G4Media.ro

Cele patru întrebări transmise de CEDO guvernului și Laurei Codruța Kovesi în…

Cele patru întrebări transmise de CEDO guvernului și Laurei Codruța Kovesi în procesul de la Strasbourg

Judecătorii CEDO au transmis încă de la data de 30 ianuarie patru întrebări părților în cauza Kovesi vs România, încercând să stabilească în ce măsură fosta șefă a DNA a avut dreptul la un proces echitabil în ce privește revocarea sa din funcție. Cele patru întrebări au fost făcute publice luni pe site-ul instituției și pot fi consultate aici în varianta originală.

Vezi mai jos cele patru întrebări transmise atât Guvernului, cât și fostei șefe DNA.  G4Media.ro vă prezintă și explicațiile aferente obținute de la specialiști în drept:

 1. Este articolul 6 paragraful 1 (dreptul la un proces echitabil) din Convenție aplicabil din perspectivă civilă în prezentul caz? Explicație: Întrebarea este importantă întrucât articolul șase are două laturi, civilă și penală. De principiu, litigiile privind funcția publică nu intră în sfera dreptului la un proces echitabil.
 2. Dacă da, a avut petentul acces la justiție pentru a stabili în ce măsură au fost respectate drepturile și obligațiile civile în legătură cu demiterea ei din funcția de șef DNA, în acord cu articolul 6 paragraful 1. Explicație: Prin această întrebare, judecătorii CEDO încearcă să determine în ce măsură revocarea Laurei Codruța Kovesi a respectat dreptul la un proces echitabil.
 3. În lumina faptului că reclamanta susține că demiterea ei a fost rezultatul punctelor de vedere exprimate public în timpul mandatului, a existat vreo încălcare a dreptului ei la liberă exprimare, în acord cu prevederile Articolului 10 paragraful 1 din Convenție? Dacă da, această interferență este reglementată în lege și în acord cu termenii Articolului 10 paragraful 2?
 4. A avut reclamanta la dispoziție acces la o cale de atac internă pentru a-și rezolva problemele prezentate în contestație, așa cum prevede Articolul 13 din Convenție. Explicație: Dacă a avut o cale de atac internă pentru a contesta demiterea.

Laura Codruţa Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din funcţia de şef al DNA, potrivit unui răspuns al Parchetului general pentru G4Media.ro transmis pe data de 8 ianuarie.

Kovesi susține că nu a avut calitatea de parte în conflictul constituțional soluționat la CCR, că instanța constituțională a hotărât revocarea sa, dar că nu a fost citată, nici n-a avut posibilitatea de a se apăra.

Kovesi mai arată că decizia CCR nu a putut fi contestată și că, în consecință, nu i-au fost respectate garanțiile unui proces echitabil.

“Am formulat în luna decembrie 2018 o plângere, în nume personal, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în care am arătat că au fost încălcate mai multe drepturi prevăzute în Convenția Europeană a Drepturilor Omului în ceea ce privește revocarea din funcția de procuror șef al DNA ca urmare a Deciziei nr.358 din 30 mai 2018 pronunțată de Curtea Constituțională.

Motivele pe care le-am invocat în acțiune au vizat faptul că, prin decizia sa, Curtea Constituțională a hotărât revocarea din funcție, deși, nu am avut calitatea de parte în conflictul soluționat de instanța constituțională, nu am fost citată în fața Curții Constituționale și nu am avut posibilitatea de a avea cel puțin calitatea de „intervenientă” pentru a exprima un punct de vedere în apărarea mea.

Decizia Curții Constituționale nu a putut fi contestată, inexistența unei căi de atac fiind stabilită de însăși motivarea Deciziei Curții Constituționale. Astfel, am reclamat și faptul că nu există în dreptul intern un temei de drept prin care să poată fi exercitată o cale de atac împotriva Deciziei Curții Constituționale nr. 358 din 30 mai 2018.

În procedura în care Curtea Constituțională a emis Decizia nr. 358 din 30 mai 2018 nu au fost respectate garanțiile unui proces echitabil, sub aspectul accesului la un tribunal, având în vedere că nu există în dreptul intern „un recurs efectiv”, un temei de drept și o procedură internă bazată pe criterii obiective care să îmi ofere dreptul la o contestație privitoare la drepturile și obligațiile cu caracter civil referitoare la măsurile disciplinare dispuse de ministrul justiției și decise de Curtea Constituțională printr-o decizie definitivă, fără cale de atac ”, a declarat Laura Codruţa Kovesi în răspunsul pentru G4Media.ro, dat prin intermediul Biroului de presă al Parchetului general.

