G4Media.ro

Ciolacu: Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste…

sursa foto: Unsplash/ Iulian Aghei

Ciolacu: Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal

Premierul Marcel Ciolacu transmite marţi, din Landul Bavaria, unde se află într-o vizită oficial, că printr-un cod QR care poate fi regăsit la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal, fiind o iniţiativă a Ministerului Economiei şi Turismului, de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă, transmite News.ro.

”Veniţi în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci şi obiective turistice spectaculoase! Munţii Carpaţi, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetăţile dacice, satele din Transilvania şi litoralul românesc sunt destinaţiile turistice unde veţi dori să reveniţi”, este mesajul premierului Marcel Ciolacu.

”Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulţumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această iniţiativă de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă”, mai spune şeful Executivului, aflat într-o vizită în Landul Bavaria.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Ce promovati? Hotia? Prostia? Impostura?

  2. Ce promovati? Hotia? Pr stia? Impostura?

  3. Cum se șifonează banul public ep 2999

  4. Are cineva idee ce versiune e promovata?
    La Sector 1 au incarcat si a 4-a versiune a aceluiasi proces verbal, corectura la corectura la corectura corecturii…

  5. Eu cred că lebedele au carne mai bună ca și pelicanii. Avem peste 2 milioane de migranți in Germania care ne promovează țara in chip și fel iar taximetriștii sunt din religia păcii, nici ei nu vor să vină la noi.

  6. Cine sta sa scaneze coduri QR?
    Promovati Romania prin preturi normale, prin curatenie, prin investitii…degeaba totul arata bine in poze: peisaje, plaje, cazari, piete, muzee etc. daca in realitate e altceva.