G4Media.ro

Ce să nu uiți acasă dacă ești minor și vii la „Beach,…

sursă foto: Beach, Please!

Ce să nu uiți acasă dacă ești minor și vii la „Beach, Please!”, cel mai mare festival de hip-hop din Sud-Estul Europei / Care este vârsta minimă de intrare

În cazul în care ești minor și vrei să vii să te distrezi la “Beach, Please!”, cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei, iată ce nu trebuie să uiți acasă, dacă vrei să intri în festival. 

Vârsta minimă pe care trebuie să o aibă un minor pentru a putea intra în cadrul festivalului este de 14 ani, iar cei care au 14 ani împliniți și vor să se distreze la Costinesti în perioada 10 – 14 iulie vor trebui să vină cu biletul și însoțit de un părinte sau tutore legal pentru a putea intra fără probleme. 

Minorii care au între 15 și 18 ani trebuie să prezinte la intrarea în festival o declarație pe propria răspundere semnată de un părinte sau tutore legal, cartea de identitate și biletul. Acordul parental se poate descărca de aici.

Inițial, vârsta minimă pentru a putea intra în cadrul festivalului “Beach, Please!” era de 15 ani, dar din cauza cererii mari din partea minorilor de 14 ani dornici de distracție, festivalul a anunțat oficial pe rețele de socializare în aprilie că vârsta minimă a scăzut la 14 ani, dar cu condiția prezentată mai sus.

“Beach, Please!” este cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei și va avea loc în Costinești în perioada 10 – 14 iulie. Organizatorii festivalului au declarat că așteaptă aproximativ 120.000 de festivalieri. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...