Pe 9 iulie anul trecut, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a şefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a fost obligat în acest sens de Curtea Constituţională.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

59 comentarii

 1. Kovesi Codruta se crede mai presusu d elege, atat in tara cat si la CEDO. Raspuns la cele patru intrebari trebuie date de puscariabila Kovesi ,raspunsuri insotite de documente justificative, pe care bineintels nu le are.
  Kovesi se bazeaza pe interventiile politruce ale stapanilor ei la CEDO, ceea ce este f. grav.

  • @livia…? Dar stai putin, de sub fusta ti se vad picioarele extrem de paroase, chiar n-a mers nici macar cu clei de oase pe post de ceara epilatoare…?!

  • @livia

   De ce spui ca Kovesi se crede mai presus de lege ? De unde le scoti? S-a prezentat si se va prezenta in continuare in fata justitiei din Romania.

   La intrebarile puse o sa raspunda atat Kovesi, cat mai ales tudorel, care organizeaza justitia comunista din Romania.

   Stai cuminte, nu te agita.

  • @Livia:

   Hei! Băgați odată la cap, voi, ăștia cu texte de la partid și/sau de la propaganda rusească: AICI NU E NICI ANTENA 3, NICI RTV!

   Observ că vă străduiți din greu, și după cât vă duce capul, dar vă pierdeți vremea.

   P.S. Asta cu Kovesi n-o să vă iasă.

  • livia, aia cu mustata opritoare de muci si dinti cracanati?…

  • Bă, liviu (mai mult decât Livia), maimuțelor, justiția nu se face la latrina3 sau RahaTV, ai priceput? Acolo unde după o săptămână deja o dați condamnată la ani grei de închisoare! Voi, care ați furat de ați rupt și ați nenorocit milioane de amărâți, voi care nici după ani de zile de procese încă nu sunteți la pușcărie?!?
   Ordinarilor, va mai suportati macar voi pe voi??cât de nesimțiți puteți fi să vă uitați în oglindă si sa va mai suportati? știind ce faceți, să vă plângeți?
   Că oamenii cinstiți, pe care i-ați furat, nu va mai suporta nerușinarea de care dați dovadă, nenorociților, blestemaților!
   Și da, aici nu e pe programele voastre unde păcăliți oamenii amărâți cu „N. Popa v-a furat, dar saracul a fost adus forțat în țară, fără a fi pus să aleagă daca vine sau nu să răspundă pentru mârșăviile pe care le-a făcut”!
   Cât credeți că vă mai suporta Dumnezeu, blestemaților?!?

  • Livia, numele tau este Liviu. Sau, Mustacila cu dintii galbeni, dupa cum te alinta baietii de la bodega din colt…..

   Aferim!!

 2. Buborel e in rahat, trebuie sa raspunda de data aceasta la alt gen de intrebari, mult diferite de cele legate de un condamnat care a furat cativa ciorchini de struguri rubinii…

 3. A fost o executie nu un proces!

 4. Livia dragă, poți să te pregătești la o surpriză comparabilă cu deplasarea la baie împreună cu stăpânul tău cariat și condamnat penal …

  • Corect ar fi ca pentru toate infractiunile savarsite de Kovesi ,LAzar ,Basescuu, Iohannis sa fie inStituit un Tribunal Penal International.
   Iata s-a aflat si despre protocoalele lui Kovesi/LAZAR cu Moscova, protocoale care se inscriu la actiuni ale ciumei rosii, ce are doar numele lui KOVESI ,IOHANNIS, LAZAR AUGUSTIN, CIUMA ROSIE CE SE INSCRIE LA CRIME IMPOTRIVA UMANITATII. RECLAMATIA LUI KOVESI LA CEDO este ca si cum Hitler ar fi reclamant la CEDO.

  • Serviciul e serviciu, nu? Că dacă nu ești postac, atunci înseamnă că ești…fudul. :))

   P.S. Tribunal internațional, Soros, bla bla, buhuhu! Antena 3 NU e aici! :)))

  • jesus, dar trollul asta e de-a dreptul dopat. ce fumezi nene? ce-a zis doctorul? mai scapi?
   ia o pauza ca incepi sa vezi numai extraterestri in curand. incearca la a3, acolo gasesti altii ca tine.

