G4Media.ro

CFR anunță că mai multe trenuri au întârzieri semnificative din cauza condițiilor…

sursa foto: Captura/RadioRomaniaActualtitati

CFR anunță că mai multe trenuri au întârzieri semnificative din cauza condițiilor meteorologice

CFR anunţă, vineri seară, că mai multe trenuri au întârzieri semnificative, din cauza condiţiilor meteorologice, care au dus la apariţia de defecţiuni sau căderi ale tensiunii, transmite News.ro.

”Trenul R 8007 va ajunge cu întârziere la Constanţa, deoarece între Sărulesti şi Lehliu (firul I) i s a rupt pantograful, defecţiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact”, a transmis, vineri seară, CFR.

Sursa citată a precizat că garnitura a fost repusa în circulaţie cu altă locomotivă, la destinaţie urmând să ajungă cu o întârziere de 193 de minute.

”Menţionez faptul că celelate trenuri nu au fost afectate acestea fiind retrasate să circule pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR.

Potrivit acesteia, întârzierea înregistrată de trenul IC 536 (96 de minute) este cauzată de fluctuaţii de tensiune între Mircea Vodă şi Saligny, precum şi de restricţia de viteză cu care a circulat între Brăneşti şi Pasărea, din cauza talonarii barierei la trecerea la nivel.

De asemenea, întârziere la destinaţie are şi trenul 472 (108 minute) care şi-a prelungit timpii de mers, cu 42 min, între Crivina – Brazi şi cu 64 minute în statia Brazi, pentru manevre de decuplare a unui vagon din compunerea garniturii.

”Menţionez că nu avem inregistrate alte evenimente, însă traficul feroviar este adaptat în continuare la condiţiile meteo nefavorabile”, a mai transmis sursa citată.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Anul trecut au scumpit biletele de trei ori. Toți banii ăștia se duc in buzunarele unora, din moment ce infrastructura feroviară a ajuns in halul în care este.
    Nimic nu se face pt a îmbunătăți transportul feroviar.
    Cum pot circula trenurile in țări cu evenimente meteorologice mult mai grave decât la noi? Aici a spârcâit puțină zăpadă, a picurat nițel, a adiat vântul, a strălucit soarele mai tare și pică toate!

    • NU! Nu dau doi bani pe ei, dar esti propagandist. Bilete, o singura data scumpire dupa vreo 7-8 ani. ”Vanticel”…te muta din loc in Bucuresti, dar in Baragan?! La Londra, dupa o ”zapada” (3-5 cm) ca ieri in Bucuresti, nu mai mergea nimic. Nici macar metrourile, ca sunt ingropate doar in centru, in rest supraterane! Soferii habar n-aveau sa conduca pe zapada sau se temeau, nu ieseau decat est europeni la taxi, un blocaj total – deci si la altii!

  2. Se putea sa nu?

  3. Asta se vrea a fi o glumă?

  4. Mno, lasa ca e mai fain asa. Stai un pic la frig, faci un dus, vorbesti la telefon vreo 3 ore si nici nu stii cand a trecut timpul de cand astepti marele si smecherul tren rapid ce merge cu viteza sunetului. Mai vezi vreo 2-3 pe langa tine care se fac crita cu 2-3 bebelusi de bere. Mno, frumos domne asa. Mno 2023 e ca 1970 domne, ce va mirati?