G4Media.ro

Cine este Raluca Paraschiv, specializată în dansuri orientale și machiaj, absolventă de…

Cine este Raluca Paraschiv, specializată în dansuri orientale și machiaj, absolventă de Spiru Haret, angajată într-o companie de stat din sistemul energetic

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist și absolventă a Universității Spiru Haret, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, au confirmat surse politice pentru G4Media.

Potrivit acestora, Raluca Paraschiv ar fi fost recomandată spre angajare de politicieni liberali din sectorul 4, însă aceasta nu ar fi membră de partid.

Postul scos la concurs este cel de „«consilier» în cadrul entității organizatorice consilieri din executivul societății”, însă nu este clar pe ce funcție a fost angajată efectiv Raluca Paraschiv și nici condițiile de organizare a concursului. Dezvăluirea a fost făcută inițial de lumeapolitica.ro. Informațiile apărute au fost confirmate de surse politice pentru G4Media.

G4Media a încercat să o contacteze pe Raluca Paraschiv, prin intermediul școlii de make-up pe care a fondat-o, însă angajații nu au dorit să ne facă legătura. Nici reprezentanții SMART SA, nici directorul general al companiei, Gheorghe Bolintineanu, nu ne-au răspuns la solicitări, apeluri sau mesaje.

SMART SA este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, fiind o filială a companiei naționale de transport al energiei electrice Transelectrica, care deține 70% din acționariat.

Cine este Raluca Paraschiv

Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București, cunoscută în trecut drept „fabrica de diplome” și a frecventat cursurile postliceale ale Școlii de Poliție.

Ea a practicat dansuri orientale și o serie de anunțuri în care își vindea serviciile pe sume ce porneau de la 100 de euro sunt încă disponibile online. Numele ei de scenă era „Ayana”, adică „Floare frumoasă”, în limba arabă.

„A obţinut centura maro la karate, merge şi la sală pentru a se menţine în formă, dar dansurile orientale reprezintă pasiunea ei. Iubeşte dansul şi se antrenează din greu pentru a-şi legăna buricul exact aşa cum trebuie. A fost campioană la karate timp de 4 ani, dar a simţit că dansurile o caracterizează cu adevărat, aşa că a renunţat la acest sport. Ayana nu şi-a făcut o carieră nici din artele marţiale, nici din dansul oriental. Îşi doreşte să ajungă jurist, dar nu renunţă nici la pasiunile sale”, era descrierea Ralucăi Paraschiv, la Poveștiri Adevărate, la Acasă TV.

Paraschiv a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, inclusiv ca responsabil cu protecția muncii, în perioada în care polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident. Gigină deschidea atunci coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

Tatăl Ralucăi Paraschiv, Toader Paraschiv, la acea vreme secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, i-a luat atunci apărarea lui Gabriel Oprea şi a susţinut că nimeni nu l-a obligat pe poliţistul Bogdan Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

În acea perioadă, Raluca Paraschiv era prezentată în peisajul media drept „sexy-polițista”. Ea avea un salariu de 23.000 de lei pe an.

Ulterior, Paraschiv s-a reconvertit profesional în specialist în machiaj, înființând chiar propria școală de machiaj, Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Sursa Foto: Raluca Paraschiv/ Facebook

Reacția Transelectrica

Compania de stat Transelectrica, acționar majoritar al SMART SA, a transmis, într-o reacție la solicitarea G4Media, că nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a filialei SMART și nu are vreo competență și nu deține nicio informație cu privire la procedurile de recrutare și angajare derulate la nivelul SMART.

Comunicatul integral:

Față de solicitările de presă referitoare la apariția în spațiul public a unor informații privind angajați ai Societății pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport „Smart” – SA, pentru o corectă informare a opiniei publice, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” – SA, aduce următoarele precizări:

 • SMART este una dintre filialele Transelectrica, având personalitate juridică distinctă și organe proprii de conducere.
 • Atât Transelectrica, cât și SMART sunt întreprinderi publice care se supun prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare. Conform articolului 4 din OUG 109/2011, Transelectrica nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a filialei SMART, competența luării deciziilor de administrare și a deciziilor de conducere a întreprinderii publice și răspunderea, în condițiile legii, pentru efectele acestora revenind consiliului de administrație și directorilor.
 • Având în vedere faptul că atribuțiile de angajare și concediere a personalului unei societăți intră exclusiv în sarcina organelor de conducere ale acesteia, Transelectrica nu are vreo competență și nu deține nicio informație cu privire la procedurile de recrutare și angajare derulate la nivelul SMART.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

119 comentarii

 1. Cum cine e aceasta Paraschiv ?? O dansatoare din buric. Probabil niste golani din politica si-au platit distractiile cu functii la stat. Exact cum facea Dragnea, dar la nivel mai inalt. Toiitoarele lui au ajuns ministrese si parlamentare.

  • numai fii si tu asa pricinos!!

   an primu rand poate cunoaste cu energiea cu astea domnisoara ca va ca cu calculatoru cunoaste perfect ce trebuie la post

   nu mai fii al dreacu!!!!! ca daca erea copilu tau numai ziceai asa!!!!

  • Pasarica asta va ajunge din urma pe celebra Nutzi de Plescoi!

  • Oameni buni, domnişoara nu este decât o simplă păsărică a membrilor de partid din PNL, garantez pentru ea, ce Dumnezeu!

  • spiru haret FABRICA DE DIPLOME INFIINTATA DE UN COMUNIST PENTRU A ASIGURA HARTIILE CELOR CARE ISI UMPLU ACUM CARDURILE LA „STAT”

  • Dar e clar: „SMART … având…organe proprii de conducere”. Daca te conduci cu organe, angajezi organe. Simplu.

  • Greșit! Legile se aplica si lor pentru ca nu sunt de pe alta planeta.

   Iar Transelectrica are responsabilitatea conform legii sa exercite un control intern asupra SMART care trebuie sa isi plieze 100% procesul de recrutate pe legislația in vigoare.

   SGG trebuie sa ia la întrebări Transelectrica si SMART, conform Ordinului nr. 600/2018 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităţilor publice!!

   Nu mai scuzați atât corupția infecta si incompetenta din țara asta, dragilor.

