G4Media.ro

Cea mai amuzantă cursă caritabilă din România se mută în online: cursa…

Cea mai amuzantă cursă caritabilă din România se mută în online: cursa de rățuște organizată de Rotaract Club Sibiu își propune renovarea și echiparea secției de cardiologie de la spitalul județean

Cea mai amuzantă cursă caritabilă din România, aflată la a treia ediție, va avea loc online în acest an. Cursa de rățuște organizată de Rotaract Club Sibiu se va desfășura în 1 iunie și își propune renovarea și echiparea secției de cardiologie de la spitalul județean.
„Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Sibiu continuă să se implice în comunitate «de la distanță». Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită. Ediția a 3-a a proiectului «Cursa de Rățuște Online – Rotaract Club Sibiu» se va ține în mediul ONLINE pe data de 1 Iunie. O metodă simplă și fără riscuri prin care oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de 10 RON de pe site-ul oficial: https://sibiu.cursaderatuste.ro/ prin intermediul plății cu cardul. Scopul principal al proiectul este de a renova și echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu”, au anunțat organizatorii.
În același timp, prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2000 RON oferite de sponsorul prinicipal Visma Software Romania.
Anul trecut au fost adoptate peste 3000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin. Peste 25.000 RON s-au strâns din această cursă, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace.
Detalii pentru cei care doresc să participe la cursa online:
Cum pot adopta o rățușcă ?
Cât costă o rățuscă ?
10 RON
Pot adopta o singură rățușcă?
Nu, poți adopta cât de multe rățuste dorești.
Cum se face plata ?
Plata se face cu cardul direct pe site.
Când va avea loc cursa ?
Cursa va avea loc online pe data de 1 Iunie.
Sursa foto: Club Rotaract Sibiu
NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Promovati organizatii oculte cu buna știință sau sunteți doar soricei in capcană?
    Banuiesc ca stiti bine din ce organizatii fac parte ,,rotarienii”

  2. Întreb și eu… pentru un prieten. Cu cât este mai amuzantă cursa rățuștelor ediția a III-a de la Sibiu față de cursa rățuștelor ediția a XII- a de anul trecut de la Timișoara? :))) Probabil Cibinul este mai amuzant decât Bega. :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.