G4Media.ro

Câteva întrebări pentru Marcel Ciolacu / Precizări despre activitatea profesională a Laurei…

Câteva întrebări pentru Marcel Ciolacu / Precizări despre activitatea profesională a Laurei Vicol

Linia de apărare a Laurei Vicol, însușită de o parte din liderii PSD, este că nu se poate pune semnul egal între un avocat penalist și clienții lui. Obligația profesională a unui avocat penalist este să apere infractori, care au și ei dreptul la apărare și un proces echitabil, mai spune Vicol. Chiar așa și este.

”Orice fiinţă umană are dreptul la apărare, iar aceste atacuri politice la adresa mea sunt și împotriva tuturor avocaţilor din România, profesie mânjită gratuit cu noroi şi mult desconsiderată în ultimii ani. Nu vreau să ne întoarcem în acele vremuri când drepturile şi libertățile noastre fundamentale au fost călcate în picioare. Îmi doresc corectitudine, adevăr şi dreptate”, a declarat Vicol, într-un nou interviu-coafor.

Interviul a apărut, joi, în EVZ, ziar despre care procurorii DNA susțin că este deținut în realitate de Elena Udrea. Aceasta din urmă trece drept bună prietenă cu Laura Vicol.

Alte declarații relevante din interviul publicat în EVZ:

 • ”Pe mine mă apără deciziile instanțelor, precum și rezultatul muncii mele de-a lungul anilor. În rest, le voi reaminti tuturor că nu vreau să fac compromisuri, nu îmi încalc principiile, și voi continua să lupt pentru dreptate. Nu vreau să dezvolt aceste subiecte, până când nu se termina anchetele în curs. Sunt informaţii nedestinate publicului în prezent, însă promit că atunci când legea îmi va permite le voi devoala pe toate, inclusiv sprijinul dat în destructurarea unor reţele de traficanţi de droguri.”
 • ”Activitatea mea profesională anterioară nu va interfera niciodată cu actuala mea calitate de deputat şi președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Avem un program de guvernare de pus în aplicare, avem o coaliție solidă, și avem răspunderi pe care ni le asumăm cu cea mai mare seriozitate. Fac parte dintr-o echipă, iar această comisie nu decide decât prin votul majorității, nu prin voința unui singur om. Am încredere în dreptate și sunt optimistă cu privire la rezultatele pe care le vom produce.”

Ca un avocat experimentat și abil, deputatul PSD Laura Vicol se apără de o acuzație pe care nu i-a adus-o nimeni pentru a devia atenția de la fondul problemei. Nimeni n-a acuzat-o pentru faptul în sine de a apăra interlopi ca Vasile Balint, zis Nuțu Cămătaru sau Silviu Dudiță, zis Fluturică. Poate avea o anumită relevanță faptul că viața ei privată sau profesională s-a consumat într-o prea mare măsură aproape de personaje condamnate definitiv pentru diverse infracțiuni, dar nimeni n-a făcut mare caz din asta. Nu răspunde doamna Vicol pentru faptele altora, principiu de bază în penal.

Ca avocat penalist, este treaba domniei sale ce clienți își alege sau ce clienți o aleg pe ea. Cu adevărat relevant și de maxim interes public este că procurorii notează într-unul din rechizitorii că ”avocatul se află într-o relație de subordonare” față de un interlop, despre care mai susțin că ”are autoritate asupra acesteia”.

Pentru a proba relația de subordonare dintre Laura Vicol și interlop, procurorii atașează o interceptare, un dialog din februarie 2020 dintre avocată și interlop, care îi adresează cuvinte jignitoare și îi spune: ”Băi, fato?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​”. (Stenogramele integrale aici și aici)

Vicol trece rapid peste aces episod, afirmând în două vorbe că ”nu știe cât de legal a fost realizată” interceptarea și că nu comentează fraze ”scoase din context”.

Or, acuzația gravă că un avocat ajuns între timp parlamentar, proaspăt ales în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, este la mâna crimei organizate nu reprezintă câtuși de puțin un atac la profesia de avocat, ci o îngrijorare legitimă că o poziție importantă din statul român este profund vulnerabilizată.

Una este să vezi un avocat penalist în exercitarea funcțiunii, cu totul alta este să-l vezi mediator între clanuri de interlopi sau în relații suspect de familiare cu aceștia.