  • I. CE LEGI SE ÎNCALCĂ:

   1. Codul administrativ.
   In Lege se menționează clar ce criterii trebuie sa respecte procesul de recrutare in sectorul public!
   S-au încălcat in special Art. 465, 466, 467, 469!! Nu a existat concurs național si nu au fost bifate nici celelalte 20 de criterii menționate in lege!

   2. Legea 188 din 8.12.1999 privind Statutul Funcționarului Public.
   La alt minister, MT, cand a angajat Drula directoarele panarame in sediul central si prin CA-uri a încălcat Art 18, nu a existat concursul național si nici celelalte condițiile nu au fost îndeplinite! (Vedeti mai jos detaliile)

   Vorbim de zeci de milioane de RON furt din banul public /per minister, doar prin încălcarea Legii 188/1999, Art 18!!! si Art 465-469 din Codul Administrativ.

   3. Clasificarea Ocupațiilor in România si standardele ocupaționale (impun si ele anumite reguli)

   II. CINE ESTE PLATIT sa implementeze legile:

   -Departamentul de HR si Audit intern din ministere. Ele trebuie sa respecte cel puțin legislația menționata mai sus!!

   – ANFP trebuie sa verifice conformitatea cu legislația in vigoare (I) a instituțiilor de mai sus. SGG la fel!

   ANFP e la USR, SGG la PNL,
   mușamalizeaza furtul din banul public, cu salariile cwrvelor si achizițiile măsluite.

   II. CINE TREBUIE SA INTERVINĂ când precedenții nu își fac treaba

   – Asociatiile de monitorizare, ONG-urile si presa trebuie sa sesizeze DNA si alte autorități relevante când ministerele si autoritatea imediat următoare de audit pe felia respectiva nu-si fac treaba!

   Dacă DNA e biased, se merge la următoarea autoritate competentă!

   Acestia sunt pașii. E așa greu de acționat?

   Iată ce nu s-a întâmplat, printre multe altele:

   Codul Administrativ zice la
   Art 467 (1) Concursul pentru ocuparea unei funcții publice are la bază principiile competiției, transparenței, competenței, precum și pe cel al egalității accesului la funcțiile publice pentru fiecare cetățean care îndeplinește condițiile legale.

  • Si nici măcar n-am calificări in sistemul juridic, doar pe it, economie si alte 2! Mi-a fost ușor sa găsesc ce legi s-au încălcat si ce instituții nu-si fac treaba; așa ar fi trebuit sa va fie si vouă, ca păreți intelectuali.
   Pune-ti mâna si învățați si legile, ca sa nu mai fiți furați!

 2. habar n-avem ce energie extraordinara are don’soara dansatoare din buric, de a atrasa atentia managementului Transelectrica
  o sa furnizeze doar energie pozitiva consumatorilor casnici + machiaj la domni marxisti

  • Eu sunt curios – ANFP la ce foloseste?
   Sau ANPC

  • Singura legătură cu energia ar fi fost dacă lucra la o fabrică de lustruit bastoane.

  • Energia ca energia, dar păsărica aia care stă pe fire și nu se electrocutează trebuie să fie bună-tare…

 3. Adevarul este ca este buna de toti banii…

  Stiti care e partea proasta…ca nimeni nu plateste pt ea si pt numirea ei….

  Romania este un stat esuat

 4. Statul Roman sunt ei nu noi. Toti incompetentii, slugi si curve au capusat toate institutiile. Jandarmeria este plina de ghiolbani. Ma uitam ieri la cum au rezolvat busculada de la DNA creata de sobolanul mustacios. Multi castiga caciuli de bani, pensii, privilegii si nu ofera nimic in schimb. Mai sunt si prosti gramada. Iar jegurile astea de la putere de peste 1 an si jumatate nu curata posturile prin desfiintare si organizare de concursuri live filmate. Asta a fost angajata avand cunostinte de MS Office 2010. Daca o intreb ce este ala un spreadsheet sau sa faca mareasca ecranul intr-un power point habar nu are. Statul Roman este mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.

  • Absolut de acord cu Lica Samadau. Mâine poimâine o vezi și prim ministru. Uitați-vă bine la ea, și nu ai fiți „răutăciioși”, ce naiba?

 5. Adică „reformatorii” citulesti din ograda patachinului „conservator” Pavel Popescu să promoveze o neica nimeni, fără studii, dansatoare din buric pe euroi, păi, asta-i meritocratia, Popescule?

 6. institutiile dambovitene respecta diversitatea culturala 🙂

 7. La ce dracu iti mai bați capu’ cu examene, când este mai simplu cu partea inferioară…

 8. Aţi votat PNL, aveţi PNL, care-i problema? Data viitoare votaţi USR şi veţi vedea schimbările dorite.

  • I am votat si regret. acum o dau cotita ca nu pot face reformă ca vezi tu; PNL si udmr…da cand au intrat in coaliție nu știau cine sunt?! Se comporta ca o fata „violata”, cu scuzele de rigoare pt cele care au trecut prin asa ceva, dar chiar nu vad o scuza a lor USR

  • @innebunit esti un scIav si un postac. pai voteaza cu PSD si AUR pr0stule daca tu crezi ca USR nu e ok

  • Dar tu crezi ca USR e ok? :))))))))USR sunt cam ca liberalii (daca nu inca, vor deveni), dar plus sunt un fel AUR, dar la extrema cealalta . Daca i ai votat pt Plus, stai linistit si tu esti un fel de votant taliban, exact ca votantii AUR!

  • in comparatie cu restul sunt clar mai ok. ca nu sunt perfecti si tu asta vrei….sorry. nici tu nu esti perfect si ei vin din randul populatiei. deci de unde atatea pretentii?
   iar daca plus sunt la extrema aur, eu sunt chiar multumit. ca aur e negativ total deci rezulta plus pozitiv total, ca asa vad ca le calculezi 🙂

  • Ce îmi este PSD, sau PNL, aceiași cocina, toate funcționează pe baza de lozinci și minciuni ordinare

 9. Bucurie maximă! Domnișoara Paraschiv a mai bătut un cui în coșciugul PNL care se afundă în negura istoriei.

  • Bravooo PNL poate nu mai auzim de voi la viitoarele alegeri. Va stătea bine sa clantaniti de pe margine. Hai ca reușiți să vă scufundati 👍.

