G4Media.ro

Cheiurile Senei, evacuate de polițiștii francezi pentru al doilea weekend consecutiv. Mii…

Cheiurile Senei, evacuate de polițiștii francezi pentru al doilea weekend consecutiv. Mii de parizieni au ieșit din nou să se bucure de soare

Pentru al doilea weekend consecutiv, poliția din Paris a evacuat cheiurile Senei sâmbătă după-amiază. Odată cu sosirea vremii frumoase și în ciuda frigului, malurile au fost luate cu asalt de parizienii aflați în căutarea soarelui, scrie Le Figaro.

„Măsurile sanitare luate pentru a lupta contra răspândirii COVID-19 nu sunt respectate pe cheiurile Senei. Forțele de ordine intervin pentru a pune capăt acestor adunări”, a anunțat poliția pe Twitter. Deja, de vineri, a fost interzis consumul de alcool în zonă.

Aproximativ 4.400 de polițiști au fost mobilizați în acest weekend „pentru a menține un nivel ridicat de control al respectării gesturilor barieră în locurile din Paris cele mai frecventate, regulilor de carantină între orele 18 și 6 și al respectării de către comercianți a numărului de clienți”, a mai precizat poliția.

La Toulouse și Bordeaux, pe malurile râului Garonne, în ultimele zile au fost observate mulțimi de oameni, astfel că respectivele prefecturi au decis să interzică consumul de alcool în Bordeaux și să închidă pur și simplu malurile la Toulouse.

Sursa foto: captură video Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Oamenii protestau pașnic.
    În ciuda discursului oficial lumea s-a plictisit de carantina. În plus asemenea desfășurare de forte polițienești nu s-a văzut nici la charlie hebdo nici la bataclan. Ma rog acolo aveau de-a face cu teroriști adevărați nu cu plimbareti

  2. Milițienii sa învețe sa înoate când mai patrulează pe lângă Sena, ca nu se știe.

  3. Penibili!
    Nu-și mai amintesc ziua cu parcuri închise și îmbulzeală pe trotuarele ce mărginesc parcurile.
    Așa și acum: dacă nu-i voie pe cheu, se vor îmbulzi pe alte străzi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.