Dacă nu mai departe de anul trecut era subordonată crimei organizate, de ce a trebuie să o impună PSD tocmai pe ea în funcția de președinte al comisiei juridice din Camera Deputaților? Ce garanție are Marcel Ciolacu că nu va reprezenta mai departe din noua ei funcție interesele foștilor sau viitorilor săi clienți?

N-am nicio problemă cu activitatea ei profesională, știu că a avut inițiative legislative bune, dar vom avea o discuție la partid, pentru că decizia nu o iau eu singur, decizia o iau eu cu colegii din grupul PSD”, a declarat, pe 1 decembrie, Marcel Ciolacu la România TV.

PSD ar urma să discute, luni, cazul Laurei Vicol și să decidă dacă mai poate fi sau nu președintele comisiei juridice.

Trecutul ei de avocat și relațiile ei cu lumea interlopă reprezintă doar un aspect controversat. Cu adevărat problematic este prezentul. Acesta atârnă chiar mai greu decât trecutul în CV-ul ei de parlamentar.

Coaliția PNL PSD UDMR și-a propus desființarea secției speciale până în 31 martie 2022. Or, în calitate de parlamentar PSD, Laura Vicol a desfășurat o furibundă campanie publică pentru menținerea Secției Speciale. Cum va putea noul președinte al Comisiei Juridice să treacă peste tot ce a susținut cu îndârjire în urmă cu doar câteva luni?

 • 23 martie 2021, postare pe Facebook: Astăzi, în cadrul dezbaterilor din Camera Deputaţilor pe tema proiectului de lege care propune desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, am ţinut să le transmit useriştilor şi peneliştilor un mesaj clar cu privire la protecţia independenţei magistraţilor. ”Statul de drept” înseamnă că independența magistraților nu poate fi dată sau luată prin decizii politice – și exact asta se întâmplă cu propunerea privind desființarea SIIJ.
 • 19 martie, postare pe Facebook: Care au fost marile proiecte anunţate de gaşca useristă şi penelistă din spatele lui Cîţu în trei luni de guvernare? Desfiinţarea Legii pensiilor, desfiinţarea Legii salarizării unitare, desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Urmează România pe de-a întregul?
 • 18 martie, postare pe Facebook: Astăzi, în cadrul dezbaterilor din Comisia juridică a Camerei Deputaților, am explicat de ce existența Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție este o necesitate.  Procurorii și judecătorii trebuie să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de independenţă, protejaţi de absolut orice formă de presiune.  În schimb, prima măsură importantă propusă în Justiție de ministrul Stelian Ion a fost desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. În loc să lase Justiția liberă, actualul Guvern a ales să intre cu bocancii peste independența magistraților. Justiţia trebuie lăsată liberă!
 • 17 martie, postare pe Facebook: Noaptea ca tâlharii, useriștii premeditează uciderea cu sânge rece a tot ceea ce mai înseamnă democrație în țara mea! Desființarea Secției Speciale este doar un pas înainte pentru anularea imunității judecătorilor de la Curtea Constituțională și arestarea lor atunci când nu vor sta drepți în fața masacrării Constituției. Pentru că ăsta este scopul lor – schimbarea Constituției și îngenuncherea României.

După astfel de postări, un avocat care se proclamă un luptător pentru dreptate, este de așteptat să se împotrivească mai departe desființării secției speciale, de această dată în calitate de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Dacă, totuși, își va schimba peste noapte convingerile atât de solide și votează desființarea Secției Speicale, atunci înseamnă că, potrivit propriilor convingeri, participă la ”uciderea cu sânge rece a tot ceea ce mai înseamnă democrație” în România.

Sigur asta dorește Marcel Ciolacu, să se întoarcă la vremurile când PSD lupta din toate puterile împotriva justiției, călcând în picioarele recomandările MCV și ale Comisiei Europeane? Vrea liderul PSD să dea din nou explicații la Bruxelles și partenerilor occidentali în legătură cu adevăratele intenții ale partidului său în ce privește reformele din justiție?

În fine, imaginea partidului. Marcel Ciolacu a reușit ceea ce n-au putut duce până la capăt numeroși lideri de dinaintea sa: curărațarea primului eșalon de figuri compromise definitiv, condamnate penal sau cu probleme în justiție. Evident, atât cât se poate într-un partid ca PSD.