 10. „Model de meritocrație în tabăra lui Florin Cîțu!
  O fostă dansatoare din buric, angajată într-o importantă Companie de stat.
  O fostă dansatoare din buric a fost angajată într-o importantă companie strategică a Statului Român.
  Raluca Paraschiv Anton, o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist a fost angajată la Compania de stat care întreține sistemul energetic național.
  Femeia este o mondenă cu aspirații mari, scrie Lumea Politică.
  Interesant este faptul că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4, organizația condusă de Pavel Popescu și care îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.
  Conform sursei citate, la începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica.
  Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.
  Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”.
  Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs.
  A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

  Alexandru Cristea, deputat PNL, a dezvăluit, la Realitatea PLUS, că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4.
  Același parlamentar a mai spus că Paraschiv a mai încercat să prindă și în trecut un post la stat, însă, în momentul în care i-a văzut CV-ul, fostul președinte al PNL București, Violeta Alexandru, s-a opus.”

  Traiasca meriotocratia lui Zombilica!
  Uite cum va arata Romania lui’ Zombilica!!!
  Asa arata si lu’ Orban, aceeasi mizerie!
  PNL=PSD=aceeasi mizerie!!!

  • Doamna Lili astea sunt reformele coaliției de guvernare.Toți sunt la fel,vedeți ceva competențe pe la USR?PNRR varză reforme la USR sunt desființarea SSIIJ ca de asta nu merge justiția și chioșcurile de la metrou
   ca de asta merg trenurile cu 40 Km la ora bonus gunoaie și șobolani.Chiar mai credeți în reforme când guvernul angajează pe salarii bune la stat degeaba?

  • ??? Are cineva idee de ce nu sunt toate posturile publice aflate la concurs listate pe pagina web
   „posturi gov ro”???

   Pe mine ma intereseaza si ca istoric, de ex. la ANPC – cum se ocupa posturile… cum sunt indepartati cei care calca stramb prin procedura „amiabila” ca sa nu ajunga pe mana DNA… etc.

   de ce nu face nimeni Big Data cu posturile de la stat?

 11. Cum sta cu pdf-ul?

  • Informatia lipsa din acest articol e ca bibliografia pentru concurs putea fi solicitata doar telefonic.
   Romania a ajuns tara in care fiecare abuzeaza cum vrea pe bucatica lui.
   Si toate astea pentru ca ANFP nu mai e in subordinea MAI

 12. Propun implementarea Ministerului pentu Dans din Buric , Make-up si Distractii Rafinate.
  Un fel de Mare Adunare Nationala a balerinelor si frizerilor
  O sa candidez secretar de stat pe domeniul Manichiura\Pedichiura\Sinecura
  Deschid birouri de parlamentar in toata si pe online
  Primesc audiente doar personal , in privat sau la separeu

 13. Dă-o dracu’ de treabă, chiar la mentenanță trebuia, să depindă (și) de ea sistemul energetic național? Chiar în posturi din astea care ne afectează pe toți?

  • Turele lungi de la mentenanta trebuie condimentate cu ceva. Si sa fii consiliera directorului…
   Poate aduce investitori arabi si ne-am scos.

 14. Să faceți și voi Spiru, nu ați vrut.

 15. Pare o cetateanca de etnie roma. Asta nici nu e de mirare avand in vedere ca majoritatea celor aflati acum in interiorul granitelor tarii impart acelasi trunchi genealogic. Romania e patria manelistilor ahitiati dupa telenovele turcesti. Ce bine ca am fugit de acolo acum sapte ani. Abia astept sa renunt si la cetatanie.

 16. Asa se aplica meritocrazia in Romania, luați cu lămâie fraierilor care este

 17. Eu zic sa vedeti cine sunt aceste panarame pe care le-a angajat Drula la Transporturi ca directoare.
  Ele sunt mult mai puțin credibile pentru funcția de director decât este aceasta Raluca Paraschiv pentru cea de consultant (nu ca Raluca asta nu ar fi anagajata pe pile!)

  1. NADOLU Roxana director de cabinet in MInisterul Transporturilor, in mandatul lui Drula!!
  născuta doar in 88, cu CV zero. (nu e cea de la PMP care are CV ok)
  Căutați si găsiți pe site-ul MT declarația de avere cu funcția ei de Directoare, datata cu 02.2021.

  Experiența pe bune in sectorul privat doar ca si consilier bancar. Adica genul de job pe care un student bun îl are in anul 2 de facultate!! Nu vad însă studenți de anul 2 sa fie angajați ca directori intr-un minister!

  In afara de experienta zero in privat, tipa s-a bucurat numai de sinecuri si job-uri la stat obținute fără concurs. Joburile astea cer calificări, competente si si IQ mult peste nivelul ei de educație, inteligenta si rezultate, deci e clar ca e vorba de alt tip de rezultate livrate pentru bărbații care o angajează. Furt din bani publici! Unde sunt concursurile pe care le-a susținut aceasta individa angajata ilegal pe acea funcție??

  2. Blonda lui Drula, Dascălu. Dascălu a absolvit doar acum câțiva ani facultatea si e deja directoare si membru in AGA la Metrorex. Am aflat despre ea din Cotidianul, ca au scris acum câteva zile un articol in care sugerau ca a fost angajata fără a avea calificările necesare.

  Dascalu nu mi se pare nici rea, dar nici cea mai buna pentru funcția respectiva, deci doar confirma ca useristii nu au numit cei mai buni profesionisti din rândul lor, pe baza de meritocrație, in funcții de conducere in ministerele pe care le conduc!
  pR la Maxim scria acum câteva zile ca USR+ nu a fost in stare sa găsească 300 de oameni competenti si calificați pentru job-urile respective in tot USR-ul, au făcut doar alegeri dezamăgitoare.
  Niciun test trecut, niciun concurs de proiecte.

  Concursurile sunt pentru joburi platite mizer cu maxim 6000 RON brut /luna, le organizează si cu supravegherea ANFP, in timp ce ăștia cu 12.000 RON obțin functile pe pile, plus alte comisioane.