  • @Livia: se pare ca-ti place la nebunie sa ti-o furi fara numar! ! Cu siguranta nu poti fii atat de tampita/tampit incat sa crezi ceeace spui. Oamenii pe aici iti vorbesc frumos, ba unii incearca sa te lamureasca cu argumente , ca esti pe drumul prost. Dar tu, nu si nu. I’ m Batmann! I’m Batmann! …….Mare-i gradina Ta Doamne! Poarta deschisa si prostii sar gardul!

 5. Tind sa nu ma angajez in discutii in zona de comentarii, dar nu pot sa nu observ cum frecventa mesajelor si a atacurilor ad hominem din partea sustinatorilor si/sau trollilor PSD a crescut seminificativ in ultima perioada.

  • Priviți jumătatea plină a paharului: sunt tot mai disperați.

  • Este si vina G4 si a altor publicatii care permit comentariile trolilor. Ar trebui sa le banneze IP-urile.

 6. Am si eu o intrebare. De ce nu ne-a scapat de catastrofa Dragnea atunci cand putea sa o faca? Acest lucru ma face sa am serioase rezerve fata de ea. E ceva de neiertat. Basescu i-a cerut sa se ocupe de dosarul „revolutiei”, dar n-a vrut sa faca nimic in acest sens. Asta ii e probitatea morala? Uitam prea repede si prea usor, dar alta mai buna nu avem si, ca de obicei, votam sau tinem cu cei care se plaseaza de partea raului mai mic.

  • ”Catastrofa ”dragnea este doar un mod de a aSCUNDE POLITIA POLITICA dna/kOVESI /IOHANNIS. Instanta a amanat judecarea lui dragnea, ceea c einseamna ca de acum incolo polotia politca/kovesi/iohannis urla la stele.

  • Catastrofa dragnea si ciuma rosie trebuie sa ajunga la inchisoare pentru subminarea economiei nationale si distrugerea tarii. Plus tradarea intereselor nationale in cardasie cu rusii, ungurii, israelienii etc. Ti-e clar acum? N-am nevoie de explicatii de la un postac pesedist.

  • la orice are trollul raspuns, dar numai aberatii. hai, mai schimba placa. tertipuri, minciuni si modificari ale adevarului. degeaba, totul e in van.

 7. De cand destituirea cuiva este un proces? A dat CK pe cineva in judecata? A fost dată în judecată cand a fost revocata? Cu cine s-a judecat.

  • Nu stiu cum e la Moscova, dar în democrație orice acțiune împotriva cuiva trebuie să lase respectivului posibilitatea de a se apăra.

  • raspunsul o sa il dea CEDO, degeaba ne intrebi pe noi. kovesi considera ca da, statul roman ca nu. deci….litigiu, adica proces in cazul asta.
   si atata timp cat nu te poti apara….ceva pute. dar, repet, asta e rolul CEDO. faptul ca a bagat cererea asta la „urgente” inseamna ceva insa.

  • Lucrez in UK intr-o fabrica. Nici macar din fabrica nu ma pot da afara cum au dat-o jos pe Kovesi de la DNA. Aici prin contract am dreptul de a ma apara sau a-mi apara punctul de vedere in fata unei comisii compuse din cei de la resurse umane si manageri. Asta in caz ca s-a intamplat ceva sau am fost invinuit de cineva, chiar de cineva din conducere. Pe Kovesi au dat-o jos de pe „ditamai” pozitia fara dovezi clare si doar pe inventii ale inspectiei lu’ peşte fara cap.
   Ar trebui sa ma simt mai in siguranta intr-o fabrica „IN DEMOCRATIE” sau pe un post de varf in procuratura unde imi fac treaba bine dar deranjez mafia de duzina din Romania?