A fost o operațiune riscantă, mereu la limita acceptabilității interne, cu tensiuni majore între liderii de la centru și baroni, cu acuzații de blat cu Cotroceniul și cu ”statul paralel”. Dar una peste alta, PSD este azi un partid mai frecventabil decât cel condus de Dragnea. Sub Ciolacu, PSD a dat o garnitură de miniștri care n-a mai scandalizat pe nimeni, cum se întâmpla în trecut.

Toate aceste eforturi riscă să fie compromise prin susținerea unei figuri atât de controversate într-un funcție atât de importantă, cum este Comisia Juridică. Este sfidător și profund indecent din partea unui parlamentar PSD să pozeze într-un politician dedicat cauzelor sociale, dar să se afișeze în Parlament cu un ceas în valaoare de 180 de mii de dolari, iar eventualele acte de caritate să le execute între două plimbări la Monaco cu jetul privat.

Sigur vrea Marcel Ciolacu să lipească la loc de sigla PSD sintagmele consacrate: ciocoism, socialism de caviar, noua ”aristocrație roșie”? Merită?

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

105 comentarii

 1. Doar avocatii apeleaza la astfel de chițibușării sperând sa obțina ceva in folosul clientului.
  În folosul poporului nimic nu e util – nici daca ar fi scris negru pe alb intr-o lege.

  • Vicol este sluga mafiei, punct

  • Putem incerca sa-i acordam Laurei Vicol increderea ca, dupa ce a trecut prin perioada (foarte banoasa) de avocat al interlopilor, simte nevoia sa devina luptator pentru lege si dreptate.
   Sa rezistam ispitei de a spune ca s-a ghiftuit cu bani si acum vrea si glorie. Sau, ca vrea sa reprezinte interesele clientilor dintr-o pozitie inalta.
   Dar, a trecut prin etapa de simplu soldat al acestei armate?
   Cum a ajuns la concluzia ca e cea mai plina de merite dintre toti reprezentantii justitiei din parlament?
   Considera „fiindca pot” un argument pentru a te catara in fruntea apararilor statului de drept din CD?

 2. E o interloapa. E clar ca ziua. Lupu schimba blana dar naravul ba.
  Ii place lumea interlopa, traieste in ea si cu ea. Nu e de incredere pentru a ocupa functii publice.
  Clincane aurul pe brate, la gat si pe unde l-a mai agatat. Si nu din acela ieftin si usor !
  Strange bani la greu de la Interlopi si de la penali. E normal sa o sustina.

  • Cum au fost votati si fosti, actuali si viitori condamnati pe listele usele asa a fost votata si tantica asta. Vina in definitiv este a votantilor, ei au decis ca ea merita in parlament. Este atat de simplu.

  • @ unu

   Scrii prostii. NU a votat-o niciun cetatean în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților! Acolo a pus-o PSD si Ciolacu

 3. Bineînțeles că Mafia și sluga sa înțeleg perfect acuzațiile.

  • intrebarea e daca inteleg si trollii de pe g4 articolul asta? mira-m-as!

  • jack nicholson strălucește in Cârtița.
   Nu a spua nimeni ca astia care fura bani cu remorca nu ar fi sclipitori.
   Dar de ce sa se bage si in politikă? E mai ușor de manevrat decât cu vorbe?

  • dar nu sunt deloc sclipitori. ba din contra. doar ca au legile facute sa ii scape. sri nu mai da informari la dna pe motiv ca aoleu nu sunt de securitate nationala de parca coruptia nu e de securitate nationala. CCR ii scapa pe alta parti si tot asa. daca erau asa sclipitori nu prindea Kovesi niciunul., dar uite ca nu sunt sclipitori, sunt chiar destul de neajutorati.

  • Te prefaci ca nu exista șantaj subteran.
   Evident, sunt constransi de maphie

  • @andrei:SRI nu o mai fi dând informări fiindcă AȘA i s-a cerut,să NU mai dea!
   Asta a vrut și a obținut pegra de pe canalele de dejecție media A3&Ghiță TV&laB1TV&Realitatea Gușată,canalele de pe care vine borfulița Vicol!

 4. „Sigur asta dorește Marcel Ciolacu, să se întoarcă la vremurile când PSD lupta din toate puterile împotriva justiției”? Are cineva vreo indoiala? Dragnea era doar varful aisbergului, in spate sunt mii de primari si consilieri in conflict de interese. Alte mii se pregatesc, si-au infintat firme peste firme ca sa prinda banii din PNRR. La ce sa ne asteptam?

