G4Media.ro

Ciolacu: În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă.…

Sursa foto: Unsplash / Wael Hneini

Ciolacu: În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Este normal că dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor, trebuie modificată

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la finalul viziteo oficiale în Emiratele Arabe Unite, că în fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă şi este normal că dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificată, în acord cu aşteptările românilor. El a precizat că Ministerul de Externe se află în procedură de reorganizare, potrivit legii în vigoare, transmite News.ro.

„Toate ministerele, conform legii în vigoare, se reorganizează, inclusiv Ministerul de Externe. Mai mult, vedeţi care este dinamica. În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Este normal că dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor, din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificată, ca să fim cu aşteptarea românilor”, a spus premierul.

”Acum 20 de ani în Dubai veneau doi români, între timp vin 100.000. Nu-i normal să reaşezăm lucrurile ? În alte părţi ale lumii nu mai merg, acolo retragem din personal”, a mai afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că legea prevede reorganizarea mnisterului în integralitatea sa.

”Am făcut o procedură, întâi merge la Ministerul Justiţiei, să vedem aspectul legalităţii şi apoi intră în transpunere. Mi se pare că acum e în transpunere Ministerul Agriculturii”, a mai spus şeful Executivului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Din ăia 100.000 de români 90% spală bani și îi pun în conturi secrete. Dubaiul a devenit raiul mafiilor din estul Europei

  2. ” … Ciolacu: În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă……”

    In acelasi timp ii aducem aminte lui Ciolanu ca in Emiratele Arabe Unite sunt vreo 300.000 de romani la munca!!!! Evident ca nu acestia sunt preocuparea covrigarului. Sa-i spunem si cati sunt si prin Qatar???? Oricum, nu-l intereseaza….

    Restul e can-can si gargara ieftina cu gaura la mijloc!

  3. clar! se impune construirea unei covigării de Buzău în Dubai