G4Media.ro

Ciolacu: Nimeni nu va fi vaccinat forțat/ Este o ipocrizie cinică, dezgustătoare,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Nimeni nu va fi vaccinat forțat/ Este o ipocrizie cinică, dezgustătoare, să minți și să sperii oamenii doar pentru a câștiga voturi

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, înaintea ședinței de guvern, că nimeni nu va fi vaccinat forțat în România și ”este o ipocrizie cinică, aș spune dezgustătoare să minți și să sperii oamenii doar pentru a câștiga voturi”. Premierul s-a referit, fără să-l numeasă, la protestul organizat joi de AUR în fața ministerului Sănătății împotriva a ceea ce au numit ”vaccinarea obligatorie”. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat că strategia nu vorbește nicăieri despre obligativitatea vaccinării, ci despre o campaie de informare pe tema vaccinării împotriva unor boli grave ca poliomelita sau rujeola.

”Cred că este o ipocrizie cinică, aș spune dezgustătoare să minți și să sperii oamenii doar pentru a câștiga voturi. vAccinarea în România nu a fost și nu va fi niciodată obligatorie. Înțeleg perfect reținerile românilor după tot ce s-a întâmplat în pandemia COVID. Dar aici vorbim de niște vaccinuri pe care noi toți, părinții noștri, bunicii noștri, le facem de zeci de ani în România. Sunt vaccinuri împotriva unor boli extrem de grave. Strategia Națională de Vaccinare pusă în dezbatere pusă în dezbatere de Ministerul Sănătății este despre informare corectă și acces echitabil la vaccin, mai ales cei aflați în grupuri vulnerabile. Atât și nimic mai mult. Nimeni nu va fi vaccinat forțat. Îi mulțumesc ministrului Rafila că a ieșit să explice programul național de vaccinare și îl încurajez să iasă în continuare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Corect,Ciloanule….asa e și cu pensiile speciale….nu I asa?