 5. Vrea nu vrea, ce-i in mana nu-i minciuna. si cum mai zornaie miliardele de la ue zilele astea….

 6. Sa fim seriosi, psd a ramas psd. Colcaie de sec urici, in fractori, pen ali, inter lopi, es croci, in com petenti, am ante de in ter lopi. Se vede cand functioneaza cat de cat justitia: Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea, Vanghelie, Banicioiu etc, material de pus carie. Si astia sunt doar sefii!

  • Evident ca da, de unde pana unde reprezinta psd de azi un partid mai spalat si frecventabil?????? Va inspira mecla lui Ciolacu (alias portofele, portofele) incredere????
   Firea care a distrus Bucurestiul si a lasat in urma un paienjanis de sinecuri si slujitori psd in toata administratia orasului, de nici dupa ani si ani nu va putea fi fost destructurata complet????? Grindeanu, un om care nici nu poate sa se exprime si sa inchege o propozitie cap coada cat de cat coerent (ca sa nu amintim de ordonanta 13)??????? Neacsu (etern baron rosu) ?????? etc etc etc….. Astia fac psd „mai frecventabil” ??????

   Voi ziaristilor sunteti normali????? Sau urmeaza si g4 media, una dintre putinele voci ce mai indrazneste sa zica ceva, sa fie data pe brazda?

 7. Spuneți ca PSD ul sub Ciolacu este frecventabil, ca doar madame Vicol e o problemă? Dar ce spuneti de Mihai Neacsu ca secretar GG, sau Grindeanu- Ordonanta 13? Pe astia i-ati uitat, dle Tapalaga?

  • Ciolacu nu mai poate scapa, mafia statala ii ia glanda daca greseste.

  • Deja Ciolacu a gresit cand s-a bagat in hora si in scurt timp o sa il apuce si pe el sindromul fraierului desteptat ca sa se salveze. 😏

  • Eba arata ca influencerita aia din Iran care a vrut sa semene cu Angelina Jolie. E trasa rau la fata.

 8. Luni ii hotarasc soarta lui Vicol ? Sa vezi sofisme puse la bataie ca sa o spele de zoaie pe cucoana iar la final Ciolacu va iesi si va declara ca ai sai colegi au decis in mod democratic : Laura ramane sefa la „Juridica” !

  • vere susuflere?
   citii pe aici pe dincolo cum ca fata asta ajunsa duoamna mare e periculoasa pentru ca e penalista.

   unu’ spuse cum ca a fost combinata cu actualul bastan pesedist pe cand el era doar simplu vaslas.
   gurile rele. cine sa le inchida?

 9. Exact asta aţi votat. Iar absenteismul nu e o scuză.

  • Am votat cu cine te-a adus pe lume. Mai pacalesti pe cineva cu scuza asta a absenteismului? Du-ti gustere logica pana la cap, ce se intampla la o prezenta de 100%? Ce te face sa fi asa sigur ca lucrurile erau mai bune?

  • @ GoBrandon
   Invata sa scrii romaneste inaite sa faci pe desteptul…

   Daca aveam prezenta mare la vot, de pilda, UDMR nu mai intra in Parlament. Deloc.
   Apoi, presupunand ca procentele celoralte partide ramaneau exact la fel, am fi avut in 2019 guvernare PNL (Orban) si USR. Aripa PDL din partidul liberal ar fi jucat un rol mai putin important. Fara UDMR, macar o parte din reformele din Justitie se puteau pune in practica. Se putea impune o legislatie mai severa pentru contrabanda sau evaziune fiscala (actualul proiect USR va fi respins fara comentarii in Parlament…) Doamna Vicol ar fi avut acum foarte multa treaba in incercarea de a-si scapa clientii de puscarie.

  • La un vot de 100% PSD sau PNL marile partide sunt sub pragul electoral pentru cei care se au prost cu matematica pentru ca aceste doua mari partide au electorat stabil care nu urca si scade si toate alegerile le-au castigat datorita absenteismului nu a sustinerii masive la vot.
   Adica toata strategia lor electorala inclusiv ZIELE ASTEA e sa faca ca electoratul care nu e al lor sa nu iasa la vot.

