G4Media.ro

Ciolacu și Firea au avut o întâlnire la sediul PSD și au…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu și Firea au avut o întâlnire la sediul PSD și au plecat împreună, cu Dacia Duster, la un eveniment electoral la Sectorul 2

Premierul Marcel Ciolacu și Gabriela Firea au avut, marți, o întâlnire la sediul central al PSD, după care au plecat împreună, cu Dacia Duster, la un eveniment electoral la Sectorul 2.

Ei nu au vrut să facă declarații de presă, răspunzând scurt la întrebările jurnaliștilor.

Întrebat când va fi validată candidatura Gabrielei Firea, Marcel Ciolacu a spus: „Cred că e o procedură simplă, săptămâna viitoare. Dacă nu, o să facem un online, până la depunerea candidaturii”.

„Trebuie să ajungem la lansarea candidatului de la Sectorul 2. Vă așteptăm la lansarea candidatului de la Sectorul 2 și răspundem întrebărilor”, a spus și Gabriela Firea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cu Dusteru’pe ultima suta de metri? :)))

  2. Groparii romaniei la propriu .6 milioane de romani plecati definitiv din romania .Sistemul medical la pamant-cca 2 milioane de romani nu sunt asigurati .Justitia aservita politic .Masmeddia cumparata aproape in totalitate .Romani -luati-va romania inapoi ,nu mai votati corupti si comunisti .Copii copiilor vostrii va vor blestema de alegerile facute in trecut .Ridicati-va si alungati coruptia din romania !

  3. Ciolacu s.a urcat în Duster cu pantofii de 1500 Euro?!