  Iau salarii si indemnizații ca sa nu facă nimic si sa declare falimentul Metrorex. Un raport de activitate, ceva?

  3. Blonda “Urzica, plasata in conducerea Metrorex, in Consiliul de Administrație!
  Tipa nu are nicio educație sau experiența in transporturi, si nici măcar certificări in domeniul îmbunătățirii de procese, nici in management si guvernanta ca sa fie membru CA!
  E adusă de la OMV-ul unde a intrat pe pile si lucrul asta este clar pentru ca se vede din CV ca nici o propoziție in romana nu este capabilă sa scrie fara sa facă greșeli de logica si gramaticale. Mizerabili din ăștia peste tot! Pe pile, fără calificări! O mediocritate plătită la OMV mult peste nivelul ei, cu 50.000 RON/ luna, privilegiata ilegal la înfruptarea din resurse țării noastre.

  4. Bertha Bărbuceanu, angajata in birourile lui Drula din sediul central. Fosta model, dar nu mai frumoasa ca românca medie. Raluca Paraschiv de mai sus este chiar frumoasa!

  Bertha Venea numai 1 ora la job, isi trăgea un selfie in birou si in liftul ministerului, si posta pe Instagram. Apoi, zi de zi, se posta pe Instagram numai in mall-uri si in cafenele, in timpul programului de lucru!

  Mai mult, in fiecare Weekend era in hoteluri de 5 stele in Istanbul sau la munte.
  Un LifeStyle de cel puțin 10.000 euro/ luna.
  De unde asmenea bani?
  Din cei 1.000 euro / luna pe care ii primește la MTI fără sa facă nimic? Ce rezulta!

  O amanta plătită din bani publici! Sau spioana turcaletilor, plătită din fonduri publice de minister cu salariu, si apoi plătită cu vacante de lux, vile si mașini din contractele câștigate de aceasta firma.

  Acolo sunt banii dvs: in salariile amantelor semi-analfabete care freacă menta pe job-uri obținute pe pile la stat!! Toate partidele sunt la fel: o mizerie!

  • Radoi ?

  • Nu-i RăDoi.

  • Si la Radoi, dar si la cei menționați mai sus!

  • Sau crezi ca sunt eu Radoi? In niciun caz.
   Sunt un om corect, satul de practicile astea mizerabile!!

   Dacă Drula nu pune mâna si nu da afara frecatoarele si frecătorii de menta si nu angajează pe baza de calificări, CV, experienta, teste si concurs de proiecte pentru funcțiile de management si in CA-uri, caracterul lui nu este mai demn decât al celor mai mizerabili politicieni!

   Nu-ti bati joc si nu-ti pui amantele in funcții înalte si bine platite ca sa frece menta sau, si mai rău,sa folosească rezultatele muncii voluntare depuse de membrii sau simpatizanții USR+

  • Nu va suparati, daca-mi citati ce debiteaza Cotidianul lui Nistorescu, imi pare rau, nu prezentati inredere, eu sunt cititor de G4Media, nu servesc chestii d-astea ce imprastie….cu ventilatorul! Incercati in alta parte, nu pe-aici!

  • Ati verificat CV-urile, experienta si rezultatele celor 4 persoane menționate in text? Inacceptabil!

   N-am citat niciun cuvânt din cotidianul, apropo!
   Întâmplator am poposit in weekend, din link in link, pe cotidianul, pe care nu-l citesc de altfel.
   Am văzut acolo exemplul cu tânăra băgată direct in AGA Metrorex de catre Drula (nici macar absolventa de universitate de top sau șefa de promoție!!!)
   si am adăugat-o la lista cu mizerii inacceptabile in recrutările făcute de USR+!
   Toleranta zero pentru astfel de practici! Investigați de una singura, va rog!

  • Probabil articolul acela “blonda lui Drula” a fost scris la comanda PNL si i-a determinat pe useristii (de la osul de ros, nu pe cei pe spinarea carora au ajuns ei acolo) sa vina si ei cu “bruneta lu’ Citu” pe G4Media.

   Jocurile acestor partide nu ajuta cu nimic pe alegătorul de rând care vrea 100% corectitudine, legalitate, monitorizare si transparentă in modul cum se fac recrutările la stat si performează angajații!

   Va rog sa investigați si dvs. Cu siguranța veți afla mai multe decât mine.

   Cum spuneam:
   Nu-ti bati joc si nu-ti pui amantele si prietenii in funcții de top management si bine platite ca sa frece menta ! Sau, si mai rău, sa folosească rezultatele muncii voluntare depuse de membrii sau simpatizanții USR+.

   Gata cu jaful! Ne-am lămurit, e o alta Mărie cu alta pălărie! Toți sunt o apa si-un pământ!

   Ce mi-e ca-si angajau înainte Pesediștii amantele si prietenii , ce mi-e ca o fac acum penelistii si useristii!!
   Mediocrități bagă prin ministere, mediocrități scot ca output, ca si cu PNRR-ul neaprobat in prima jumătate a țărilor care si-au primit finanțarea!

  • @K669 poti da linkuri mai concrete, te rugam? Am cautat si pe site-ul ministerului transporturilor si pe gandul.info persoanele ale caror nume le dai mai mult sau mai putin aproximativ si nu apare niciunul dintre ele.

  • Hmmm, deci Drulă nu prea e om.

  • 1. Nadolu Roxana
   http://www.mt.gov.ro/web14//documente/declaratia_avere/2021/Nadolu-Roxana_2021-02-22.pdf

   Nascuta in 88, CV-ul acesteia nu este public, o alta ilegalitate.

   Din moment ce declarația este din 02.2021, ea este plătită ilegal in mandatul lui Drula.
   Cu siguranța a recrutat-o pe aceste criterii:
   https://m.sport.ro/liga-1/aparitie-bomba-la-fcsb-cfr-ea-e-cel-mai-bun-motiv-sa-mergi-la-meci-fata-care-a-luat-mintile-in-fcsb-cfr.html

   Tipul din dreapta ei o fi vreun securist, probabil angajat si el la stat in management,
   Ilegal, fără concurs, sau un plasator de fufe pe la cei cu funcții de conducere la stat

   Unde este anunțul si concursul care a condus la angajarea acestei individe, Drula??