 10. Am o singura întrebare în legatura cu tovarasu’Rosu Ciolaccila. – Mitocana oglinjoara, cine e cea mai dezgustătoare paiața din tara, proasta cea mai proasta, trasa de sfori, de barba, de limba? – Vasilica Ciolaccila, tandru ca o feștilă. Cel mai socialist dintre neanderthalieni, cel mai democrat dintre clingonieni!

 11. Dacă nominalizau pe cineva cum era dna. Ana Birchall (PSD), nu mai comenta nimeni nimic.

  • Doamna Ana Birchall a fost exclusa din PSD de mai mult de doi ani deja, deoarece nu corespundea dpdv al ticalosiei si coruptiei. Nu aveau cum sa o propuna.
   Vicol e perfecta pentru ce reprezinta PSD ca partid.

  • Poate ca era vorba de altcineva asemanator cu Ana Birchall?
   Nu cred ca mai exista altcineva in PSD, era oricum o anomalie – probabil ca voia sa faca parte dintr-un partid social democrat cand s-a inscris. In Romania nu exista insa nici un partid social democrat si intre timp a aflat si dumneaei.

  • Ana Birchal nu corespunde cu PSD. O suna interlopii si nu raspunde, nu poate fi controlata de mafie.. Afara!
   La fel si primarul fost-PSD din Ciugud care s-a apucat sa faca treaba cu bani UE. Afara!
   Iar de comentat comenta tot Diana R18 pentru 5-6 lei de la PSD.

  • Nicule, eu zic sa-ti faci cercetarea cum trebuie si sa nu mai furi nick-uri! N-am votat PSD.

  • Nicule, măcar trollii penele pe care ii mai contram aveau un pic de onoare! Tu, ca posesor de pensie specială si cu acces nemeritat la informații privilegiate, faci parada de un caracter josnic si care nu face deloc cinste celor pe care ii reprezinți. O dezamagire!

  • Tree fitty de ce se prinde mereu❓Pentru ca este deștept (high IQ, high EQ)! Tu, evident, nu, Nicule. Mai mult, Tree este si corect in interacțiuni! Ce înseamnă corectitudinea? Asta: Eu nu am venit si ti-am zis din senin ca esti un troll USR (care face mai mult rău decât bine, apropo) si o căpușa publica, capisci?? Deci…Du-te si vărsa-ti nervii altundeva! Si citește carti mai bune.

 12. Jos securiștii și mafioții din statul roman!

  • Daca fac asta cade iarasi guvernul.

   😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 13. Vorbe goale tovarasa Vicol,le spuneti intortochiate pentru ca asa va convine dvs dar noua ca cetateni de rand nu pot sa atenueze ce ziceti dvs. pentru ca culme unele dintre procesele pe care le a-ati sustunut nu v-au fost favorabile pentruca stiti foaete bine caau fost afevrate,la fel de adevarate ca si activitatea sefului dvs de partis dvs de partid pana la varsta de 35 de ani,perioada in care a fost haitas harnic in slijba unui condamnat pentru ca a fot cpmdamnat pentru actiuni dusmanoase inpotriva Romanieisi cu care dupa ce a iesit din inchisoare ati rekuat oruetenia si desva facea vizite chiar ja sediul PSD din Bucuresti xi cu care ati faacut umeroase vizite prietenului dvs care intre timp a ajuns sef de Partid si mereu va intalmeati intrin cuib de nebunii in insuka aceua de pe DUNARE SI UNDE VA FACEATI DE CAP.

 14. Nu va e clar ca e o “bagaboanta”ordinara pe care o “ard” interlopii nostrii? E f clar din inregistrari si din istoricul ei..🤘

 15. Useristi de rahat

  • Un adevarat ganditor al zilelor noastre. bravo domnule Eugen, cata inspiratie..

  • Mai @Eugen ce vei face daca deja esti rahatit si preia toata puterea USR?

  • @Eugen noi nu stim cum de mai poti dormi de frica celor de la USR, te baga astia in boala asa-i baiete? 😄

 16. Articolul, dar și aprecierea procurorilor DNA (că ”avocatul se află într-o relație de subordonare” față de un interlop, despre care mai susțin că ”are autoritate asupra acesteia”) se bazează pe o supoziție/opinie subiectivă. În democrație și nu numai, oricine poate spune orice despre oricine. Dar asta nu înseamnă și că spusele respective sunt adevărate. Oricine îl poate suna acum pe Tapalăgă și să-l acuze ori să-l amenințe, „Băi, băiatule ?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​”. Asta înseamnă că Tapalagă „se află într-o relație de subordonare” ?

