G4Media.ro

Chirurg de la un spital din Timişoara, trimis în judecată pentru luare…

sursa foto: Pixabay

Chirurg de la un spital din Timişoara, trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit importante sume de bani de la 26 de pacienţi

Un medic chirurg de la un spital din Timişoara a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit importante sume de bani de la 26 de pacienţi sau de la aparţinători ai acestora, fără a fi îndreptăţit, spun anchetatorii, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului M.O., aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii continuate de luare de mită (26 acte materiale).

Anchetatorii notează că, în perioada 18.03.2022 – 31.05.2022, inculpatul, în calitate de medic primar chirurg în cadrul unei unităţi spitaliceşti din municipiul Timişoara, în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu acestea, ar fi primit importante sume de bani de la 26 pacienţi sau de la aparţinători ai acestora, aflaţi sub tratament sau supuşi unor intervenţii chirurgicale, fără a fi îndreptăţit la primirea unor sume suplimentare de bani faţă de cele decontate unităţii spitaliceşti de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. S-a mai întâmplat acum câțiva ani la Brașov tot așa cu un chirurg și la comentarii mai mult de jumătate ii luau apărarea doctorului și spuneau ca e un specialist foarte bun, acum ei nu mai au unde se opera. Nu m-ar mira sa fie și aici la fel. Nu ne mai facem bine ca nație niciodată

  2. Năravul șpăgii e fără leac, degeaba le-au mărit salariile. Dat afara si ridicata licenta.