G4Media.ro

Ciolacu, după o discuție cu patronatele: Am promis că anul viitor nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, după o discuție cu patronatele: Am promis că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

Liderul PSD Marcel Ciolacu le-a promis joi reprezentanților mediului de afaceri că în 2023, când PSD ar urma să preia postul de premier, nu va exista nici o modificare a Codului Fiscal.

„Le-am transmis astăzi reprezentanților mediului de afaceri reuniți în Confederatia Patronala Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. În același timp, mă bucur că unele dintre cele mai puternice companii românești și străine care activează în România susțin necesitatea creșterii salariului minim. Sunt 1,5 milioane de români plătiți cu salariu minim, majoritatea în mediul privat. Avem nevoie ca acești oameni să o ducă mai bine și să nu mai fie tentați să plece din țară. Iar validarea acestei măsuri vine și din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european”, a declarat Ciolacu, potrivit unei postări pe contul său de Facebook.

Reamintim că liderii PSD au cerut insistent la începutul acestui an renunțarea la actuala politică fiscală și trecerea la un impozit progresiv. În urma opiziției PNL însă, cotele actuale de impozitare au rămas neschimbate, cu excepția taxării dividendelor și a proprietăților.

”Voi continua să mă întâlnesc periodic cu mediul de afaceri pentru că politicile publice de creștere a veniturilor populației trebuie să meargă concomitent cu măsurile pentru sprijinirea sectorului privat. Am alocat deja 6% din PIB pentru finanțarea economiei, dar este nevoie de măsuri suplimentare mai ales în domeniul energiei pentru a menține competitivitatea mediului de afaceri românesc”, a mai declarat Ciolacu.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nici anul ăsta n-a crescut PSD taxele, dar omoară fondurile de pensii pilon 2.

  2. Ăştia de la PNL vor să fie bogaţi ca să nu mai fure ca să fie cinstiţi, ăia de la PSD au greşit că au fost învăţaţi să greşească constant că nu ştiu niciodată ce votează, ăştia de la USR e clar că numai din noroc nu votează toate prostiile şi nu din ştiinţă ca ăilalţi, ăia de la UDMR se prefac că nu bagă amendamentele PSD, iar ăia de la AUR vor tace chitic ca Iohannis până trece scandalul ca să uitaţi că iarăşi au votat cu ăştia.
    E clar că e prea mult pentru administratori să facă vizibilă o astfel de postare că e periculos să ştie lumea care e părerea reală despre ei deşi nici nu le trece prin cap că dacă nişte proşti ca noi ne-am dat seama ăilalţi care nu sunt proşti sigur ştiu şi ei.

  3. Derbedei fără onoare!

  4. Cine dracu’ crezi tu ca mai crede in promisiunile tale?!
    S….r!!!

  5. Sper ca aia de la patronate nu s-au nascut ieri ca sa creada minciunile PSD-PNL! 🙂