G4Media.ro

Cinci țări europene, printre care Franța și Portugalia, puse de Centrul american…

sursa foto: Pixabay

Cinci țări europene, printre care Franța și Portugalia, puse de Centrul american pentru Controlul Bolilor pe lista cu cel mai mare risc de călătorie din cauza Covid-19

Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite (CDC) a plasat cinci țări din Europa pe lista sa cu destinații cu risc „foarte mare” de călătorie din cauza Covid-19, la nivelul 4, categoria cu cel mai mare risc, conform CNN.

Alături de statele europene Andorra, Cipru, Franța, Liechtenstein și Portugalia au mai fost incluse Iordania și Tanzania.

Statele care se încadrează în această listă de „mare risc” au avut peste 500 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 28 de zile iar CDC recomandă oamenilor să evite călătoriile în aceste destinații. De asemenea, CDC îi sfătuiește pe cetățeni să fie vaccinați complet în cazul în care sunt nevoiți să călătorească în aceste țări.

sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Păi nu sunt țările astea dintre cele mai injectate din lume, mai ales Portocalia? Tot pandemia nevaccinaților este sau acum dăm vina pe Macron (omicron).

  • Nava amiral a vaccinatilor … cei care au invins pandemia, dar s au obisnuit cu restrictiile si atunci le au lasat sa fie in continuare. Oameni liberi carora li se da voie sa munceasca doar injectati la 6 luni . Minunata tara de trait

 2. Crede și nu cerceta!

 3. Unde este amiralul-minune care i-a convins pe toti sa se vaccineze? Da, ala cu care publica presa de la noi interviuri-exemplu.

 4. Bai, hotarati-va odata ce fel de propaganda folositi. Ati incurcat tarile cred. Portugalia este vaccinata 99%. Decat daca nu cumva cei vaccinati au devenit „gazdele” preferate ale noului Omicron, care oricum este inofensiv de am putea sa-l luam ca si animal de companie.
  Alo! Mos Biden stapaneste-ti armasarii propagandisti!

 5. 😉 deriva totala, nebunie si ticalosie.

 6. Da,cool,boosterizarea pentru ” imunizarea” 666 cand se face? 🤡🤡🤡🤡🤡

 7. Portugalia ? Nu pot sa cred !
  Unde sunt vaxx-erii, Vlăduț, Pătuțul travestit in Melania, Tzu Tzu cu PHub-ul pentru veseli etc ?🤣

 8. Le-au spalat creierele atat de mult ca ar bea serul ala anti covrig!!!…..nu va faceti griji vaccinatilor…..acest ser este facut…..ca sa aibe efect imediat asupra oamenilor slabi…..si mai apoi cand ajungeti sa impliniti 55+…..sa inceapa problemele si pentru cei mai rezistenti…..asa ca succes!!!