 8. Politia politica a puscariabilei Kovesi Codruta ataca grobian , in loc sa aiba contraargumente in sustinerea respectarii cerintelor CEDO. Aegumente: Articolul 6 garantează dreptul fiecărei persoane de a avea acces la o instanţă. (KOVESI NU S-A ADRESAT NICIUNEI INSTANTE, EA A RECURS DOAR LA TEROARE IMPOTRIVA JUDECATPORILOR SI PROCURORILOR ).In ceea ce privesc conditiile de admisabilitate acestea sunt date de art 35 si nimeni nu le -oate incalca, nici macar slșuga la infarctorii occidentali, kovesi codruta, deoarece Curtea nu poate fi un tribunal stalinist.. ARTICOLUL 35
  Condiţiile de admisibilitate
  1. Curtea nu poate fi sesizată decât după epuizarea căilor de recurs
  interne, aşa cum se înţelege din principiile de drept internaţional
  general recunoscute, şi într-un termen de 6 luni începând cu data
  deciziei interne definitive.
  2. Curtea nu reţine nicio cerere individuală introdusă în virtutea
  articolului 34, în cazul în care :
  a. ea este anonimă ; sau
  b. ea este în mod esenţial aceeaşi cu o cerere examinată
  anterior de către Curte sau deja supusă unei alte instanţe
  internaţionale de anchetă sau de reglementare şi dacă nu
  conţine fapte noi.
  3. Curtea declară inadmisibilă orice cerere individuală introdusă în
  virtutea articolului 34, atunci când ea consideră că:
  a. ea este incompatibilă cu dispoziţiile Convenţiei sau ale
  Protocoalelor sale, în mod vădit nefondată sau abuzivă; sau
  b. reclamantul nu a suferit niciun prejudiciu important, cu
  excepţia cazului în care respectarea drepturilor omului
  garantate prin Convenţie şi Protocoalele sale impune o
  examinare a fondului cererii, şi cu condiţia de a nu respinge
  din acest motiv nicio cauză care nu a fost examinată
  corespunzător de o instanţă naţională.
  4. Curtea respinge orice cerere pe care o consideră inadmisibilă în
  aplicarea prezentului articol. Ea poate proceda astfel în orice stadiu
  al procedurii.

  • troll, lasa brasoavele. nu te-a tocmit nimeni aparator. de aia exista aia la CEDO, ca sunt toba de carte. e irelevant ce spui tu.

  • Salariatii antenei 3 iar au iesit sa comenteze articolele lui Tapalaga!
   Spalatoresele de cur voiculescian ataca!
   Du te fă in pizda mătii!

  • Livia, pierzi timpul aici pe forum cu postari fara sens. Oricine poate citi daca-l intereseaza articolul „conditii de accesibilitate”. Nu e nevoie de cele insirate de tine aici. Si ca un raspuns punctual la punctul 4, tocmai a fost admisa cererea ei. Iar la modul cum sunt puse cele 4 intrebari cel putin partial Kovesi va avea castig de cauza.

  • Dupa modul in care pronunta ”JUDECATPORILOR”, as putea sa jur ca: @livia, @Lara, @Andreea e una si aceeasi persoana, dar nu pot jura nici daca ma picati cu ceara ca ar fi vorba de un barbat, cu chelie si cu burta bombata ori cu mustata si cu dintele cariat…!

  • Corectare : ”…sunt una si aceeasi persoana”, am vrut sa scriu : e vorba de aceeasi persoana, dar m-am razgandit neinspirat

  • Ia uite, domnule! Va da Moscova sarcini sa iesiti travestiti in doamne (cu pistolul sub fusta) , sa-i declarati infractori pe occidentali si s-o declarati pe LCK terorista a judectaorilor si procurorilor ( cu ce i-o fi terorizat, poate stie vladimir vladimirovici).
   Deci, ce CEDO , ce justitie, ati hotarat voi si dati deja verdictul. Asta da justitie de tip putinist.
   Ma intreb de ce nu scoateti pistolul sa-i impuscati sau sa-i otraviti pe toti cei care vi se opun.
   E mai practic si mai rapid. Aveti deja expertiza si asistenta kremlinului.
   Cu limba romana stati ceva mai prost.

  • Sefii tai chiar cred ca mai puteti sa faceti pe cineva sa va creada cu minciunile pe care le debitatzi, sau macar sa citeasca cineva ce debitezi tu pe aici?
   Te faci de ris si cam atit.

  • Când îi aud pe ăștia persecutați mor!Cum de nu cunosc pe nimeni, absolut nimeni,in familie, in jur, care sa fi fost anchetat, persecutați,etc?!?Nu,nu trăiesc într-o peșteră cu WI-fi!!!
   Parole că nu mi-a ascultat SRIul telefonul nici acum 15 ani să-mi de-a viza de USA!De ce?!PT că NU FUR!Este foarte simplu!

