G4Media.ro

Cele două surori din Brașov, răpite şi agresate sexual de un prieten…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Cele două surori din Brașov, răpite şi agresate sexual de un prieten al concubinului mamei, au fost scoase din familie/ Bărbatul e reţinut, fiind solicitată arestarea sa pentru 30 de zile/ Ce spun autorităţile locale

Cele două surori din comuna braşoveană Vama Buzăului, care au fost răpite şi violate de către un prieten al concubinului mamei, Poliţia fiind anunţată de dispariţia la lor după mai bine de 12 ore, au fost scoase din familie şi se află sub protecţia celor de la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov, transmite News.ro. Mama fetelor a fost de acord cu acest lucru. Copilele frecventau şcoala, iar familia lor nu se afla în atenţia asistenţilor sociali de la primăria comunei unde are domiciliul.

„Se află într-un serviciu social al DGASPC Braşov. Au intrat, încă de azi dimineaţă (duminică dimineaţă – n.r.) într-un program de consiliere psihologică şi terapie.

Urmează ca, împreună cu cei de la asistenţa socială din primăria de domiciliu, să facem o anchetă socială, pentru a stabili măsurile luate pentru aceşti copii”, au declarat pentru News.ro oficiali din cadrul DGASPC Braşov.

Conform acestora, mama celor două fete, care a sunat la 112 la peste 12 ore după ce a constatat că bărbatul care la-a luat de acasă sub pretextul că le duce la un grătar nu mai poate fi contactat, şi-a dat acordul ca acestea să intre în sistemul rezidenţial al DGASPC.

În comuna Vama Buzăului, unde au locuit până în prezent, familia fetelor nu a făcut obiectul atenţiei asistentului social din primărie. Oficiali din conducerea acestei instituţii au declarat, pentru News.ro, că cele două surori frecventau cursurile şcolare, având „destul de puţine absenţe”.

Suspectul, care la audieri a recunoscut că le-a agresat sexual pe cele două copile, invocând drept scuză faptul că era beat, a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Sa fie arestat si sa nu mai iasa vreodata din puscarie, recidivistul.

  • Oameni buni, dar este si el om, are si el nevoi. Nu-i puteti dori răul izolandu-l de semenii săi, refuzandu-i libertatea. Unde vom ajunge devenind din ce in ce mai netoleranti? Chiar fac un apel la politicienii care topesc inimi cu grija lor pentru noi sa chibzuiasca bine cand modifica sau dau legi pentru astfel de fapte, sa se gandeasca si la sufletele celor care vor fi pedepsiti si vor suferi.

  • In celula cu mama fetelor care o acceptat sa le lase cu un om care are istoric in domeniu.

  • @tutu
   Ai citit tu că legea de la noi prevede să se anunțe in proximitate atunci când un violator/pedofil devine vecinul tău???
   Nu caut scuze mamei, că probabil voia să stea „singură” câteva ore, dar un părinte responsabil nu lasă copiii cu oricine, la grătar, in noiembrie.
   Pt orice pe lumea asta îți trebuie un aviz, o aprobare ca să faci ceva. Doar ca să faci copii nu. Și atunci mulți iresponsabili nenorocesc niște ființe nevinovate, doar aducându-le pe lume.

  • Concubinul de hram poarta? De cand are voie omul sa-si aduca prietenii pe.dofili intr-o casa in care locuiesc copii?

  • @Milo
   La puscarie numai izolat nu este, milosule. Are tot ce-i trebuie pentru toate nevoile lui.

 2. Adică tu mamă nu știai că dementul fusese la pârnaie tot pentru viol de minore și-ți lași fetele pe mâna lui „să le ducă la un grătar”?!! Concubinul nu știa ce prieten are. Denaturată este puțin spus, dacă „organele” ar scotoci mai bine probabil că ar afla care este realitatea. Ar trebui să intre la pârnaie și ea ca și dementul. Cât despre el, cu siguranță a aflat pe propria-i piele (ca să zic așa…) cam ce pățesc violatorii de copii. Să-și facă rezerve de vaselină că săpunul e gratis…

  • Cati violatori au fost eliberati din puscarie de trandafirasii, marii sustinatori ai infractorilor lor po.litici?