   I. Codul Administrativ, Art. 465, 466, 467 (1), 469

   Art 467 (1) Concursul pentru ocuparea unei funcții publice are la bază principiile competiției, transparenței, competenței, precum și pe cel al egalității accesului la funcțiile publice pentru fiecare cetățean care îndeplinește condițiile legale.

   II. Legea 188 din 8.12.1999 privind Statutul Funcționarului Public
   Articolul 18
   (1) Intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici se face prin CONCURS NAȚIONAL!
   Recrutarea se face de către o comisie permanentă, independentă, formată din 7 membri, numiţi prin decizie a primului-ministru. Membrii comisiei au mandate fixe de 10 ani şi jumătate şi sunt numiţi prin rotaţie.

   (2) Persoanele care au promovat concursul naţional prevăzut la alin. (1) pot fi numite în funcţiile publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici.

  • 2. Ana-Maria Dascălu: găsiți pe google suficiente informații despre ea! Căutați “blonda lui Drula, Dascălu.”
   https://clubferoviar.ro/dizolvarea-metrorex/

   Desi ea aparent s-a implicat in lupta anti-corupție prin nu știu ce ministere,
   mai mult de un post de consultant / expert nu poți sa-i dai! Nu e rea sa fie implicată, dar in niciun caz la nivelul acela!

   Nu poți sa numești in AGA amatori,
   când ea nu are cultura generala de management, de procese operaționale si guvernanta corporativa, de cel puțin 10 ani! Doar o licența amărâtă (nici măcar nu era nu știu ce geniu sau șefa de promoție) si 5 ani de experienta in total?? Penibil!

   Nu se respecta legiile menționate mai sus! Vedeti replica la primul comentariu de la articol.

  • Orice recrutare in CA-uri care nu este dublata de:
   un concurs național
   + un dosar profesional (cu diplome, certificări in domeniu și proiecte reale pe specialitatea pe care este recrutata persoana respectiva)
   + un proiect in care sa arate cum ar restructura acea companie (de unde îți si dai seama de IQ si competente)
   = este corupta!

   Legi:
   – Codul administrativ, Art. 465- 469
   – Legea 188 din 8.12.1999 privind Statutul Funcționarului Public, Art 18.
   – Codul Civil, pentru ca vorbim de discriminarea celorlalți cetățeni romani!

  • 4. Bertha: @berthuskab pe Instagram.
   Si-a făcut profilul privat! Dar screenshot-uri cu ea pozând-se in mall-uri toată ziua in timpul programului de lucru exista!
   Sigur este surprinsă si pe camerele video de la Minister.

   Tipa nu este listata pe MT cu declarații de avere si asta e alta ilegalitate!
   Tipele de genul asta sunt ascunse bine, deși ele jupuiesc bugetul de stat luna de luna prin salamurile pe care le primesc pentru nimic!

  • Nu ati publicat si punctul 3!
   Ați micșorat vizibilitatea articolului, înlăturându-l din top cele mai citite articole in ultima zi!
   Urat! Nu ati fi obiectivi si voi sa evidențiați lipsa de integritate a celor din ministere!

   *salarii. auto-corect-ul telefonului!
   Probabil vroia sa sugereze ceva nu departe de adevăr.

  • Apropo, revenind la Raluca Paraschiv: in alte poze de pe net arată doar ca românca medie.
   E bine ca i-ati făcut publicitate aici!
   Aparent, după 4 luni de mariaj tipa a divorțat si se plângea ca, citez: “soțul nu o mai prefera.”
   Poate își găsește unul mișto acum, ca vad din comentarii ca bărbații o plac! Măcar atât câștig sa aibă si ea din tot can-canul asta! Dacă-i si bogat, poate nici nu mai trebuie sa muncească, săraca.

  • Din toată povestea reiese ca este un sistem corupt si coruptibil! Exista nenumărate angajări neconforme cu prevederile legale. Ce faci? Ii bagi pe toți la pușcărie?!

   Așteaptă peneleii sa-l înlăture pe Drula acum. Cred si eu, ministerul lui are cea mai mare si mai gustoasa bucata din ciolanul de ros, cu zeci de miliarde de lei de manageriat. Dar peneleii omit ca majoritatea angajărilor neconforme sunt făcute de ei si de Pesediștii. Drula doar a preluat moștenirea grea, la care a mai adăugat si el niște prostioare la capitolul angajări.

   Si n-as subestima Pomeranianul corect si agil in meciul asta cu Vasi.lache si Drula.ache ! S-au instalat caninele versate la osul de ros impreuna cu prietenii de pahar si familionul, si ignora legile care impun alte criterii de acces la osul de ros decât cele pe care le practica ei!

  • Lasă-i, nu-ți mai face sânge rău. La noi trebuie să ai pile și dacă vrei să te angajezi ca măturător stradal sau femeie de servici pe salariul minim într-o instituție publică, deci asta spune tot. Să fi corupt sau șpăgar, e o mândrie pentru majoritatea cetățenilor, nu doar pentru politicieni!

   Avem lucruri mult mai importante de făcut decât faimă și bani. Ceva util pentru generațiile viitoare. Știu că nu e ușor, dar vom reuși!

  • Sa fie o coincidenta ca pe precedentul director SMART SA il cheama Catalin Nadolu?

  • @k669 Nu aveti nici o baza pe care faceti aceste comentarii despre aceste fete. Vile, masini? Stiu cu siguranta ca cel putin una dintre aceste femei listate de dumneavoastra nu are nici masina si nici vila. Iar vacantele si le plateste singura. Deci da, nu mai incercati sa imprastiati informatii eronate. Mi se pare ca atacati femeile, care nu au nici o legatura cu acest om. Doar pentru simplul fapt ca lucreaza la minister. Este inacceptabil!

 18. Toate amantele,analfabetii si derbedeii din politica aplica meritocratia de pat.Rusine.

 19. De ce nu publicați comentariul? Nu-i nimic, o sa postez pana publicati!

 20. Eu zic sa vedeti cine sunt aceste “norocoase” fără experienta si calificări pe care le-a angajat Drula la Transporturi ca directoare. Ele sunt mult mai puțin credibile pentru funcția de director decât este aceasta Raluca Paraschiv pentru cea de consultant (nu ca Raluca asta nu ar fi anagajata pe pile!)