  • ba baiatule tu sa vorbesti cand iti spun eu

  • @ Eugen
   „Oricine îl poate suna acum pe Tapalăgă și să-l acuze ori să-l amenințe, „Băi, băiatule ?! Tu vorbești acuma când vreau io, nu când vrei tu!​”.”

   Uiti ca cel care o suna pe Laura Vicol NU era un „oricine”, era exact CEL CARE O PLATEA !!! Si care ii spunea sa stea in genunchi… Iar Laura Vicol nu comenta, ca avea si ea nevoie de un ceas de 180.000 de euro…

  • Mai @Eugen tu crezi ca degeaba va rahatiti voi pe voi ca sunt singuri? 😏

  • @Eugen tata vine USR la putere si de frica lor numai rahatit vei fi in pampersi. 😄

 17. Mai bine cu un ministru la mana interlopilor decat cu Stelian a carui garsoniera, de care a beneficiat in mod legal, le statea in gat multora. Pentru ca meritam…

  • Mai lasati-o pe asta cu garsoniera, macar daca era un apartament de trei camere! Sigur poate fi o problema personala, dar cand astia fura milioane de euro?? Un popor. De trezeci de ani! Cand distrug o coalitie pentru a face o alta! Foarte puternica cum spuneau ei, cu PSD. Mai ce lipici!

  • PSD-istii fur in fiecare zi cate o grasionera si asta o tine cu o propaganda care nici aia nu e adevarata.

   😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 18. Dle Tapalaga, te-ai gandit să-l intrebi pe un interlop despre interlopi? Adică, alde ciolmacu asta, ti se pare ca are vreo mutra de om curat sa stai la discuții cu el?
  E o reprezentare a unui procent important din aceasta tara, procent de descurcareti

 19. Dane nu suporți critica.Ai trecut personal la avizarea comentariilor.Ce jos ai ajuns

 20. Sunt 7 zile de doliu la g4.V-a distrus Vicol neuronii.

  • Au scăpat usereii ciolanul guvernării din bot. Sponsorizarea le mai vine doar de la stăpânii de afara

  • Vedem, toti rad de voi cum va cufurati de grija.

   😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 21. Toți usereii condamnați la munca silnică pe viata, cu familiile. Hoți și trădători, mafioți renew

  • Hai trollache ca asta e noul tau refren.
   Slab, dupa ce te-ai consacrat cu albumul ala cu Plutonul de executie si single-ul ‘Ca pe câini in şanț’ vii acum tot cu maneaua asta rasuflata cu condamnarile.
   Ti-ai irosit talentul, nici mentiune nu mai iei.

  • Eu zic ca inainte sa treci pe la ei sa iti dea putin la pampers ca sa nu fi isteric degeaba.

   😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 22. sa moara dusmanii acum o avem pe fata mea sefa la comisie

  • E fata tuturor.

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 23. Atata agitatie merita o cauza mai buna.
  Duduia nu e un Ciordache si devalorizeaza urat de tot atat amar de articole citite si comentarii.
  Totul suna a ranchiuna si executie ziaristica la comanda.

  • Si functioaneaza?
   Noroc ca totul E adevarat ca astfel ne faceam giji.

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 24. Am o vagă bănuială că totul a fost premeditat, că „o figură atât de controversată” într-o funcție cheie va fi unealta perfectă pentru toți „nevoiașii” din coaliție. Și nu-s deloc puțini.
  Cât despre domnul Ciolacu… pare că se pregătește deja să se spele pe mâini. Și, de altfel, cine ar putea să pună preț pe vorbele lui?

  • Lui Ciolacu deja ii pare rau ca a intrat la guvernare.

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 25. Roman cinstit si cuc clocind n-o sa vedeti niciodata.

  • Coboarate din copacul ala printre oameni si vei fi surprins.

 26. Usrisii sunt cei mImRi criminLibsintrebuie kpriti dirxt ca sunt jiste nenoroxici. Votam aur si dl calijnoergesy.

  • Bravo! Bis!
   Dar sa fie exact la fel ca prima data,nimic schimbat.
   Si noi il sustinem pe calijnoergesy.
   Linertte! Kja! hAuuleau!

