G4Media.ro

Cine sunt parlamentarii care au introdus pragul de 250.000 de lei pentru…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Cine sunt parlamentarii care au introdus pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu / Daniel Fenechiu și Robert Cazanciu, cei mai influenți senatori din Comisia Juridică a Senatului

Senatul a votat miercuri un proiect de lege care introduce în Codului Penal un prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu. Pragul este aproape identic cu pragul de 200.000 de lei din celebra OUG 13 dată de tandemul Dragnea – Grindeanu în 2017, care a dus la cele mai mari proteste de stradă din ultimele decenii. Potrivit proiectului, inițiatorii sunt membrii PSD, PNL și UDMR din Comisia Juridică din Senat:

În dreptul amendamentelor nu sunt trecute numele senatorilor Puterii.

Iată care sunt membrii PSD, PNL și UDMR ai Comisiei Juridice din Senat:

Cristian-Augustin Niculescu – Țăgârlas (PNL, președintele Comisiei Juridice)

Laura Moagher (PSD)

Claudia-Mihaela Banu (PNL)

Robert Cazanciuc (PSD)

Ionel Cristescu (PSD)

Károly Zsolt CSÁSZÁR (UDMR)

Daniel Fenechiu (PNL)

Patricia Moș (PNL)

Ion Rujan (PSD)

Marius Toanchină (PSD)

Proiectul merge acum la dezbateri și vot final în Camera Deputaților, cameră decizională.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mare scârbă de om a devenit Fenechiul!

    • Nu-i adevărat, scârbe de oameni sunt cei care-i votează! PNL-PSD-UDMR-AUR au 90% din Parlament și susțin pe față sau, ca AUR, tacit furaciunea. Doar USR se bate pentru români si aceștia ii dau 10%! Scârbele de votanți au scârbele de parlamentari pe care-i merită!

  2. ce tupeu o.dios au scu.rsurile din mafia pesedepeneleudemere…asta au facut in ultimii 33 de ani…furt din bani publici, coruptie, nepotism…nu se potolesc pana vom avea ciocnirile, focu si haosu din franta…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  3. Pesedizarea PNL și UDMR s-a încheiat. Partidul unic comunist este în toate cele ce sunt și-n cele ce mâine vor plânge în soare. Fi-ar țărâna ca plumbul !

  4. PNL a devenit o copie a P$D. Daca de la „social-democrati” (o fi si pragul asta de 250K tema sociala) nu am avut niciodata pretentii, de la liberali ma asteptam sa aibe macar minima decenta fata de cei care au iesit in strada in Feb 2017!!! Noaptea ca hotii!!!
    PeNeLeule, ce-ai facut maica ca ajungi de rasul curcilor, te rad toate babele din sat!

  5. Daca ne uitam la fotografia din titlu a ES Dl Senator, vedem cum degetul mare si aratatorul de la mâna cu care ES voteaza formeaza un mic si delicat clestisor (cam ca acela al crabului) spre deosebire de degetele colegului de lînga ES (habar n-am cine e si oricum n-are importanta). Dar, cinstiti sa fim, distanta între degete e foarte mica: ES Dl Senator merita sa prinda între dânsele mult mai mult.