  1. Nadolu Roxana director de cabinet in MInisterul Transporturilor, in mandatul lui Drula!!
  născuta doar in 88, cu CV zero. (nu e cea de la PMP care are CV ok)
  Căutați si găsiți pe site-ul MT declarația de avere cu funcția ei de Directoare, datata cu 02.2021.

  Experiența pe bune in sectorul privat doar ca si consilier bancar. Adica genul de job pe care un student bun îl are in anul 2 de facultate!! Nu vad însă studenți de anul 2 sa fie angajați ca directori intr-un minister!

  In afara de experienta zero in privat, tipa s-a bucurat numai de sinecuri si job-uri la stat obținute fără concurs. Joburile astea cer calificări, competente si si IQ mult peste nivelul ei de educație, inteligenta si rezultate, deci e clar ca e vorba de alt tip de rezultate livrate pentru bărbații care o angajează. Furt din bani publici! Unde sunt concursurile pe care le-a susținut aceasta individa angajata ilegal pe acea funcție??

  2. Blonda lui Drula, Dascălu. Dascălu a absolvit doar acum câțiva ani facultatea si e deja directoare si membru in AGA la Metrorex. Am aflat despre ea din Cotidianul, ca au scris acum câteva zile un articol in care sugerau ca a fost angajata fără a avea calificările necesare.

  Dascalu nu mi se pare nici rea, dar nici cea mai buna pentru funcția respectiva, deci doar confirma ca useristii nu au numit cei mai buni profesionisti din rândul lor, pe baza de meritocrație, in funcții de conducere in ministerele pe care le conduc!
  pR la Maxim scria acum câteva zile ca USR+ nu a fost in stare sa găsească 300 de oameni competenti si calificați pentru job-urile respective in tot USR-ul, au făcut doar alegeri dezamăgitoare.
  Niciun test trecut, niciun concurs de proiecte.

  Concursurile sunt pentru joburi platite mizer cu maxim 6000 RON brut /luna, le organizează si cu supravegherea ANFP, in timp ce ăștia cu 12.000 RON obțin functile pe pile, plus alte comisioane.

  Iau salarii si indemnizații ca sa nu facă nimic si sa declare falimentul Metrorex. Un raport de activitate, ceva?

  • Spui prostii. M-am uitat doar la prima persoana „Nadolu Roxana”. Declaratia de avere -> calcul simplu -> castiga 3000 de lei lunar.. nici macar salariul ala mizer de care zici tu.
   Deocamdata oamenii destepti nu vor oricum sa aplice la stat dar sunt de acord ca pe orice functie ar trebui organizat un concurs cat mai transparent. Cu toate astea nu ma astept la nimic din partea PNL PSD. Oamenii au mai multe fumuri in cap decat Shelly

 21. O reforma buna ar fi introducerea unui portal de joburi lentru stat. De asemenea, obligatia ca tot statul roman sa posteze joburile se la stat pe acest portal cu cel putin o luna inainte de concurs iar cerintele sa fie facute publice, la fel ca si cv-urile celor angajati

  • Eate: posturi gov ro
   Dar e optiomal

  • Corect…un amendament pe legea guvernării corporative pentru toate companiile de stat și același lucru sa se aplice și pentru toate direcțiile sau orice alte structuri ale statului.

 22. Ce lume rea!….deci fata a tras din greu sa devina experta pe fluxuri energetice cu iesiri multiple prin ‘chakra centrala’. In plus pe ‘valtzuri de suctiune’ va rupe pe toti. Pai ce credeti ca e usor sa asiguri mentenanta zilnica a energiei pentru ‘tuburi termice’ subdimensionate, consumate si ruginite? Offf…nici nu stiti cata munca, dans oriental si sugere de buric baga fata asta zi de zi…promovarea ei este absolut normala si justificata. Nu mai fiti rai.

 23. ce poate fi mai frumos decat sa iti platesti tiitoarea din banii altora (aka bugetul de stat, al vreunei companii de stat etc)?!

 24. Mă întreb , dacă angajatele erau ” nasoale”,
  vă mai agitați atîta și atît de mulți să vă dați cu părerea ???? Vulpea cînd nu ajunge la struguri , zice că-s acrii !!!…..Beliți ochii și oftați! 😜😛😂

  • La pariu ca ilegalitatea se va plăti scump de amantele uzate si plasticate si de câinii ăștia care le plătesc prestațiile din fonduri publice?

   Ce te mai bucuri când vezi cazuri de furt din bani publici!
   Tu pari un cocalar sau o prost ituata analfabeta după modul cum scrii, oricum.
   Nu esti încă la răcoare pentru ca esti protejat de semi-analfabeții din poliție si corupții din sistemul juridic din raza in care îți desfășori tu activitatea! Dar stai liniștit, se va intra puternic si in corupții din instituțiile de stat care protejează corupții din privat.

 25. Vai ce de comentarii negative. Va roade pe toti invidia. Nici nu ma sinchisesc de voi. Hai v-am pupat pe portofel.

  • Sa zica merci ca au onoarea, ca la cat de cautata este meseria ta, nici nu stiu cum ai ajuns sa depinzi de banii de la stat.

  • @Tinca
   Simte că îmbătrînește și ea, nopțile pierdute se acumulează…

 26. Toate bune :dar, salariul ,cat e salariul domnisoarei?Acum ca s-a scumpit curentul cu 25% are balta peste nu?La cati analfabeti au fost prin guvern si parlament ce mai conteaza ?

 27. depinde cine i-o trage ca sa o vedem si in parlament. sa nu uitam ca si eba s-a angajat la o companie privata care printre altele avea contracte cu primaria lui base.

 28. Frecarea organelor produce caldura, deci e ok.

 29. Adica, la Interne lucreaza toti cei care au absolvit Spiru Haret si provin din sindicate???G 4 solicitati cati din MAI au efectuat scoala de specialitate si cati provin de la spiru si alte pseudofacultati pe cai oculte, la ceas de noapte…Ar fi interesant de aflat!!