  • Daca nu ai fi glumet as spune ca pe tine cred ca te-a zgaltait tare la gingii USR-istii de balbai in halul asta scrisul. 😂

 27. Au sărit în ajutor și progresiștii de la Protv. Toate jurnalele de azi au tratat subiectul.S-a extins doliul și la pro.

  • Daca nu le-ai plange tu de mila nu te-ai observa printre atatea rasete.

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 28. tara asta e pierduta. grupari mafiote au pus laba pe ea. romanii nu vor trai mai bine daca nu se revolta. stati linistiti acolo nu e o buna strategie.

 29. Paraș…a interlopilor a ajuns sus pusa.
  Ce nu faci cu banii și păs..ca.

 30. Nu se va petrece o schimbare adevarata decat atunci cand UE va avea aceeasi Constitutie si aceeasi legislatie pt toate tarile din alcatuirea sa. Bineinteles, o masura buna ar fi si limitarea numarului de mandate la doua, indiferent daca sunt ambele de acelasi tip sau unul in politica iar celalalt in administratie.

  • Votati toti USR si va asiguram ca veti observa schimbarea.

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 31. „Sub Ciolacu, PSD a dat o garnitură de miniștri care n-a mai scandalizat pe nimeni”. Serios? Adică Grindeanu, executantul lui Dragnea cu celebra Ordonanță care a scos o țară întreagă în stradă, nu scandalizează pe nimeni?
  PSD mereu s-a vopsit în ceva „mai frecventabil”, ca un lup care își schimbă părul ca să-și conserve năravul. Geoană și echipa au fost mai frecventabili decât Năstase. Ponta, mai frecventabil decât Geoană. Doar Dragnea a fost un pas înapoi evident, dar unul care doar stă să arate ce monstru dormea sub poleială.

  De fapt, hai să ne uităm cine conduce PSD alături de Ciolacu: Teodorovici e președinte executiv, Paul Stănescu e secretar general. Mare schimbare, nu? Și în plus față de toate, urmăritul penal pentru crime împotriva umanității în două cazuri, Ion Iliescu, este președinte de onoare în continuare, ca valoare de simbol a tot ce înseamnă PSD în lumea asta.
  Pentru cine e „mai frecventabil” PSD? Cred că doar pentru domnul Tăpălagă.

  • Noi chiar nu intelegem ce nu ai inteles.

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 32. Sunt cu tunurile pe Vicol asta înnebuniți progresiștii, nu e de-a lor din gașca așa zis reformistă,ahahaaha,gen Chis și Matilet care de altfel fiind membri CSM au făcut măgarii mai mari că tanti asta care e simplu avocat,auzi argument că îi dădeau infractori ordine,pai ea vroia sa le ia banii cocalarilor ălora, puteau să bălmăjească orice și să o înjure atâta timp cât marcau banii.Cat despre Udrea,îmi aduc aminte episoade de-a dreptul scârbavnice de lingușeala din partea domnului Tăpălagă și a domnului Pantazi când aceasta era în gașca reformiștilor, da,da că atunci Tăpălagă vorbea de Base și ai lui că fiind cei mai mari reformiști!

  • Pentru timpurile acelea, erau. Dar viata merge inainte, descoperi ca prietenul a apucat-o pe drumuri gresite, ca nevasta s-a indragostit de altcineva, mai bogat, frumos, destept, maaaare varietate. Si maaaare minune ca mai sunt oameni care se opun si se angajeaza impotriva celor care ne-au demonstrat ca nu sunt politicieni nici macar 1% pentru tara ci tara duca-se, ei sa fie mai bogati decat regina Angliei.

  • Frateeeeeee unde ai pierdut logica ca scrisul l-ai pierdut de primele cuvinte.

 33. De ce pentru Marcel Ciolacu? De ce nu pentru Catu? Pentru Johanis? De ce nu pentru Boc? De ce nu pentru Rares? De ce nu pentru Sighiartau? Si nu in ultimul rand, pana la urma, de ce nu pentru Bolojan?

  • Pentru ca Ciolacu a spus sa isi tina gura si sa o deschida numai cand le da el voie, pricepi?

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 34. Va e ciuda pa ceasul ei sarakilor. Faceti si voi bani ca ea daca sunteti smekeri.

