G4Media.ro

Ciprian Ciucu despre conferința lui Nicușor Dan: Dacă nu vom avea candidați…

Ciprian Ciucu despre conferința lui Nicușor Dan: Dacă nu vom avea candidați unici, aceste mizerii, prin care PSD/Firea/Mutu vor deturna acțiunile de comunicare ne vor arunca pe toți în irelevanță

Ciprian Ciucu, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, spune că opoziția trebuie să aibă candidați comuni și un plan comun de acțiune în campania electorală pentru București pentru a rezista la provocările din partea PSD. El dă ca exemplu acțiunea de vineri, când viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu a încercat să deturneze conferința de presă a lui Nicușor Dan.

”Dacă nu vom avea candidați unici și acțiune unică, bine coordonată în viitoarea campanie, aceste mizerii, prin care PSD/Firea/Mutu etc vor deturna acțiunile de comunicare, ne vor arunca pe toți în irelevanță. Vă imaginați că dacă Nicușor Dan va fi alături de un candidat PNL la un sector și de un candidat USR la altul, fără acțiune politică comună și coerentă, oamenii vor mai înțelege ceva? Sau, la fel de rău, dacă nu se va afișa cu nimeni, vom reuși să inspirăm cu adevărat valul schimbării? Adică el singur, bruiat de candidați iepuri, cine stie ce alți “independenți” dar fără forța organizatorică a PNL și USR-PLUS, ar birui-o pe Firea și cei 6 primari care au resurse si bugete de campanie uriașe?”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ciucu, desemnat de organizația PNL sector 6 drept candidat la primăria de sector, susține că ”Nicușor Dan nu trebuie să mai iasă singur în conferințe de presă. El este obligat să coaguleze opoziția din București și să o aibă alături de el. Candidatul a venit bine pregătit, a îndurat cu stoicism trollingul lui Bădulescu, a fost coerent și determinat. Merită felicitări! Dar ce reține lumea după acestă conferință? Reține criticile bine punctate la acest nenorocit de mandat al lui Firea? Ceva de falmentul primăriei? Ceva de falimentul Radet? Ceva de spitalul promis si uitat, de firmele căpușă? Etc etc? Nu, lumea reține doar că a mai fost un scandal, trolingul a funcționat”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Votati Adi – Primar General
  Sau Presedinte

 2. nu neaparat,cine-l voteaza pe nicusor are ceva neuroni,restul sunt pleava,scursurile,profitorii
  gen badulescu

 3. Ciucu, acest Mutu al sportului emblema romanesc, oina
  Ce-l poate lega de PNL?

  • Nu stiu exact ce vrei sa zici, dar in articol e vorba de gabiel mutu, primar psd la sectorul 6…

 4. Buna ziua!CIUCU asta stie ca funcționarii publici trebuie să fie apolitic????Si el este președintele agenției naționale a funcționarilor publici???Totodată sa-l informeze cineva ca,în acest moment PSD este în opoziție,și pnl la guvernare!!Deci trebuie să se hotărască:vrea în opoziție cu Firea sau la guvernare cu Firea!!!

  • Care esti tu? Badea sau Gadea?

  • Trolling odata cu un „l” odata cu doi „l”. Alooo, regia!!!

 5. Buna ziua!Mai conteaza???Tu care esti?Badulescu sau Mucusor?

 6. M-am dus 2 zile în Romană să semnez pt candidatul M10 ciucu ,nu era nimeni la cortul respectiv, aflu ulterior că băiatul meu sărise pârleazul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.