G4Media.ro

Cine este propunerea pentru ministerul de interne: Ion Marcel Vela, liberal din…

Cine este propunerea pentru ministerul de interne: Ion Marcel Vela, liberal din 90, pasionat de vânătoare, fost primar în Caransebeș trei mandate

Senatorul PNL Ion Marcel Vela (56 de ani), a fost preşedinte al Comisiei de apărare şi ordine publică din Senat, în prezent secretar al Senatului. A fost schimbat în septembrie anul trecut de la șefia comisiei la presiunile PSD/ALDE după ce a demarat anchete referitoare la protestul din 10 august 2018 și înainte de încercarea de a o audia pe fostul ministru de interne, Carmen Dan.

S-a făcut remarcat în activitatea parlamentară prin depunerea unui proiect de lege care prevede decontarea sumei alocate judecătorilor, procurorilor și personalului asimilat, nu doar a chiriei, ci și a ratei plătite pentru achiziționarea unei locuințe, în cazul în care aceștia nu primesc locuințe de serviciu.

Înainte de a ajunge senator în 2016, Vela, care este și președintele filialei Caraș Severin, a avut trei mandate de primar al orașului Caransebeș. Este liberal din 1990 și a fost primar între 2004 și 2016. Potrivit CV-ului de pe site-ul Senatului, președintele Klaus Iohannis i-a acordat în 2015 titlul de „Luptător cu rol determinant in Revoluţia din Decembrie 1989”. În 2004, fostul președinte Ion Iliescu i-a acordat ordinul „Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989”.

Potrivit declarației de avere, Ion Marcel Vela deține un teren în suprafață de 1000 (una mie) metri patrați în comuna Zăvoi din județul Caraș Severin dobândit prin cumpărare în 2013 și un apartament în Caraș Sevarin în suprafață de 61 de metri patrați dobândit prin moștenire în 2016. Vela mai raportează și un Album Papal în valoare de 6000 de euro. Declară economii în conturi de aproximativ 150.000 de euro.

Potrivit declarației de Interese, Vela este membru al Asociației Vântătorilor și Pescarilor Caraș și membru în Asociația AVP Hunting Vascău, din Bihor. Din declarația de interese rezultă că nu deține societăți comerciale.

Sursa Foto: Facebook / Ion Marcel Vela

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Pamflet
  Daca e pasionat de vanatoare e clar. Un smecher pe felie cu toti excrocii, fara inima si fara mila.
  Partidele astea chiar nu gasesc niste oameni seriosi si in regula

 2. primar in caransebes? wow aia da experienta….cu siguranta e portivit pentru guvernul dancila2

 3. Vânător=criminal
  S-a remarcat ca deputat prin propunerea legislativă de susținere a magistraților prin plata ratelor pt licuinte, bravo!
  S-a remarcat că primar în urma căruia nu s-a ales decât praful, că mare vânător și că mare bogătan.
  Același model copy-paste a majorității miniștrilor avuți până acum.

  • De unde inepția asta cum că vânător ar fi criminal? Ti-au spălat stângiștii creierul sau ești un vegan cu prea mult timp liber?

 4. Daca trece guvernul atunci vreau sa vad concret daca acest vela are stofa de ministru la MAI.
  Vreau sa vad ca incepe cu desecretizarea 10 August 2018 !
  Vreau sa vad ca toti parazitii lui dragnea si a ciumei rosii de la MAI sant pusi la rece ( urmand ca dupa alegeri anticipate sa se faca o reforma profunda !).
  Vrau sa vad ca se face curatenie la jandarmerie (trupa securista trebuie desfintata si nou organizata).

  Sa vedem daca acest vela are formatul necesar.

  • De ce reînființată? Jandarmeria este un lux nenecesar pe care doar 6 țări din UE și-l permit printre care și Românica care a lăsat poliția în urmă cu 50 de ani din cauza instituției dublură, Jandarmeria. De ce? Nu vom sti niciodată. Germania, Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Austria, Polonia, Bulgaria, Serbia nu au jandarmie, cu excepția ultimelor 3 care o țin în subordinea poliției strict ca un serviciu specializat. Comasare! Poliție unică și eficientă!

 5. Casa de 1000 de metri pătrați ?!?!?!
  Și câte camere?
  Poate terenul pe care e casa are 1000 m2.
  În orice caz, omul are o grămadă de atuuri care îl recomanda pentru a fi ministru de Interne (pamflet).

 6. De ce a propus atâtea avantaje pentru magistrați, îl au cu ceva la „mână „????

 7. Statul sa le plateasca magistratilor ratele la casa – proiect de lege depus in procedura de urgenta
  https://saccsiv.wordpress.com/2019/09/30/statul-sa-le-plateasca-magistratilor-ratele-la-casa-proiect-de-lege-depus-in-procedura-de-urgenta/#comments

 8. Potrivit listelor cu liderii zonali ai organizațiilor masonice din România, publicate de ziarul Curentul în septembrie 2010, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, este șeful regional al Lojei Oriens, în dreptul adresei sale de corespondență apărând chiar primăria Caransebeș.
  https://www.curentul.info/actualitate/dezertarea-lui-frunzaverde-la-pnl-o-operatiune-masonica-suta-la-suta/

 9. Păi dacă este revoluționar cu rol determinant în Caransebeș …..
  Ăsta da revoluționar . Am auzit că acolo a fost un tir susținut de artificii din bradul de Craciun !
  80% dintre Bucureșteni si Timișoreni au avut un rol mai determinant decat el si nu au solicitat nici un certificat . Un INFANTIL !

 10. PNL sau PSD aceeași mizerie!!!jeguri jeguri jeguri!!!