  • Esti mai nașpa si decât j, p, m, gica, Lili. El măcar dacă fura nick-ul scria: diana R ¹⁸. Onoare

  • @Diana, ai grijă la gramatică: „jmeker” se scrie cu „j”

  • Da, mai, dar Gica-Lili, strecura o mică modificare si la nick. Asta in plus fata de stilul inconfundabil cu punctuația gresita, intenționat. Așa . Cu spațiu . Trollul de la 7:55 este un om fara caracter.

  • Frate dar pe tine nu te-a terminat bine ca clona ca a uita sa te faca alfabetizat.

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 35. Clona. Ti-am zis re.tardule sa nu mai scrii cu nick-ul meu?

 36. Dacă era CUCUVEAUA îi făcea dosar penal ca lui Robert Roșu.

 37. Dacă cel mai informat om din ROMÂNIA a semnat numirea de la SGG și al ministrului agriculturii atunci sigur Romania-i pe drumul bun !

 38. Despre colaboratorii de la spagasudest, care au incasat 40.000 de euro de la pnl pentru a ataca adi iti delta, nu va e rusine sa spuneți ceva? Doamna care incasa pe vremuri de la primari pdl..

 39. Ciuma rosie nu se dezminte, aceleasi apucături din totdeauna. Cica Ciolacu e mare reformator de PSD si pro justiție. Sa fim serioși. Croncanitorul continua tradiția istorică a partidului protector cu hotii si tâlharii începută pe timpul lui tata Ilici si Năstăse împușcatul. Ficusul&pnl si-au dat si ei arama pe fata. Liber la furat.

 40. Ca sa intelegem de ce dna Vicol nu este potrivita in functia de presedinte al comisei Juridice, sa ne imaginam pentru o clipa ca in SUA ar fi numita in Comisia Juridica o doamna pe care mafiotii o insulta in convorbiri private, o trateaza de „bitch” si i se adreseaza cu „mai, fato! tu vorbesti cand vreau io!”, iar ea continua discutia. Sau in Franta, sau in Anglia, sau in Germania. Sau chiar in Ungaria, de ce nu? Ca tot ne place sa ne consideram superiori vecinilor de la nord-vest. Opinia publica din acele tari i-ar linsa instantaneu pe politicienii suficient de inconstienti incat sa promoveze o astfel de persoana intr-o pozitie cheie in sistemul legislativ. Oare cand vom vedea si la noi o reactie sanatoasa a societatii? Hai, fii ai lui Stefan! Sa nu ne lasam batjocoriti de niste gunoaie! Jos ciuma rosie si efectele ei secundare, icterul yellow!

  • SUA este un stat pierdut care nu mai știe în ce direcție să o ia.Incurajezi diversitatea și migrația iar în SUA se intră cu vize,Cine critică adepții încălzirii globale ,nu acceptă LGBTQ ,critică BLMZsunt excluși din societate.Vorba lui KWI un stat eșuat.

  • Aia cu ciuma rosie era relax dar fiecare cu relaxarea lui.

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

  • @Kinki tot dupa sule umbli pe aici?
   Vezi ca USR-stii sunt recunoscuti ca loveste bine ala punctul G.

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 41. Foarte interesant e faptul ca maistrul IC de la G sustine in Jurnalul lui video de azi pe Youtube ca campania impotriva Laurei e initiata si sutinuta chiar de catre Ciolacu si argumenteaza asta.
  Ca si cei care o apara, Maistrul se refera exclusiv la activitatea ei trecuta, nu face nicio legatura cu functia ei actuala.

 42. Maistrul IC de la G mai spune azi ca gazetarii care promoveaza campania furibunda impotriva Laurei fac asta din frustrarea ca nu pot avea relatii erotice cu ea, care e o femeie foarte frumoasa, ca si Udrea.

 43. F.bun articol, multumim.

  O obiectie insa: Grindeanu in guvern, vicepremier, cel care a dat OUG13, scandalizeaza.
  Putea fi insa si mai rau si aveti dreptate, Ciolacu a periat totusi virfurile PSD.

  Ministrii PNL o nenorocire: F.Roman, Bode, Vilceanu..(nu ca ai PSD ar fi mai breji)

 44. V-aţi distrat bine ca noi ne-am distrat.
  Mai aşteptăm postaci atâta de simpatici. 🥳