 30. Am avut ceva contact cu Transelectrica si Smart si va pot spune cu mana pe inima , calitatea oamenilor de acolo este atat de scazuta si e atat de multa mizerie umana si politicieni corupti pe acolo,interese ale mafiei, incat aceasta doamna sau domnisoara are un CV prea bun, e prea calificata sa lucreze acolo, cu bune cu rele, cu scoala ei de machiaj etc. Sa vedem cat o sa reziste in dejectia aia de companie de stat. Sa nu uitam ca acum ceva ani in urma , PSD-ul a angajat pe una Catalina Sorina Ene are 27 de ani, experta in contorsionism , la guvernanta corporativa pe un salariul de cateva ori mai mare decat a unui specialist, care si asa sunt putini fiind inlocuiti cu amantele politicienilor.

  • Pai, asa e in TOATE Institutiile PUBLICE, de roice nivel si in TOATE Companiile de stat, peste tot se lafaie clientela politica incompetenta dar aducatoare de bani si voturi la partide!!!!!!!
   Peste tot e asa!

  • Doamna Lili ați citit postarea lui K669 .Drulă chiar este drulă.

 31. s’teti niste incompetenti ca sa nu mai zic alceva. nu vedeti valoarea care este nici daca vi se baga sub nas. voi poate n-ati inteles. isi leagana buricul EXACT asa cum trebuie. tre’sa va fac un desen? ar fi obscen…

 32. Daca ii speli bine fata aia nu ramine mai nimic din / de ea ….
  Probabil nu ii put picioarele , gura , subbratul , …. E asa de diferita de alte femei …..

 33. Stie careva, Raluca asta este fata mare?…ca vreau sa ma insor! Multumesc

 34. Bravo, fata, ti descurci bini di tat.
  Nu ca mamaia care vindea, vorba vine sosoni impletiti de mana, la colt de strada si spunea printre lacrimi ca nu are bani de mancare. Pai daca avea ea parte de atata atentie cata ai tu, isi scotea de-o pensie pe luna asta.
  Dar, lasa, tu, fata, ca cine se machiaza si da din buric, face treaba serioasa, tu.
  Hai sa traiesti, fata! Asta-i lumea in care traim.

 35. Acum pot sa fac glume pe seama cuiva care nu avea banii mei, si se ducea pe o corba la televiziuni. Nu mai fiti saraci, saracilor. Ciocul mic, ca acum „berea homemade”, cu 15% in alegeri, este la putere!

 36. piranda mea fiind plecata in targ dupa ciuperci ma uit la fata asta si-mi zic, Parpanghele fa rost de un post de detector la stat, detector de talente din curentul postmodernist alternativ, ca vorba cantecului „fata bruna şî mumoasa/ cu fusta de versoaca/decolteul e adânc/ ti’ai dori sa fii un prunc”, dupa moni-k. e tiganca frumoasa, eeee d3-a noastra.

 37. Ce tot va aburiti cu comentarii goale? Toti sunt la fel,orice partid,pentru ca n are cine sa i zguduie si sa i intrebe cand se vor ocupa si de tara sa fie bine pentru fraierii care le platesc salariile alea mari. Asa ca mai bine dormiti linistiti,tara se duce de rapa fara probleme.

 38. Doamna Adriana Negureanu:

  G4Media se prezintă ca o publicație independenta.

  Eu am menționat 4 nume ca exemple (sigur sunt mult mai multe! in MT si in alte ministere) + neconformitățile cu legile, Codul Administrativ, standardele ocupaționale, sistemele interne de control, neconformități care reies din numirea acelor persoane in diverse funcții!

  Dvs sunteti liberă sa investigați si sa săpați mai mult dacă nu va convine presupusul subiectivism al cercetării mele!
  Informațiile sunt publice, nici măcar in articole ca sa ziceți ca e presa aservita, ci in baze de date oficiale!

  Faptul ca refuzați din start sa investigați, demonstrează ca sunteti 100% biased pro-USR+ si ușor de manipulat!

 39. In loc să apreciați faptul că d-șoara se trezește dimineața și nu doarme până la prânz, așa cum dorm celelalte d-șoare care livrează plăcere factorului politic! Plus de asta, odată ajunsă in hol la Transelectrica are, mititica, de infruntat o dilemă infiorătoare: lifturile sincronizate in urcare și-n coborăre, lifturi care, probabil, au costat „meleoane”, oare o vor alege pe dânsa sau vor alege vreo băbăciune după care nu se mai uită niciun boșorog căruia doar influența politică i se mai scoală din an in Paște ?!

  • Cladirea transelectricii , nu e al lor. Au facut o combinatie corupta pe bani multi si au inchiriat-o de la un ovreu, de aceea nu si-au cumparat , un sediu al lor .

  • Lasa aluziile, Scara. Ca din coruptibil devi încet-încet corupt!

   Pentru ca v-ati complăcut in cacaturi din astea: “oh fura doar 7,000 RON/ luna, nu e mult” si nu v-ati gândit ca așa fac zeci de mii, a ajuns țara asta in situație asta de rahat! Desteapta-te, romane!

 40. Alo ,din Johanis ,nu vă deranjează ce fac prietenii dumneavoastră,pelelistii?o asemenea pațachină nu avea ce cautax acolo.

 41. Toate curvele ajung in functii pt.ca barbatii din politica sunt niste muisti si fatalai. Baga-mi-ad pula-n ei de ratati! 😉

 42. Ce s-a mai schimbat lumea ! Eu, ca dansatoare exotica, a trebuit sa platesc cu viata pentru un ban in plus, au zis a sunt spioana pentru ca sefii armatei nu stiau ce fac, s-a dovedit mai tarziu ca nu era vina mea.
  Cine s-ar fi gandit sa ma angajez in sistemul energetic, in loc sa dansez exotic in mod inocent pentru inamic ?

 43. Dragoș,

  I. CE LEGI SE ÎNCALCĂ:

  1. Codul administrativ.
  In Lege se menționează clar ce criterii trebuie sa respecte procesul de recrutare in sectorul public!
  S-au încălcat in special Art. 465, 466, 467, 469!! Nu a existat concurs național si nu au fost bifate nici celelalte 20 de criterii menționate in lege!

