G4Media.ro

Cătălin Drulă: ALERTĂ DE HOȚIE! În ultimul moment, Guvernul a modificat OUG…

sursa foto: Info Sud-Est

Cătălin Drulă: ALERTĂ DE HOȚIE! În ultimul moment, Guvernul a modificat OUG Ciolacu-Ciucă pentru a scoate PMP din secțiile de vot

Președintele USR, Cătălin Drulă, acuză Guvernul Ciolacu că, “printr-o șmecherie de 2 bani” operată “în ultimul moment”, a schimbat algoritmul de desemnare a delegațiilor în secțiile de vot pentru a elimina reprezentanții PMP.

  • Îi deranja că erau prea mulți ochi ca să asigure integritatea votului.
  • Printr-o șmecherie de 2 bani, este schimbat algoritmul de desemnare a delegațiilor în secțiile de vot și PMP partid cu europarlamentari este scos în favoarea grupului minorităților naționale din Camera Deputaților (altele decât cea maghiară) care primește în premieră un reprezentant.
  • Cu această modificarea, în secțiile de vot, rămâne să apere voturile voastre doar reprezentantul USR (probabil pentru că nu au găsit un algoritm plauzibil să ne scoată și pe noi)”, a scris Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderul USR, această modificare a fost făcută vineri, în ultimul moment, chiar față de textul OUG pus în transparență acum câteva zile. “Seara ca hoții”, a acuzat el, înainte de a adăuga:

  • “Democrație a la PCR = Partidul Comasat Român PSD-PNL.
  • Nu uitați. Puterea e la voi, la vot, oricâte măgării fac ei.
  • Veniți în 9 iunie și puneți cu sete ștampila pe USR și Dreapta Unită pe toate buletinele. Vorbiți și cu prietenii, părinții, colegii de muncă, vecinii.
  • Suntem mult mai mulți decât vor ei să credem. De-asta le e frică.
  • Nu-i lăsăm să ne fure viitorul!”

Și liderul PMP, Eugen Tomac, a denunțat “un atac fără precedent la adresa democrației”.

“Guvernul vrea să scoată din secțiile de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie chiar un partid cu reprezentare în Parlamentul European. Se pregătește cea mai mare fraudă electorală din ultimii 30 de ani!!!”, a scris Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, “a scoate din secțiile de vot un partid european este un atac fără precedent la adresa democrației. Asemenea lovituri la adresa opoziției sunt întâlnite doar în regimurile Lukașenco și Putin”.

Eugen Tomac a afirmat că va sesiza toate instituțiile internaționale cu privire la acest abuz fără precedent”.

“După doi ani de hărțuire și atac fără precedent la adresa PMP, cu primari șantajați și racolați, cu subvenția tăiată, cu peste 92 de procese inițiate de membri ai PNL împotriva PMP, acum vine și această lovitură cu scopul de a scoate din viața politică un partid de dreapta nealiniat la remorca PSD”, a mai scris el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...