G4Media.ro

Cine este Anton Pisaroglu, noul consilier onorific al premierului Dăncilă pentru relații…

Cine este Anton Pisaroglu, noul consilier onorific al premierului Dăncilă pentru relații internaționale

Premierul Viorica Dăncilă i-a acordat lui Anton Pisaroglu calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pentru relaţii internaţionale, potrivit unei decizii publicate miercuri în Monitorul Oficial, transmite Agerpres. Conform deciziei, activitatea lui Anton Pisaroglu este neremunerată.

Potrivit HotNews.ro, Pisaroglu a fost rugbyst de performanță, după care a lucrat ca șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, potrivit Profit.ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Anton Pisaroglu va fi consilier onorific pentru relații internaționale.

Profit.ro i-a făcut un portret amănunțit lui Pisaroglu, în urmă cu câteva luni, într-un articol intitulat: Ce afaceri pun pe picioare la București un ofițer NSA și Pentagon, fost partener cu Elliott Broidy, cel care l-a dus pe Dragnea la Trump, un lobbyst american specializat pe Rusia și un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa.

De aici aflăm că este foarte apropiat de Alan Blaine Stone, ofițer al National Security Agency (NSA), fost CEO al firmei Circinus Defense LLC, la care a fost partener cu fundraiserul Elliott Broidy.

Stone a ieșit din acționariatul Circinus anul trecut și-a înființat o firmă în București de intelligence Stone Strategic Solutions SRL, unul dintre partenerii săi fiind noul consilier al premierului. (Sursa Foto: H5 World Strategies)

Citește integral pe HotNews.ro

Citește și

EXCLUSIV Vizita lui Dragnea și Grindeanu în SUA la ceremonia de inaugurare a președintelui Trump, în atenția anchetatorilor americani / PLUS Legătura dintre Elliot Broidy și Cristian Burci

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. calugar manastirea secului

 2. Sunt foarte curios dacă Dăncilă a cerut sau a primit din oficiu referințe despre Pisaroglu de la structurile cu atribuții în domeniul siguranței naționale.

 3. Sa-ntelegem ca activitatea prestata este neremunerata fiind practic de „neprețuit”?

 4. e client pe fast lane ptr comisia rogatorie – dinner inaugurare sau ce-o fi fost.

 5. Pisaroglul se va remunera singur.

 6. Este noaptea minții, penetrarea ‘onorifică’ repetată a statului român, la acest nivel, sub învăluirea liniștitoare pentru bobor că ‘e pe degeaba’! Unui primar de comună nu îi permite legea să contracteze servicii de consultanță fără preț, Dăncilă, în schimb, poate!

 7. Este „darul” de la mister Klem ! Deși nu este grec darul tot cal troian se numește.

 8. Nu ai contract, nu ai răspundere, asta înseamnă să fii consilier onorific! Livrezi vorbe, nu semnezi pentru ele! Consilier onorific a fost și Vâlcov. În urma lui nu au rămas decît vorbe și mult, mult căcat pe care nimeni, niciodată nu-l va putea curăța complet.

 9. Ziceam mai sus că Dăncilă poate. Nu ea poate, știm cu toții, de la bun început altcineva a putut pentru ea. A fost Dragnea, acum este altul, doi operatori de dronă. Drona Dăncilă!

 10. Pisaroglu…Nume românesc get-beget. Si mai e si Anton…Nu’s de ce dar ma duc cu gândul la Ucraina sau Rep Moldova. De altfel, în Ucraina numele Pesaroglo nu este străin, după cum nume ca Guboglu, deci cu aceeasi terminatie de origine orientala, se întâlnesc in Rep Moldova.

 11. O fi și ăsta hoț… Hoț onorific

 12. Un turc de-al lui Erdogan…

 13. Daca Anton Pisaroglu a muncit pentru americani la fel cum a muncit pentru Frank Timis, nu-i de mirare ca merg asa prost lucrurile in tara asta.
  Anton a muncir 5 zile in Burkina ca agent de securitate pentru o companie a lui Potra Horatiu, care era seful securitatii lui F T, dupa care sa cerut acasa pentru ca erau prea dificile conditiile. Nici macar nu la vazut vreodata pe FT, iar voi il faceti consilier in securitate. Daca asa sunt toti consilierii Romaniei, atunci Bravo !