G4Media.ro

Cine este Ciprian Bogdan, numit secretar de stat în Ministerul Sănătății: vicepreședinte…

Cine este Ciprian Bogdan, numit secretar de stat în Ministerul Sănătății: vicepreședinte al organizației PNL Timiș, fost manger la spitale din Timișoara, colaborator al lui Cristian Bușoi la CNAS și la Parlamentul European

Ciprian Bogdan, vicepreședinte al organizației PNL Timiș, a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății. Ciprian Bogdan a fost, de-a lungul timpului, manager al spitalului CF Timișoara și al spitalului județean Timișoara. Cariera sa este legată de cea a lui Cristian Bușoi, fiind vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate când acesta era președinte și consilierul lui Bușoi la Parlamentul European.

Ciprian Bogdan este în prezent consilier județean PNL la Timiș și candidat la Parlament la alegerile din 6 decembrie, pe locul cinci al listei PNL Timiș pentru Camera Deputaților.

Acesta a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

În vârstă de 41 de ani, Ciprian Bogdan a absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara în anul 2003. El a intrat în PNL în anul 2001. În anul 2008 a fost ales consilier local la Timișoara. Între 2006 și 2007, Ciprian Bogdan a fost manager la o companie farmaceutică, în perioada 2007-2009 a fost manager al Spitalului Clinic CF Timișoara, fiind la acea vreme cel mai tânăr manager al unui spital. În 2012 a fost numit manager la Spitalul Județean de Urgență Timișoara, însă a renunțat la funcție în anul 2013 a plecat în funcția de vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), după ce Cristian Bușoi preluase funcția de președinte. De altfel, Ciprian Bogdan a fost și consilierul lui Bușoi la Parlamentul European.

Potrivit presei locale, Ciprian Bogdan și Cristian Bușoi au fost și colegi de facultate.

În prezent, Ciprian Bogdan este și vicepreședinte al organizației PNL Timiș.

Conform declarației de avere depusă pentru candidatura la Camera Deputaților, Ciprian Bogdan deține, în județul Timiș, un teren agricol, un teren intravilan, o casă și un apartament, are trei mașini – Mercedes C Class, BMW X3 și Audi A4, ceasuri estimate la 9000 de euro, 14.000 de euro într-un cont la ING Belgia și 45.000 de lei la BCR Timișoara. El are și un credit de 35.000 de euro la BCR Orăștie, scadent în 2026. În ultimul an fiscal, Ciprian Bogdan a încasat 68.000 de euro de la Parlamentul European, iar soția sa 110.000 de lei de la Pfizer Romania, fiind key acount manager.

Sursa foto: Facebook Ciprian Bogdan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. aceeasi politruci ca la psd,bleah …

  2. Doar nu ati vrea un laureat al premiului Nobel.

  3. Omu’ s-a prins de fraged că n-are sens să practice medicina, e mai cald să te cocoti in functii publice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.