G4Media.ro

Cazul studenților uciși în Iași: Procurorii au întocmit rechizitoriul / Marocanul acuzat…

Sursa foto: Poliția Română

Cazul studenților uciși în Iași: Procurorii au întocmit rechizitoriul / Marocanul acuzat de crimă era drogat cu funny gas / S-a găsit sângele lui pe hainele ambelor victime

Dovezile principale pe care procurorii ieşeni se bazează pentru a-l trimite după gratii pe viaţă pe studentul marocan Ahmed Sami el Bourkadi (foto) sunt petele de sânge ale lui găsite pe un maiou al lui Youssef Ajniyah, dar şi pe un sutien al iubitei lui, Vanessa Burlacu, relatează Ziarul de Iași ciând din rechizitoriul încheiat de procurorii ieșeni.

Cei doi au fost găsiţi morţi la mijlocul lunii decembrie, într-un imobil din zona Moara de Vânt, în complexul Roua: el avea 17 lovituri de cuţit pe corp, iar ea 33.

Procurorii spun că ucigaşul, el Bourkadi, dar şi victima sa, Youssef Ajnyah, s-ar fi drogat cu protoxid de azot, un gaz ilariant folosit la umflarea baloanelor. Inhalarea acestui gaz, denumit printre tinerii de pe litoral “funny gas”, duce la halucinaţii. De cealaltă parte, avocatul apărării este de părere că probele din rechizitoriu sunt slabe şi interpretabile.

Rechizitoriul grozăviei din Complexul Roua a fost finalizat de către procurori, însă, înainte de a începe judecata, timp de 20 de zile, avocatul apărării are voie să formuleze concluzii, cereri şi excepţii. În acest rechizitoriu, procurorii au câteva dovezi care arată implicarea directă a principalului suspect în uciderea celor din tineri, în casa lor din Moara de Vânt, la jumătatea lunii decembrie, anul trecut.

Pentru incriminarea lui Ahmed Sami el Bourkadi, procurorii se bazează pe probe ADN,. Telefoanele victimelor şi arma crimei nu au fost găsite, bănuindu-se că ar fi fost aruncate de către marocan într-un lac.

Au fost trimişi pompierii să caute, însă după câteva zile au renunţat, deoarece apa era mâloasă şi murdară.

Sursa foto: Poliția Română

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Comportament de bruxelezi….

    • Victima era marocano-belgian si killer-ul marocano-canadian iar fata canta la flautul care platea mai bine si a fost victima colaterala

    • Mă scuzi, comportament de canadian, e mai bine așa? Credeam că e și el belgian.