  • @Andrei:
   Nu ai dreptate ! Abia comentariul asta al lui @livia (al catelea e ? al patrulea, al cincilea ?) nu mai inseamna trolling si poate fi discutat punand la bataie argumente si de o parte si de catre cealalta ! Ghinionul lui @Livia este ca in cazul lui Kovesi aceasta nu a avut la indemana nicio instanta nationala. Cererea de revocare a procurorului DNA nu este susceptibila potrivit legislatiei nationale sa fie atacata in instanta iar Instanta de Contencios Administrativ are in vedere cu totul si cu totul alte tipuri de plangeri . ATENTIE ! Nu se poate sustine ca LCK trebuia sa atace aiurea in instanta o decizie nesusceptibila de a putea fi solutionata intr-o procedura judiciara, doar pt a respecta conditia privitoare la faptul ca CEDO judeca doar in cazurile in care s-au pronuntat instantele nationale in mod definitiv !

   PS. In concluzie, tocmai cand @Livia nu a mai trollat, nu a avut dreptate ! :))

  • @Scara, exact asta voiam să zic, nici nu trebuie sa ii citești prea multe comentarii să vezi că delirează și are fix același stil că la subiectul cu aducerea șmenarului Popa în țară ( de acum vreo două zile). Crede că e pe latrine și o sa înduplece victimele să dea dreptate agresorilor pe care îi apără.
   Poți să afli dacă și-au vândut sufletele pentru bani?? Nu cred că o fac doar din convingere..spera că acei bani sa le fie folositi pt colivă, că prea au nenorocit milioane de oameni, ba chiar pun umărul la demolarea statului român ( pe care strămoșii noștri l-au aparat cu prețul vieții lor, iar nenorociții ăștia îl vând fara sa clipească)…

  • Uraaaa….! S-a intors….! Imi spunea mie inima ca vom primi un sprijin mult asteptat ! (nu fac misto, chiar daca e greu de crezut…!)
   Imbraca-ti armura, pune-ti coiful pe cap si ridica palosul, avem de ”taiat” la dansii, mai ales ca s-au cam obraznicit cat timp tu ai lipsit…!

   Bine ai revenit…!

  • Da ‘ le știi articolele citate, le-ai pus deja în practică tanti/nene @livia? Ți-au fost de folos sau nu? Semeni mult cu sora Olguța/frățiorul Dragnea sau ești clona Tudorel? Prostia umblătoare e specifică PSD-ALDE! Ți-a crescut destul mustața ca să îți mulțumești stăpânul? Un sfat: mai bine face-o de tot și la propriu și la figurat…

 9. Ce-mi place cand se activeaza postacii rusnaci-psdisti! Deliciu!

  Daca o sa cititi cu atentie printre randurile comentariilor lor, o sa vedeti clar:

  D
  I
  S
  P
  E
  R
  A
  R
  E
  !!!

 10. Andrei cerintele Curtii sunt brasoave? Oricat de dezumanizat ai fi, oricat de incult ai fi si tot nu ai putea scrie asemena marsavii. Deci pentru Kovesi CEDO este o minciouna? ASA SE EXPLICA DE CE IN ROMANIA CRIMINALITATEA SI INFRACTIOANLITATEA AU CRESCUT FOARTE MULT ,INCURAJATE DE kOVESI/IOHANNIS/LAZAR.

  • Explicatie de cap sec ce esti! Mai slabeste-ne cu elucubratiile! N-ai ce cauta aici!

  • e clar ca ai iq-ul subunitar. nu pricepi nici cele mai simple lucruri, dar arunci pagini de comentarii. sa stii ca din insiruirea aia hazlie l-ai uitat pe Coldea. Coldea ce mai face? nu e si el de vina? 🙂 🙂

  • si sa nu uit: nu pricep disperarea asta cu ce face kovesi. ce te f…. pe tine grija???
   daca nu are dreptate CEDO ii da raspuns negativ. case closed. adica tu stii sigur ca nu are dreptate si zbieri pe aici. zbiara la CEDO, daca poti. 🙂

  • Sigur ai scris corect livia?Nu cumva e limbia?
   Vezi ca ai niste fire de par pe limba de la dom’ profesor ! Si a cerut scuze si el ca e batran!

  • @liviu (a) – delirezi. Ori ai mintea obosita, ori ai uitat sa-ti iei medicamentele. Delirul tau este total. Bag seama ca stapanul v-a repartizat in schimburi. Ieri, delira pe acest site lara, iar acum esti tu. Pasol na Sibir, ciorti!

