G4Media.ro

Cazul fetei dispărute din Caracal – Ministrul de Interne: Am cerut un…

Cazul fetei dispărute din Caracal – Ministrul de Interne: Am cerut un raport referitor la procedura urmată

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a afirmat vineri că a cerut un raport referitor la procedura urmată în cazul fetei dispărute din Caracal şi a precizat că dacă se dovedeşte că au fost întârzieri la intervenţie, cine este vinovat trebuie să plătească, indiferent că este de la Poliţie sau de la STS, transmite Agerpres.

„Un caz cutremurător care sper să fie elucidat cât mai repede. Ancheta nu este încă finalizată şi nu vreau să dau verdicte. Este prematur să mă pronunţ acum cu privire la felul cum a fost gestionat apelul la 112 sau cum s-a făcut localizarea telefonului, dar evident toate aceste lucruri trebuie clarificate. (…) Aşa cum am spus, nu accept minciuni şi am cerut un raport cât mai grabnic referitor la procedura urmată”, a declarat Nicolae Moga, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

El spune că a solicitat conducerii Poliţiei Române să aloce toate resursele în acest caz pentru elucidarea cu celeritate a tuturor aspectelor.

„Deja, conducerea Poliţiei Române a trimis specialişti de la Institutul National de Criminalistică şi de la Secţia de Investigaţii Criminale la Caracal pentru a acorda sprijin poliţiştilor de acolo. Solicit Poliţiei Române să comunice permanent pe această situaţie”, a arătat Moga.

Bărbatul suspectat de uciderea fetei de 15 ani la Caracal, dispărută în urmă cu câteva zile, a fost identificat vineri, se află în custodia Poliţiei şi este audiat, potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, la locuinţa lui fiind identificate, în urma unor percheziţii, rămăşiţe care par a fi de natură umană.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Romania sub teroarea mafiei PSD.

  2. Drame pe care demagogii de tip Moga le vor specula pentru capital politic…
    Iată ce ar trebui să facă de fapt.. https://www.fbi.gov/investigate/violent-crime

  3. Vedem si noi demisii?

  4. Ati subordonat politic institutii de baza ale unui stat si iata unde ajungem.Dupa comunicarea dezastroasa si plina de manipulare din 10 august oamenii nu mai au incredere in ce spuneti.

  5. Poate scrie in raportul acela și câți burtoși dezgustători, câți fripturiști ordinari, câți imbecili și și câți incompetenți sunt in Poliția romană.

  6. Ani de guvernare fmmpsdaldeudmr, guvernare încununată de succesuri și klimaxuri economice și sociale fără egal în istorie. Să mai stați aks în ziua votului proștilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.