doctorat, bani negri, dosar secretizat… gasiti in Presa!
  Aproape toate functiile banoase si de nivel inalt din Statul roman sunt populate cu aceasta fauna analfabeta, de care Romania NU va scapa nici intr-o suta de ani!
  In Educatie face la fel de mult rau ca in Justitie sau in Admisnitratia publica!

 7. Care e problema? Vrei sa ne intoarcem la situatia oribila dinainte de ’89, cand statul facea si vaccin, si avion? Lasa asa, sa aleaga piata libera.