 11. Acea hotărâre a ccr este oricum un abuz, cu consecințe și asupra persoanei deci ar trebui în oglinda sa implice și răspundere individuală. Puterea ccr este atât de mare (nelimitata de ceva adică) tocmai pentru ca domeniul de aplicare este foarte strict definit, constituționalitatea legilor. În cazul conflictului constituțional ccr nu judecă ci constată, asa cum în alta procedura CSM avizează fără impact. Nici măcar referendumul nu e obligatoriu în practică, singurul mod în care se pot rezolva legitim astfel de conflicte este votul la alegeri, și îmi pare chiar rău că la acel moment KWJ a avut motive sa nu riște suspendarea. Acum pare ca, din fericire, NU mai are:P, asa ca vorba filmului, Ramona…

 12. CCR, fiind o curte (din’aia unde iti faci WC-ul) independentă față de orice altă autoritate publică și care are, conform Constituției României, rolul de garant al supremației Constituției., si-a cam depasit AUTORITATEA, pronuntandu-se DINCOLO DE CONSTITUTIE, nu cu privire la interpretarea ei. CCR sa decida si sa amputeze dreptul de veto si dreptul la aparare in fata unei singure puteri (executiv, care e cu predilectie politic, deci clar „partas”) este TOTAL in afara spiritului CONSTITUTIEI.

  CEDO ar face bine sa zica NEGRU pe ALB ca CCR si-a depasit atributiile, ca deciziile ei nu pot EXCEDE sfera de interpretare CONSTITUTIONALA si ca toate deciziile trebuie de le ia in favoarea SEPARATIEI PUTERII IN STAT, DREPTURILOR SI OBLIGATIILOR CETATENILOR SI IN FAVOAREA DEMOCRATIEI – cea din urma fiind scopul si misiunea ei..

  Iar ca un ministru sa demita pe criterii subiective, fara argumente si fara a putea si contrazis, demonstrat etc un functionar public apartinand celeilalte puteri, fara drept de VETO, este CLAR impotriva VALORILOR DEMOCRATICE, fiind clar o situatie de AUTOCRATIE.

  E greu? Sau mai stam inca 100 ani in intuneric? la lumanare si cu „cincinale”?

  • g4media.ro, CUM DE ACCEPTATI ACESTE COMENATRII HULIGANICE ?

  • Intrebare: Liviu/Livia e drogat (a)/ disperat(a)??

  • D-na @LIVIA,
   Va rog sa ma scuzati…! Am crezut ca sunteti barbat, din cauza ca mai sus v-ati semnat cu litera mica ”cam ca plua de furnica”, probabil ca Livache tine neaparat sa nu fie eclipsat…

 13. Din pacate, LCK trebuia sa atace Decretul lui KWI la instantele de contencios administrativ…. neatacand decretul nu a exercitat caile de atac nationale disponibile ….. deci, case closed la CEDO pt LCK.

  • „Laura Codruța Kovesi ar trebui revocată de președinte” a adăugat șeful CCR..
   CCR nu are dreptul să judece și sa spuna ce trebuie făcut, trebuie să spună da/nu, daca ceva e constituțional sau nu…CCR și-a ieșit din atribuțiile pe care le are…

  • Daca nu, pacat. CEDO este bye.

 14. Am auzit ca guvernul deja a raspuns la toate intrebarile. Si a dat si explicatii suplimentare:
  1. Nu.
  2. Nu.
  3. Nu
  4. Nu.

  Va putem raspunde in continuare la toate intrebarile tot cu „Nu”.

  Cu stima si raspect,
  Veorica, Livache si (Tu) Dorel

 15. Stau și mă întreb, oe unde or să scoată cămașa cei ce au crezut că scapă de justiție. S-au străduit să o dea jos oe Codruța, dar cred că Dumnezeul nu doarme… Vai de ei… Le tremură sufletul că se știu vinovați…

 16. Livia,alupigus tie si echipei tale … troli rosii

 17. Livia cum adică comentarii huliganice? Adică pui minerii pe noi dacă nu ne potolim cu protestul împotriva regimului (ne) democrat (ne) popular comunist și al de stabilizării țării (ne) populare condusă (nu) de popor și (nu) pentru popor de nimeni altul decât comunistul Ilici Ceaușescu (2 în 1)????????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.