G4Media.ro

China a carantinat un oraș de 320.000 de locuitori, după detectarea unui…

Sursa foto: AFP

China a carantinat un oraș de 320.000 de locuitori, după detectarea unui singur caz pozitiv de Covid-19

China a carantinat timp de trei zile cei 320.000 de locuitori ai unui oraș din centrul țării după descoperirea unui singur caz pozitiv de Covid-19, într-un moment în care gigantul asiatic se confruntă cu o revenire limitată a epidemiei, potrivit Le Figaro.

China a scăpat practic neatinsă de coronavirus în ultimii doi ani, dar în această primăvară s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri, cea mai mare din 2020, care a afectat mai multe provincii în diferite grade.

Recenta revenire a epidemiei este mult mai puțin semnificativă, însă.

Dar, în conformitate cu strategia Covid zero, țara continuă să reacționeze prin măsuri de izolare, restricții de călătorie și izolarea celor care sunt testați pozitiv în centre de carantină.

Pentru a preveni contagiunea, orașul Wugang, situat în centrul țării, a decretat luni o carantină de trei zile după descoperirea unui singur caz pozitiv la Covid-19. Potrivit unui anunț al primăriei, celor 320.000 de locuitori ai orașului li s-a interzis să își părăsească locuințele până miercuri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Exemplar, așa ar fi trebuit sa facem si noi, Arafate, chiar daca nu ajuta la nimic.

    • Excelent,trollii români anti..orice,se panichează la gândul că România AR FI PUTUT lua masuri anti pandemice extreme,deși în realitate în anii de pandemie in Romania nu a existat nicio secunda de lock down real(ne puteam plimba pe oriunde cu o foaie in buzunar).E tot parte din paranoia cu „noua ordine”,”dictatura medicala”,”cipuri prin vaccinuri și „sterilitate pe trei generații”.Se scumpise viața din cauza măsurilor de limitare a transmiterii și implicit a deceselor? Lasă că „angajatorul” vostru tocmai va arata ce înseamnă creștere de preturi,tocmai acum când a transformat rubla in maculatură.