G4Media.ro

Champ, câinele soţilor Biden de 13 ani, a murit

Champ, câinele soţilor Biden de 13 ani, a murit

Champ, câinele ciobănesc german al soţilor Biden de 13 ani, a murit „liniştit, acasă”, a anunţat sâmbătă cuplul prezidenţial într-un comunicat, scrie NBC, preluat de News.ro.

Jill şi Joe Biden deplâng moartea animalului lor de companie. „A fost preţuitul nostru tovarăş permanent în timpul ultimilor 13 ani şi era adorat de întreaga familie Biden”, au transmis ei.

„Chiar dacă puterea lui Champ a pălit în ultimele luni, când intram într-o încăpere, se ridica imediat, dădea mereu din coadă şi ne îndemna cu nasul să îl scărpinăm după ureche sau pe burtă. Oriunde ne aflam, voia să fie şi el şi totul era brusc mai bine când era aproape de noi. Nu îi plăcea nimic mai mult decât să se tolănească la picioarele noastre în faţa unui foc, la finalul zilei, alăturându-ni-se ca prezenţă reconfortantă în întâlniri, sau stând la soare în grădina Casei Albe”, au povestit soţii Biden.

Cuplul l-a primit pe Champ în 2008, când era pui, cu puţin timp înainte ca soţii să se mute în reşedinţa oficială a vicepreşedintelui, la Naval Observatory.

Preşedintele a spus că l-a botezat fiind inspirat de tatăl lui, care îi spunea: „Ori de câte ori eşti doborât, campionule, ridică-te!”.

În comunicatul trimis sâmbătă, familia a vorbit despre primii ani din viaţa lui Champ, căruia îi plăcea să alerge după mingi de golf şi nepoţii lui Biden.

Preşedintele şi prima doamnă mai au un ciobănesc german, Major, câine salvator pe care la-u adoptat în 2018.

Sursa foto: Facebook The White House

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. L-a mancat cainele lui Trump, Hannity.

 2. Condoleanțe! :)) ce știri de rahat dați și voi,altceva mai important nu ați găsit pe tot globul?

  • Nici un mesaj de consolare de la dl barna? Sau macar un colet cu hrana de caini pentru cateii familiei care inca mai traiesc. Tot de la dl barna.

 3. Astia iau cu copy-paste tot rahatu din presa “buna” din SUA. Si prin buna vreau sa spun propagandisti mizerabili aserviti democratilor.

  • Vrei să ia minciunile de la Fox News, sau Russia Today, postacule.

  • Iau cu copy-paste din ambele tabere, din pacate.

 4. Cuțu cuțu, lăsați-l să se odihnească în pace

 5. Noi l-am pierdut pe Alexandru al 3-lea peștișorul Beta avea 3 ani

 6. E un semn si pentru Bideu. In curand, o sa il duca si pe el Jill in padure sa ii bage un cartus intre ochi, sa-i curme suferinta.

 7. Sa ma … pe toti cainii vostri. Ca mor de foame mii de copii din Romania aia nu va preocupa?

 8. Ar fi putut sa moara glorios, muscandu-l pe careva.

 9. Tragedia secolului.,…

 10. Câinele ăsta a fost republican.I-a rupt unul dintre picioarele păroase ale prezidențiabilului biden, anul trecut tocmai după ce Don’lemon de la central no news se extazia cât de repede pedalează după editare, acompaniat nu discret de chicotelile tehnicienilor care se c.cau pe ei de râs în spate în studio.

 11. Domnule Gudu, permiteți-vă rog- trei observații:
  1, câinele se prea poate să fi fost agent FBI ca și cei care au pornit insurecția din 6vIanuarie, în timpul căreia AOC a fost molestată, violată și omorâtă de tot prin împușcare și de abia a scăpat teafără, nici ea nu știe cum, pentru că spune de fiecare dată altceva
  2. Don Lămâie se extaziază de fiecare dată în fața oricăror picioare păroase și
  3. Câinele acesta a fost extrem de valoros, de la el învățând președintele cum să se comporte la negocieri, binențeles, fără episodul cu piciorul.

 12. L-a otrăvit Pewtin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.