  2. Legea 188 din 8.12.1999 privind Statutul Funcționarului Public.
  La MT, cand a angajat Drula directoarele in sediul centrală si prin CA-uri a încălcat Art 18, nu a existat concursul național si nici celelalte condițiile nu au fost îndeplinite!

  Milioane de RON furt din banul public doar prin încălcarea Legii 188/1999, Art 18!!! si Art 465-469 din Codul Administrativ.

  3. Clasificarea Ocupațiilor in România si standardele ocupaționale (impun si ele anumite reguli)

  II. CINE ESTE PLATIT sa implementeze legile:

  -Departamentul de HR si Audit intern din ministere. Ele trebuie sa respecte cel puțin legislația menționata mai sus!!

  – ANFP trebuie sa verifice conformitatea cu legislația in vigoare (I) a instituțiilor de mai sus. SGG la fel!

  ANFP e la USR, SGG la PNL,
  mușamalizeaza furtul din banul public, cu salariile cwrvelor si achizițiile măsluite.

  II. CINE TREBUIE SA INTERVINĂ când precedenții nu își fac treaba

  – Asociatiile de monitorizare, ONG-urile si presa trebuie sa sesizeze DNA si alte autorități relevante când ministerele si autoritatea imediat următoare de audit pe felia respectiva nu-si fac treaba!

  Dacă DNA e biased, se merge la următoarea autoritate competentă!

  Acestia sunt pașii. E așa greu de acționat?

 44. Unde si când a fost organizat concursul național – conform Art 18 (2), legea 118/1999 – pentru CA-urile si pentru directorii din Ministerul Transporturilor si din companiile din subordinea ministerului, domnule Drula de la MT si individul ministru la Energie, pentru companiile din subordinea dvs?

  Ca ministru, când accepți transferul anual din fonduri publice a 120.000 RON, ca salariu, in contul unei panarame angajate ilegal si care nu face nimic
  si ai N astfel de panarame in minister
  catre care pompezi ilegal peste 10 milioane de RON pe an,
  asta nu mai este furt, bai, câine Cătălin Drulă?
  Cine știe cum aranjati si achizitiile de zeci de miliarde!

  Se vede de la o posta ca v-ati angajat amantele incompetente si necalificate si prietenii care nu fac nimic !!
  Sigur, si cei dinainte erau la fel, dar voi v-ati mințit electoratul ca sunteti altfel!! Electoratul vostru însă este inteligent si moral, așa ca ati pus-o!
  Sunteti penali, sper ca stiti lucrul asta!
  Politicieni corupți incompetenți si fără demnitate !!
  Rușine!!!

  • primul pas: proceduri transparente (publice, toate intr-un loc comun). Sa nu mai existe secretul asta, de ex. daca pleaca directorul econimic de la o institutie „sigur a gresit cu ceva”…

   Pot sa-ti dau exemplul de la RAR.

   Recrutarea pentru functiona de Director General a fost externalizata la o firma privata cu care foarte multa lume nu doreste sa aiba legatura (e a unui domn Butunoiu G) – asa ca nimeni nu vrea sa aplice pe acel post.
   Fostul director general (divortat, desigur, ca sa i se piarda averea), daca a vazut ca nimeni nu-l inlocuieste si-a dat singur demisia (a ramas totusi sa lucreze ca inginer acolo, e si in CA al RAR) iar in locul lui a venit un fost angajat (care a mai fost director in trecut)…

  • verificat. dra doamnă directoare in MT şi blondă Ana-Maria D. are totusi Dreptul şi un masterat. ce sa facem dra citizen K, aka dra Pogany, eventual dra D dupa stil atent procentual, date fiabile si vocabular xxl. moțăiam într-o vacanță oarecare, fară idei fixe, şi eram pe punctul sa fiu foarte optimist pentru Romania. date si fapte care ar trebui sa trezeasca un pic societatea civila sau alte organe de stat nu de partid. nuu suntem pe podium la pnrr. noroc cu fetele si baietii de la vasle de aur si argint. si culmea nu au luat lectii de la vaslasul Ciolacu, vasla de lemn, pardon lingura de lemn a politicii de pe Dambovița frumos curgătoare . vacanța frumoasă mlle Ralou!

  • Mda, Drulă e chiar o potaie.

  • Dragoș, la Metrorex? La restul companiilor?
   Ati citit ce am scris mai sus?
   Patrocle – Ar trebui sa partajati ce ati aflat in plus!

 45. Inca o cur_a mioritica. Sa tot stai in tara asta.
  Acasa cu manele, iar la mall e mare doamna. In curand va deveni si om de afaceri, si va calca la semafor cu „geep”-ul toti sarakii de pe strada.

 46. Și mai spuneți că nu există meritocrație.

 47. Și mai spuneți că nu există meritocrație. Evident că în domeniul energiei, doar nu la pompe funebre.

 48. MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE
  MERITOCRAŢIE

 49. BRAVO PNL-ROMANICA-NORMALA-EDUCATA !!!!!!!!

 50. Traiti pe alta planeta. Aratati-mi unul, macar unul, unul singur care e angajat la companiile de stat pe meritocratie ? Nu stiti ce vorbiti. Cereti meritocratie din niste locuri unde toata lumea e pusa politic.

 51. Pentru o clipă am crezut că e o nouă angajare la cimitirul elefanților,recte Apaprod SA – Deva dar nu,nu e…acum pot rasufla ușurat…

 52. Și te întrebi de ce țara o ia la vale? Eu zic să-i crească salariul, mititica, nu mai pribegește de atâta osteneală!

 53. Alta toapa ca nu ajunge turcana, dar astea care sug bine ajung unde trebuie, la fel a supt si turcana dupa spusele lui sica

 54. Parca_l vedem pe CATU ca va declara ca va dispune o verificare ca in cazul ospataritei de la Apele ROMANE cand s-a facut ca ploua.Niste hiene care nu au bun simt si moralitate, de frica justitiei nici nu mai vorbim.dar ai avem justitie in tara asta pentru in cazul politicienilor de orice culoare?

 55. VEORICO ????????
  SMART ???? Mentenanța curentului alimentat de la …..priză !!!!!