G4Media.ro

Ciolacu, reacție la măsurile din energie anunțate de Comisia Europeană: Nu mă…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ciolacu, reacție la măsurile din energie anunțate de Comisia Europeană: Nu mă aștept ca cei care au criticat aceste măsuri, atunci când au fost propuse de PSD, să aibă bunul-simț să tacă acum

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a salutat miercuri măsurile propuse de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în domeniul energiei, spunând că ”într-o perioadă de criză, cei care au făcut profituri excepționale trebuie să fie solidari cu cei care suferă”.

”Asta am susținut și noi, atunci când am propus atât taxa de solidaritate asupra profitului excepțional al companiilor din energie, cât și necesitatea introducerii unei reglementări a prețurilor care să pună capăt haosului speculativ din piața energiei”, a spus Ciolacu.

El i-a ironizat pe adversarii măsurilor propuse de PSD, spunând că ”nu mă aștept ca cei care au criticat aceste măsuri, atunci când au fost propuse de PSD, să aibă bunul-simț să tacă acum, când ele devin o certitudine la nivel european. Sper doar să nu-i ia amețeala când se vor roti cu 180 de grade și vor lăuda tocmai ceea ce criticau ieri”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Bine nea cioly, PSD-ul o sa ia 80 % la alegerile viitoare

  2. Marsele, la tine estem toate soluțiile, la fel ca la Mahomed. Irtem drago, vorba românului Kelemen Hunor.

  3. Obligați firmele să reducă prețurile, dacă au profituri excepționale, nu le lăsați să ne jupoaie și apoi să vă luați tainul de la ei, ca mafioții, pe motiv de ”solidaritate”. E solidaritatea dintre doi hoți. Dacă prețurile ar fi mai mici, și profiturile ar fi mai mici și n-ar fi nevoie de nici o taxă. Dar cum să renunțe mafioții la sacul cu bani, nu-i așa Ciolacule ? Asta e taxă de complicitate mafiotă.

  4. La propunerile stau bine cu toate partidele.

  5. Ce vedeți nu-i adevărat, dar tot noi avem dreptate !

  6. Ciolacul in afară de gargară,joc de glezne, giocco di mano , și PSD cel mai corupt partid din Europa nu au făcut nimic …Pardon ,au angajat toate neamurile in cele mai bănoase funcții…

  7. PSD-ul tot timpul a venit cu propuneri f bune ptr popor au mărit salariul pe economie dacă nu erau ei salariul minim era 500 de lei.

  8. PSDNLUDRM de 33 sunt specialisti in propuneri, numai ca UE „nu ii lasa”

  9. Credeam că te-ai făcut bine . Am greșit . Ești iremediabil . Mă-ta e tristă că nu ai ieșit limpede. Noi nu . Avem de cine râde.😂😂😂